Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ja gässen är rätt söta...på avstånd...bodde upptill pildammsparken innan....jisses med sura gäss man stötte på då....o supermassor med bajs i gräset... Blev ALDRIG picknick där för vår del.

    Sicket jobb....1:e äggpickare!

    Guuuu va skönt det lät att få ligga på mage.....kanske kommer o våldgästar er soffa.....

    Hahahaha är våra makar båda nikotinslavar osså!
    Maken snusar dock.....

    Kvällsmys är ALDRIG fel! Bra utlopp för nikotinsuget!

    Det blir köttfärspaj i kväll....degen är så förföriskt god....nästan mördegsaktig.....*dreglar*
    Så nu har jag gjort degen så ska maken fixa färsen efter vår tur i skogen.....
    Blåbärspaj....guuuuuud så gott!

    Var ska vi ses i morgon? Hur pass hittar du i Malmö?

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-07-13 17:42:40 följande:
    *Ser din långa nyvakta man iförd enbart snickarbälte* Tänkte baka blåbärspaj idag! Vad ska du baka?
    Bajabaja!! *håller händerna för Hvidis ögon*

    Ja det hade varit en syn.....lite allmän solbränna o bara snickarbältet.....*slurp*
  • ingenjörsbruden

    Vi kanske kan ses vid Triangeln i morgon....så kan vi kanske äta lunch på Di Penco på roskildevägen? *dreglar* De har riktig italiensk pasta som är sååååå gudomligt god!

    Eller sushi på Hai kanske? Vi kan ju se vad vi känner för i morgon när vi träffas ju.

    Skickar ett sms till Ninnis o frågar om hon fortfarande kan hänga med för att dubbelgnuggas!

    Maken släpar ut mig för motion i skogen nu.....men kikar in senare i kväll!

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-07-13 18:06:08 följande:
    Jag hittar bra! Iallafall i centrum... bodde på värnhem när jag pluggade på uni och på möllan när jag hade en *försökaflyttafrånexet* period för 7 år sen, och i stan hittar jag bra. Nästan infödd
    Hahahah låter som att du nog hittar bättre än jag då!

    Triangelns framsida/ingågnen till Hilton?
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-07-13 19:30:16 följande:
    Förresten, jag ÄLSKAR när maken har sina svarta snickarbyxor...
    Moahahahahaha!
    Va kul att du har tid för dubbelgnuggning! *polerar lite extra på magen*
    Låter som att ni hade det riktigt mysigt på utflykten! Tur att det inte regnade in....det sänker ju humöret rejält annars.
    Hahahaha jag läste fel o trodde att Montalbano var ett vin...blev dööösugen på rödvin! Misstänker att jag har lite abstinens eller?

    Hvidis: Har du provat ngt alkoholfritt alt? Annars kan jag tipsa om Carlsbergs alkoholfria öl....den är faktiskt helt ok!

    Då ses vi i morgon!

    Blommis: You go girl! Låt piskan vina! Tror ni gör alldeles rätt....bättre att börja i tid!
    Det där sorterandet är ju såååå seeeeeeegt.....men efteråt brukar det kännas riktigt skönt.

    Det blidde väldigt sen middag idag....åt inte förrän 21.
    Turen i skogen var skön....men sen började buset spjärna så det gjorde faktiskt rätt ont i magen....var stenhård hur länge som helst......blev nästan orolig....så maken pysslade om mig här hemma o fixade det sista på pajen själv.
    Misstänker att buset tycker att det börjar bli trångt där inne...
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-07-14 15:17:16 följande:
    Nu har jag fått så mycket dubbelgnugg av Ingis & Hvidis fina magar, så om jag inte blir gravid nu så blir jag det aldrig! Kan meddela att även Hvidis var precis så trevlig i verkligheten som hon verkar. Tack för en jättetrevlig träff, tjejer!
    Jaaa Hvidis var precis så trevlig som hon verkar här i tråden!

    Hahahah ja vi gnuggade tusan på stackars Ninnis! Fick sitta emellan oss o gå emelllan oss! ALLT för dig, ninnis!

    Blommis: Det är attans att ni bor så långt iväg....
    Men vi tänkte på er alla o pratade lyriskt om sagoslottet/huset!
    Men herregud vilken tragisk figur till människa! Har HON inte heller hört av sig på 5 år så kan hon ta sin jäkla utskällning o stoppa upp den där solen inte lyser......elller så kan jag åka o hjälpa henne med det.... *morrr*
    Det är ju väldigt naturligt att man har en del personer som passerar kort o tillfälligt i ens liv.....visst ibland kan man sakna dem kanske.....men det är precis som att man gjort/gett/fått allt man kunnat "behöva/ge" till den personen....så att man typ har spelat ut sin roll i den andres liv.....tillfälliga änglar i ens liv liksom....vissa bättre än andra....o man MÅSTE lära sig att släppa iväg dessa människor när relationen inte ger mer. Flummigt?! Skyller på solsting!

    Fick en bra dos sol i Malmö med två soliga brudar ....o sen bar det av till stranden osså! Gött med årets första dopp!
    Åkte igenom din kommun o vinkade febrilt till dig, Ninnis!

    Smörgåstårtan efteråt hos svärisarna var goooooood! Dock provade jag en tysk alkoholfri öl.....den var INTE så god som carlsberg....

    Nu ska jag slänga mig i duschen o sen i soffan o slappa lite....
    Blir en dust med banken i morgon fm.....ska jag följa med min fladderbusmage eller stanna hemma?
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-07-14 21:12:22 följande:
    Inte alls flummigt! precis så tänker jag och visst kan jag sakna människor och sörja att det är så många man tappar kontakten med, men så ÄR ju livet. Nu pratar jag ju massor mer ER, någon annan period var det andra, som på floristutbildningen tex. Allt har sin tid och jag skulle aldrig drömma om att skuldbelägga eller sätta villkor för min vänskap på antal samtal eller vems tur de är att ringa. Det gör hon. Hon ringde mig ett par ggr den hösten för fem år sedan och då är det i henes värld så att JAG har sagt upp bekantsakpen/ignorerat eller försakat henne då jag inte ringt. Och att åka till Småland utan att ens ringa och säga det till henne det var helt oerhört att jag ens kunde göra så mot henne.Man KAN ju tänka sig att har man inte hörts på fem år hade hon hat mer ut av att säga "HEEEEJ gu vad kul att ni är nere! Får jag bjukka på en fika när ni åker hemåt? Åh vad kul det vore att ses! OM ni hinner förstås"Nej nu har vi istället bevisat att vi är rasister och kalla svenskar! Okej, men du då är det inte så intressant längre öht. Beslutet att inte dras in i det där var uppenbart HELT rätt. TÄNK om jag satt mig mellan dem som en jäkla hötapp!
    Håller helt o håller med dig!
    Den människan mår inte riktig bra om hon går o är bitter FORTFARANDE för sånt som hände för 5 år sen.
    Suck bara!

    O har hon inte lärt sig mer om svenskar o vår kultur på dessa 5 åren så ursäkta....men då kan hon väl åka hem igen.....precis som om ALLA fransoser ÄLSKAR sniglar o rödvin o bara vill ha sex hela tiden.

    OOooh va spännande!! Hoppas på en BRA bankdag för oss båda då!

    Sitter o smågluttar på Deep Blue Sea....o nynnar på "O pappa-haj...nananananaaanana....o mamma-haj..nanannannnanananan*

    Har haft ompyssling av mig själv ikväll.....o nääää inte så son NI tror....*herregud...dagens ungdomar....de är ALLDELES sexfixerade....slår handväskan för knäna....*
    Har peelat hela kroppen o smörjt in mig med goood lotion, gjort hårinpackning o ansiktsmask.....o nu ska jag måla naglerna!
    As good as new....almost!

    på er alla
  • ingenjörsbruden

    Hahhaha ja Blommis är ju ALLT annat än kall!
    Verkar vara ett riktigt mentalfall om man kan få för sig ngt så tokigt!

    Ja brännan fick en rejäl skjuts igår....blev ju lite mer sol på stranden osså....tur att pigmenten redan är lite booostade sen Thailand!

    Sicka små bushårbollar! Kan riktigt se de små hårtussarna studsa runt o busa o sen bara falla ihop pladask på stället o storsova i hög! *smälter*

    Ninnis: Jaaaa det är fina trakter!!! Funderade över hur det kan finnas så många hästgårdar runten om....men kom ju på att ni inte betalar någon skatt i den kommunen...
    Badar alltid i Kämpinge faktiskt....men guu så brunt vattnet var! Trodde det var jättemkt tång....men det var bara brunt o lite lite tång.....skumt!
    Men gött o svalka! Blev dock ingen håla till magen.....maken hade inte med någon spade!

    Hviids: Din mage är så fiiiiiiiiin! Fladderbuset busade runt vid närkontakten med lillmuffin! Hahaha fast hon kommer nog att bossa fladderbuset från början med all sin energi o aktivitet!
    Förresten så meddelar maken att du får NÄR SOM HELST låna hem vår kissekott...han spinner osså massor o ligger gärna i knäet!
    Fladderbuset brukar buffa loss på totten....men totten fattar inget....hahahaha....fast du hade kanske blivit helt blå av lillmuffins totte-buffande då!

    Blommis: Va spännande!! Verkar var en mkt bättre bank än den vi har! *håller tummen jättehårt o hoppas hoppas hoppas massor*

    Vårt möte med banken gav i princip ingenting....suck!
    Blir ett moment 22 i o med att vi inte får köpa tomten (äganderätten) förrän grunden är gjuten (flr att man inte ska kunnna sälja den kommunala tomten vidare)....medans banken inte kan starta byggkreditivet förrän vi har lagfarten som säkerhet....SUCK eller? Men jag viftade extra med fransarna o förklarade att det är ju faktiskt bara en kort period på 2 månader fr byggstart tills vi äger tomten som banken inte har säkerheten.....banktanten funderade på att ge oss ett Blankolån (behöver ej säkerhet) tills byggkreditivet kan börja användas....men det är ju störtlöjligt!
    Nåja....hon skulle kolla upp detta för som sagt....det är störtlöjligt för en så kort period på 2 månader.

    Ja opmpyssling av sig själv är så skönt! Smörjer faktiskt in magen varje kväll....men så här långt så har jag haft tillräckligt med hud för fladderbusets expansion

    Nu ska jag fixa lite till med naglerna som jag inte hann i går....lacklager nr 2 o 3 så håller de sig finfina länge!

    Ikväll ska vi åka o hälsa på en av makens gamla kompisar o kika lite på deras hus o äta gott! Maken har varit i deras hus en gång...på sin svensexa...men han kommer inte ihåg ett smack av hur det ser ut....hahhhahaha så det blir "första gången" för oss båda ikväll!

    Hvidis: Hoppas att besöket på MVC gav massor o att de har lite annan åsikt osv. Man kan ju iallafall kolla o se.

    Diabetesläkaren skulle ju ringa igår....o ja det gjorde han efter att jag minicallat honom.....men då var han på väg hem o hade inte mina värden....så han skulle ringa idag istället.....men det har han inte gjort ännu...suck eller?
    Hade 2 värden över men de är som sagt rätt logiska....hehhehe tiramisu är jävligt gott!
    Men i morgon ska jag ju in till spec. mödravården o träffa bm osv...så jag tar ett snack med dem osså om mina värden om inte läkaren ringer.....verkar ju liksom helt rörigt där inne.....
    Wiiiiiieiee i morgon är det ul!!!

  • ingenjörsbruden

    Ohhh va spännande, Blommis!!! *börjar knipa med tårna osså*


    Hvidbrud skrev 2009-07-15 13:16:32 följande:
    Jag går ner och köper punsh så fort vi får veta nått!
    Hahahaha köp en flaska explorer osså o kolla ansiktsutrycket hos systemetpersonalen! Väääääldigt skojigt!

    Jag köpte gin o starköl o några alkoholfria öl idag.....jättekul med magen i vädret!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-07-15 13:26:14 följande:
    Ingis, nej man FÅR ju nästan pengar för att bo vår kommun... Synd bara att jag betalar skatt i Danmark...
    Hahahaha ja det är rätt surt va?!

    Var brukar ni bada förresten?

    Hoppas Ankis har det bra i Alperna!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan