Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Och mer appropå kläder - var köper man bra strumpor i funktionsmaterial/ull för barnen? Helst något som inte är snorhalt att ha inne. Eller jättedyrt förstås - det går ju åt några par i veckan...

  • Liten med Mindre

    Tack för alla strumptips AM. Jag har ju faktiskt hört att anti-halk gör strumporna kallare om vintern, så vi bör kanske sluta med det, och lämna mockasiner hos dagmamman ihop med ullstrumpor på fötterna (som blir så fuktiga i skorna - mammas arv).

    BS - om ni ska köpa våffeljärn så ska ni ha Åviken Classic (dubbeljärn). Finns på Elkedjan i alla fall när vi köpte. Superfrasiga våfflor och bäst i vårt kamrat-test! OBH ska ni undvika helt.

    Hälsningar från Grynet som vinkade lite med händerna och bökade förstrött när vi kikade in. Allt såg fint ut och BF ligger kvar 5 mars. Skönt!

  • Liten med Mindre

    Nenne - 18+3

    Vi vågade inte äventyra barnets storlek genom att kalla det Minst (tänker på Mindres storlek). Så det blev Grynet istället.

    Vink vink!

  • Liten med Mindre

    O det blev ingen träning idag heller. Hatar att ha blivit soffpotatis. 15 min promenad till dagmamman i morse. Sen ankomst till jobbet, frånvaro för UL, och så vill jag komma hem någon gång. Kanske jobba lite mer på bussen för att döva samvetet.

    Hur många tror att jag känner för att ta en mörk promenad ikväll, eller dra fram en matta o yoga framför gravidyoga-boken?

    Nåja, är stolt att jag tar rulltrapporna när de flesta andra åker upp. Alltid nåt!

  • Liten med Mindre

    Woho - det blev lite gravidyoga igårkväll! Småjobbigt emellanåt och rätt skönt.

    En arbetsdag kvar - sen semester. Ska bara packa ikväll, fram med sommarkläder??? Det stod 25 grader o sol i Nice - kan det verkligen stämma Lappis?

  • Liten med Mindre

    Vänner - hoppas på fint UL imorgon då, får läsa resultat när jag återvänder. Ihop med en härlig brunchrapport hoppas jag.

  • Liten med Mindre

    Heja dig koko! Glöm inte skriva ner hur du löser det hela - så att en annan kan få en liten instruktion.

    BS - jag mesar lite och går i den uppåtgående trappen.

  • Liten med Mindre

    Oj, klart udda hus Cicci. Med 7000 m2 tomt kan man ju känna sig som på landet, fast man är i "stan".

    Känner mig väldigt inaktiv idag. Kanske ska stänga in mig nånstans och försöka läsa lite... Att gå varv på varv och leta folk är så inproduktivt!

  • Liten med Mindre

    Skönt att dopet gick fint i alla fall, och att Victor gjorde högtiden än mer minnesvärd.

    Föreslår grädde med våfflor på söndag, istället för tvärt om. Och definitivt mer än en påfyllning!!! Kanske några bitar ost och lite brownies eller vad mer sött de har.

  • Liten med Mindre

    Dyrt Lappis!

    Får själv dra en lättnadens suck att det inte fanns några spännande hus den kommande helgen heller. Inget vi missar med andra ord.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor