Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hmm...tror ni förresten det kommer dyka upp några roliga hus den enda söndag vi har obokat under oktober? (som oxå råkar vara min födelsedag) Nästan patetiskt svårt att leta hus ju.

    Å andra sidan - om maken bara kan lämna bilen hemma när han ska iväg - så kan Mindre o jag ju kika om det absolut kommer något... Missar nog hälften av varje hus i så fall, och kommer ha prövat varenda gunghäst som finns på hemnet.

  • Liten med Mindre

    September - Grattis! Hoppas det går vägen efter denna överraskande start.

    Frejis - tänder redan??? Hon är verkligen på hugget lilla damen.

    I övrigt - läste igår men kommer inte ihåg så mycket...

    Kan bara säga att Nice är toppen som weekend-getaway när man inte vill ha några "måsten"! 25 grader i skuggan, mestadels sol trots att rapporterna sa annorlunda, god mat, sköna promenader, mycket sömn och även goda stunder med böcker i diverse parker och på bänkar vid havet. Vi har nog inte gjort nåt nyttigt alls, utom att promenera.

    Eller - att umgås o prata och slappna av är ju faktiskt nyttigt med. Och de flesta affärerna som såg roliga ut var för dyra för att handla i - så vi slapp det med.

    Fast barnkläderna var ruskigt söta förstås, utan öron, men 700 kr för en pyjamas är lite mastigt...

  • Liten med Mindre

    Kram Lappis - trist med kaninen.

    Och du hade nog njutit steget mer i Nice - för hur trevligt och mysigt det än var, så suger det att åka dit och inte kunna dricka vin eller äta ost. Men nu har jag smakat vin och ätit vissa ostar ändå, minsann!

  • Liten med Mindre

    Kram till alla deppisar! Landstinget verkar ändra sina förutsättningar efter dagsform. Blä!

    Sov illa jag med, men det berodde på för mycket socker före läggdags, och att maken jobbade natt (det låter mysigt att säga att det var saknad som gjorde det...).

    Men sen var Mindre så mysigt i morse att jag blev på gott humör. Får tacka min lyckliga stjärna dels för henne, och dels för att jag hade lite jobbgrejor att läsa på bussen så att trafikstockning inte kändes som en katastrof.

    Hur är folk egentligen funtade som sitter i bilköer in till stan varje dag???

    Måste också reflektera - det bästa med barnfri helg är just att vara barnfri. Och det värsta med barnfri helg är att vi båda saknar Mindre nåt så oerhört att vi knappt kan vänta till helgen efter när vi får vara tillsammans hela dagar. Helst skulle man ha en dag ledigt direkt efteråt och bara vara.

  • Liten med Mindre

    AM - ett lite drastiskt förslag - Coq au vin?

    Fast det kanske är mer gosiga tuppar detta?

    Jag känner mig tjock idag. Fick släppa ut mammabyxorna ett hack och det spänner överallt. Är mätt med klump i halsen, men ändå sugen på nåt uppiggande, ihop med huvudvärk. Lappis - kanske något att lägga till din anti-lista?

    Ang IVF så anar jag dilemmat lite grann - som att satsa på lotteri, men med "livet" och en väldig massa känslor som insats. "Kanske blir det vinst denna gång?!", Om jag bara skrapar i en annan ordning så blir det nog tur! Om jag prövar en annan lott! Och ändå kan ingen direkt förutsäga vem som kommer att vinna, eller varför en annan inte gör det. Suck!

  • Liten med Mindre

    Snö snö snö!
    Åh vad gott det är att slicka i sig snö från vagnens regnskydd! Men sen tog snöandet slut - "Botta! Mea mea!"

    Har nog joinat Vickan i dålig sömn de sista nätterna. Måste ta tag i lite yoga eller hemmagympa ikväll för att se om kroppen behöver tröttas ut mer för att matcha huvdet. Trist att ligga vaken ensam mitt i natten, med snusandes familj runt om. Fast de är ruskigt söta när de sover.

  • Liten med Mindre

    EA - det smälte ju på en gång, men lite vitt var det ett tag.

  • Liten med Mindre

    piggelin - Mindre är ju ingen storätare, men välling går ner bra både morgon o kväll, så för mig är det ok att hon äter det tills hon slutar självmant. Det lär ju komma förr eller senare.

    Gröt anses ju vara bra mat, och välling är ju flytande gröt. Plus att hon får i sig gott om vätska som hennes mage nog behöver.

    Fast om hon ska sluta med blöja på natten så småningom så får nog vällingen stryka på foten på kvällen...

  • Liten med Mindre

    Tjaa - de i Frankrike får väl kalcium från alla söta yoghurtar de har, utöver sockret då...

    Ungarna jag passade i Schweiz åt varm o'boy och sött bröd med smör till frukost. Oj så bra mat! Fast de var 7-12 år. Kanske en söt yoghurt eller chokladpudding med grädde slank ner oxå.

  • Liten med Mindre

    Eller drar jag alla över en kamm nu? Glömde kanske de söta amerikanska frukostflingorna...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor