Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hej flickor!

    Daa.....du verkar ha blivit helt sönderkramad här inne nu! Vågar knappt krama mer.... *kramar ÄNDÅ*
    O många kloka ord.

    Blommis: Va skönt att M är tillbaka! Skönt att du fick prata ut med henne. Intressant det där med Pergon.....man lär sig alltid ngt nytt här inne känns det som!

    Ninnis: Hahahahaha va gulligt med flodhäst o krokodil....har inte babyflodhästar blöja? Ungar är för söta....har för roligt för att hinna gå på toa i tid! Påminn mig att jag sagt detta nu.....jag misstänker att jag lär utsättas för det ett antal gånger...hahhahaha
    Gugga mage allt du kan!!!
    Snart tajm för dubbelgnugg på Ninnis eller vad säger du Hvidis??

    Hviids: Ja...jag hoppas verkligen....men samtidigt så vet jag att extrasängarna till makarna är ubber-kassa att sova i.....o på avd 44 så FÅR ingen komma på besök...hehehehehe....så det kan vara rätt skönt osså.....men helst vill vi nog komma till patienthotellet där vi får ett eget rum....nåja...vi ska suga lite på karamellen under semestern!
    Om inte frisk som en nötkärna...så iallafall ett friskt nut-case!
    Håller tummen för att moderkakan har flyttat upp sig bra så att du slipper kejsarsnitt.
    Av makens kompisars fruar så har 2 av 3 fött med kejsarsnitt....en planerad o en akut....o BÅDA skulle gladeligen göra det igen. Tyckte det var skitbra osv.
    Så ja....det finns nog fördelar osså....försöker intala mig att det finns det....är osså inte sååååå glad för kejsarsnittstanken....*brrrrr*
    Skönt med gemensam semester!!

    Maken börjar sin semester på måndag....jag tror dock att jag måste gå in o jobba ett par timmar....så kan jag släppa allt u semestern.....det ska bli SÅÅÅÅÅÅÅ gött!

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-07-02 09:07:02 följande:
    Ja, jag tycker att det börjar bli dags att hon får sig ett dubbelgnugg ! (från oss, hormonstinna damer med bara två saker i tankarna...Höhö)Puuuust vad det är varmt, jag droppar nästan från ansiktet! Får ut och flämta på balkongen till tvätten ska hämtas och sen är det tid att ta tåget!Ska nog påminna dig om det där med blöjan, annars ska nog maken göra det Semester semester semeeeeester, lalla lallallaaaaa!Vet ni vad? Lillmuffin älskar Michael Jackson! Hon moonwalkar som en galning på insidan av magen så fort han spelas! Hi hi!
    Ja nu får vi verkligen dubbelgnugga Ninnis ordentligt!!
    Två saker i tankarna?!?!! Hmmmm EN sak har jag iallafall.....hmm vad kan den andra saken vara.....ja just det! BABYN! Eller?

    Kissekatten har ju tendenser till att kräka hårbollar på olämpliga tidpunkter.....tex sänghalmsmys....eller under middagen....o jag fixar undan o städar efter katten....MEN jag har sagt att bajsblöjor o barnkräk får maken ta......o det sa han att han med GLÄDJE skulle göra....för det är VÅRT barn.... tror ni att jag ska försöka få det skriftligt o rama in inför framtiden?

    Hejhej Ankis!! Blir det semester för dig osså i år? Du kanske osså vill vara med på dubbelgnuggning? eller vi ska vänta lite?
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-07-02 10:09:13 följande:
    Ja, tack! Lite dubbelgnuggning hade varit trevligt Japp, har fått förskottssemester. Tar 2 v vanlig sem. sen 1 v. tjänstledigt....Skall bli skönt med lite semester nu...äl kommer lägligt när vi skall åka iväg...hehe
    Hahaha låter välplanerat med semester o äl!
    När åker ni iväg?

    Hvidis, Ninnis o Ankis....hur ser v 29 ut för er? Jag ska på ul på torsdag morgon...men i övrigt inget spikat....ska vi försöka ta en fika o dubbelgnugg då ngn gång?
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-07-02 10:30:43 följande:
    JAAA, dubbelgnugga mig!!! Hvidis, tycker också det var väldigt klokt och fint skrivet.Hoppas verkligen du får bra besked om förlossningen idag! En väninna till mig är inne för planerat kejsarsnitt idag, bebisen ville inte vända sig som hon skulle. Spännande!Blommis, jag såg det om Pergon och hon borde väl veta vad hon pratar om. Eftersom de ju gör regelbundna kontroller på dig så ser de ju att allt ser bra ut. För min del blir det denna tredje omgången, sedan lite uppehåll tills höstens fortsatta utredning. Det är klart att ni ska fortsätta med inseminariumen så länge det känns ok! Jag är säker på att det kommer átt funka, speciellt ii kombination med pergo, sprutor och semester! Vad skönt att M är tillbaks och att ni hade ett bra samtal. *håller tummarna för follikeln*Ingis, han håller på att bli blöjfri, men det är inte alltid så lätt... Min bästis kommer idag med sin (relativt nya) pojkvän. De stannar till lördag, så jag kommer nog inte att hinna in till er så mycket de närmsta två dagarna. Nu ska jag powerwalka, sen klippa gräset och städa.Stor kram till er!
    Näää int´ e det lätt!

    Ha det så trevligt med bästisen! Spännande med hennes nye pojkvän....risa eller rosa....eller?!

    Du ska bli rejält gnuggad ska du se!
  • ingenjörsbruden

    Hvidis: Moonwalkar!! Vilken muffin! Har hört att barnen känner igen den musiken man lyssnar på när de ligger i magen.
    Ska ladda ipoden med den barnskivan med klassisk musik på fladderbuset. Hoppas att det kan funka!
    Hur gick det hos BM? Hoppas det gick bra! *kramar*

    Blommis: Var det skönt att bada....måste vara ljuvligt att ha badmöjlighet så nära!

    Ninnis/Hvidis: Ok 13, 14 eller 15 kanske passar för en dubbelgnuggning på Ninnis....borde väl ligga lämpligt i tid osså....eller? Ninnis?

    Ninnis: Då blir det som att lära känna en person på nytt men ändå så känner man varandra ganska bra ändå! Har pappan varit tomte hos er så MÅÅÅÅÅÅSTE ju killen vara bra på alla sätt o vis!

    Daa...du gör rätt som tar hand om dig själv o tillåter dig att sörja o låta kroppen jobba. Hoppas du slipper medicinering.

    Ok då får vi dubbelgnugga Ankis vid nästa träff?!
    Låter skönt med Österrike på sommaren....ska ni ut o vandra eller bara turista?

    Nä nu ska jag åka hem till min älskling...hoppa att vädret håller sig så jag kan ta en promenix i skogen!

    på er alla!

  • ingenjörsbruden

    Hvidis: Fy va trist att den inte flyttat sig....
    Snutig personal är pest! Vart har vanlig hyfs, respekt o hänsyn tagit vägen?
    Att föda vaginalt är överskattat...så resonerar osså två av makens kompisars fruar....o ja...de har ju gått igenom det så det finns säkert poäng i det osså. O speciellt om muffins är så stor o stark....det är visst ingen höjdare att föda stora bebisar vaginalt....stor risk för att behöva klippas eller att man spricker.... *brrrr*
    Ja attans tur att du inte är Jehovas....knasiga idéer.

    Ohhhh *håller tummen för att killen norpar lokalen DIREKT*
    Mysigt med picknick i parken o massa tjejsnack! Mummma för själen'!

    Blommis: Är det verkligen så med barnasängdödligheten?! Är det hela världen totalt sett eller i sverige? Intressant....tycker ju att världen borde kommit bra mkt längre de senaste 150 åren....
    Lät så ljuvligt med bad....förstår att ni vägrar flytta!

    Här är det full rulle.....så klart MASSOR att få färdigt på jobbet....men jag ska jobba på måndag osså.....vägrar att stressa....o så var jag ju borta nästan hela onsdagen med provtagningar osv.....så det är lika bra att jobba in de h.

    Ikväll är det profylaxkurs!!! Ska bli spännande!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-07-03 10:39:54 följande:
    Ja, så är det, fast i världen alltså, i Sverige är det ju fantastikst låga dödlighetssiffror på både mödrar och barn-tack gode gud och sjukvården för det!Men det farligaste en kvinna gör globalt sett är fortfarande att föda barnoch det farligaste som finns är att vara bebis och födas. Massor dör fortfarande.Nu har vi varit i stan och gjort VUL och tagit blodprov. Allt såg "jättefint ut" och det blir spruta ikväll och inseminarium lördag+ söndag som det verkar. Får snart svar på blodprovet.
    Tänkte till att det var globalt sett....annars hade jag missat någon info från bm!

    *Håller tummen stenhårt för julipluss...stoppar huvudet i sanden direkt*
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-07-03 11:44:13 följande:
    Tur att vi har högtryck, så vi alla slipper frysa här i sanddynerna!Har ni solfaktor på rumporna mina damer, så det inte blir sviiiid?
    Jappjapp...solfaktor på!
  • ingenjörsbruden

    Måste komma med en knäpp fråga.....har grunnat på den ett par dagar....men behöver nog hjälp av er......

    Är som så många andra med på facebook o har bara addat kompisar o kusiner....dvs ingen samlare......
    MEN nu har min morbror skickat en vänförfrågan till mig....o ärligt talat...jag kan INTE med gubben....han tror alltid att han ska kunna tjäna grova pengar på diverse...ser ner på andra....men värst är att han har vänt mamma ryggen efter mina föräldrars skiljsmässa....sin syster! Visst de är ett par systrar....men ändå!
    Känns inte rätt mot mamma.....mina kusiner vet jag att de inte tar ställning i mina föräldrars skiljsmässa....o så vill jag att alla andra osså ska göra...helst.
    INGEN mer än mamma o pappa kan uttala sig om div saker....dock har ju pappa snackat en himla massa skit (som min storebror (hans åsikter) har matat honom med)...men han är ju sjuk o allmänt bitter så han får klart tycka vad han vill...men folk får ju ta hans åsikter o uttalande med en nypa salt....om man är normalt funtad i huvudet dvs.

    Så hur ska jag göra? Ignorera eller lägga till honom?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan