Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    passionsblomman skrev 2009-07-25 10:37:01 följande:
    Hihi, Andbeyond VET inte vad hon ska ha för blomor i sin bukett......för det ska JAG bestämma! *känner ett lite nervöst och stort ansvar*
    Moahahahahahaha!

    Va spännande!!
    Måste vara en dröm för en florist att få fria tyglar!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-07-25 10:41:56 följande:
    Jaaaa en dröm! Särskilt när det är en så gullig tjej som Andbeyond. Men det är nervöst också för TÄNK om bruden avskyr det man satt ihop...
    Hahahah DET har jag ju iofs svårt att tro om det är du som ska binda buketten....

    Har funderat....hur får ni plats med de färdigpackade kartongerna i huset? DET är mitt stora frågetecken inför vår kommande flytt....har inte så mkt plats att ställa kartongerna....Hur gör ni?
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-07-25 10:43:34 följande:
    Förresten vill väl jag också ha tårta! *sväljer snålvattnet*Men nu är det arbete som gäller. Jag har faktiskt gått ner ngt litet kilo här nu senaste veckorna. Dra ris och såga är nyttigt uppenbarligen.
    KANON!! Det är ju jättebra att köpa hus o flytta!
    Det är bra träning tycker jag! Man gör RIKTIG nytta OCH bränner kalorier! DÅ kan jag slita hur mkt som helst....men att tex lyfta skrot på gym....nja...har aldrig riktigt hittat motivationen...
  • ingenjörsbruden

    *kommer kutandes med en gräddtårta med choklad- o hallonmoussefyllning....skär upp stoooooora bitar o serverar ALLA som vill ha*

  • ingenjörsbruden

    I morgon fyller jag år....maken har ALLTID fria tyglar o bestämmer helt o hållet vad vi gör den dagen.....brukar bli bjuden på både lunch o middag på ngt mysigt ställe....

    Ska bli intressant att se vad han hittat på.....när han fyllde 30 så kidnappade jag honom......hade min syster till att sätta ihop en picknickkorg som vi avnjöt vid en sjö.
    Efter picknicken så checkade vi in på slottet som låg vid sjön.....avnjöt en 4 rätters middag sen på kvällen o hade det riktigt mysigt.
    Så ja han har en del överträffa....hahhhahaa.

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-07-25 10:51:32 följande:
    Vi får INTE plats. Nu när vi passade svärisarnas hustog vi dit de 6 kartonger vi rymde i bilen och ställde ner i deras källarförråd. Där står (pinsamt nog) redan saker ända sedan senaste gången vi skulle flytta, typ babykläder och annat man inte kan skiljas från men inte använder. De sakerna skulle förövrigt behöva en ny genomgång innan vi väl tar det med oss.Nu medan jag packar ställer jag ut kartongerna i den villavagn som vi har på tomten.Eftter att stugan är mer i ordning ska vi ta förråden och då kommer det att bli plats för kartngstaplar även där. Det värsta är när man börjar och inget är undanröjt någonstans alls. Då är det veligt. Nu är jag i full gång.Dessutom är jag så GLAD att vi accepterade tillträde redan i september, eftersom det säkert inte bli r förrän i oktober för dem som tar över här. Vi får då tid att köra ner och lämpa av ett första flyttlass så vi blir av med allt så smidigt som bara möjligt.
    Kan verkligen förreställa mig hur trångt o bökigt ni har det nu med flyttkartongerna osså....
    Kanon att ha en hel månad på sig att få flyttat....men hur funkar det med sonens skolgång? Ska han byta mitt i terminen?
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-07-25 11:28:04 följande:
    Är på BIM-4 Hade lååååång överläggning med mig själv i morse. Skall jag gå på toa o testa eller inte testa. Till slut blev jag tvungen att gå upp och sköt testet på framtiden Det störiga är att jag fortfarande har det här illamåendet som varit i två månader nu. Hade ju tolkat det som symtom om jag inte fått minus förra ggn....Sen har jag lite halsbränna också...och ....NEJ..inte tolka symtom!!!!!
    *visslar o visslar o har ooooont i ryggen....men det är såååååååååååååå förfärligt spännande!*
  • ingenjörsbruden

    Dra i spakar var det ja......hahahahahahaha!

    Men för en gång skull så hade jag INTE snuskiga assoc!

    Jättefräck bild,Ankis! Det programmet är super....joxade lite med det själv förra året....lyckades rätt bra med ett foto på en gul ros med regndroppar som jag hade i presentationen ett tag om ni kommer ihåg....hhahahha länge sen nu!

    1 h kvar som 29 åring....hahahahahahha

    Hinner nog inte in är i morgon men förhoppningsvi så kikar jag in o kollar på måndag fm....så att Ankis har hållit fingrarna i styr från CB...

    Blommis, jag har stor tilltro till mäklare....de brukar kunna sälja det mesta....iallafall om man läser beskrivningarna i husannonserna!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan