Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lappis - gå till en skoaffär och fråga om de har slängda kartonger om ni inte har hemma. Många kunder lämnar kartongen i affären. Eller i alla fall gör jag det ibland.

  • Liten med Mindre

    Mumsa för mig med Nenne!

    Ore - om jag och mina fötter kunde hitta sköna skor skulle jag nog också ha fler användbara par. Nu är vi en kräsen kombination, försvårat av breda stadiga vader.

  • Liten med Mindre

    Oupsie - själv gillar jag inte choklad ihop med bär o frukt, utom banan o kanske inlagda päron. Så nypon o choklad hade inte varit min grej. Vit choklad kanske.

    kängu - hoppas sprutan är snäll mot lilleman. Vet inte riktigt vad chefen/vd tycker, utåt sätt blir det grattis oavsett om jag får nytt jobb eller ej.

  • Liten med Mindre

    Älskade Tingeling - KRAAAM! Önskar så att ni har fått er beskärda del nu och att det vänder upp ur träsket!

    Victory - massor med kramar till dig o sonen! Finner inte ord - bara tårar här med.

    Cicci - röstar för att ni låter Victor få sista ordet rörande vilket av namnen det blir.

    Nenne - heja dig! tror säkert chokladrus är toppen för ruvningen! Men det är attans jobbigt när kroppen är kakao-speedad och huvudet vill sova.

    EA - bestämmer att det är en trevlig gravidflytning på G!

    Piggelin - vill också höra mer om resan!

    AM, kan inte säga att det låter aptitligt med ben som råbiffar. Urrk!

    FruLlis- vad mysigt det låter med tjejhelg! Var ni på ert land eller på annan ort? Fick Roffe vara med??? Vad gäller status på Grynet så är jag i vecka 16+4 om jag inte räknar fel.

    Mindre och pappa bakade chokladmuffins igår - och tydligen var det någon liten hand som var ivrig på att stoppa in både choklad och mjöl i munnen. Vet var chokladsuget kommer ifrån - men detta med mjöl förstår vi inte...

    Och i morse när vi kom in med väckarklockan till henne (hon var vaken) fick vi ett stor och glatt "Hallå!" till godmorgon-svar. Vår övernattande kompis (som har 3 egna barn) höll på att bryta ihop av skratt. Tydligen är inte hans barn så kommunikativa på morgonen...

  • Liten med Mindre

    Vill oxå jättegärna på brunch - men ni får inte välja den helg jag är borta.

  • Liten med Mindre

    Gah - får veta idag, kvart i tre - sen måste jag rusa iväg till dagmamma. Ingen chans att smälta o fundera i lugn o ro förrän ikväll. *hjärtklappning*

    PB - imponerad att du fann dig och gav svar på tal. Jag är, som BS, sån som kommer på bra saker långt efteråt.

  • Liten med Mindre

    BS - jag förstår också att bägaren rann över. Att själv bli nonchalerad går att klara en stund - men när barnen kommer i klämm då är det inte acceptabelt. Inte för en eländig dators skull!

    Lappis - tycker nog maken din var värd lite skäll med.

  • Liten med Mindre

    Hörde ni förresten? ...

    *Poooouuuufffff*

    Där åkte Litens mage ut med ett leende o Grynet sträcker behagligt på sig.

  • Liten med Mindre

    AM - det är en glad mag-utsläppning och inte en ledsen.

    Får, om vi kommer överens om lön, titulera mig chef nästa vecka.

    Fast just nu tycker jag löneökningen är lite väl lik en "vanlig" lönehöjning, även om såna är rätt ovanliga i dess tider. Får se om det går att göra nåt åt.

    Även om lönen egentligen kvittar, bara jag får göra detta, så är det ju inte dumt att se om sitt hus.

  • Liten med Mindre

    Hmm...lite klokare angående anställningen. Jag kan förstå resonemanget att jag, då jag tidigare haft delansvar för vissa av uppgifterna i nya tjänsten redan fått en löneökning för det - och faktiskt har hög lön för att vara manualskrivare. (Det har jag ju själv tyckt oxå reds anmärka...)

    Är jag väldigt kvinnlig som känner mig hyfsat nöjd ändå? Tar ett steg uppåt i kommande bonusskalan, som väl i alla fall faller ut i bra tider.

    Det är ju komplicerat att känna förtroende för arbetsgivaren som jag ändå gör, då jag suttit med under en lönekartläggning och sett att hur löner o arbete viktas för att kolla att ingen kvinna diskrimineras för att sitt kön, eller i fall någon hamnat helt utanför ramarna för vad arbetsgruppen tycker är rimligt för den tjänsten.
    HR killen sa att han hade slagits för att det skulle bli en ökning av lön överhuvudtaget, och fått amerikanerna att förstå att det är vanan här att göra så.

    Nåja, de surar i alla fall inte för min kommande ledighet.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor