Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Skoj att Iris hade en bra morgon. Fick hon lite beröm för hur kvick och snabb och bra hon var?

    Äsch - jobba lite nu kanske. Det är såååå kul att granska konstruktionsritningar. Men mentorn min tycker att det måste göras och ingår i nya jobbet. Gilla läget!
    (Fast jag får ju chansen att med chefens gillande hitta andras fel...Sadistiskt!)

  • Liten med Mindre

    Väggar - vi har bokhyllor, foton jag tagit i olika ramar, bröllopsbilder samt några småtavlor av en lokal förmåga samt en stor ikea-tavla. Köpte dörrar till billy-hyllan, där vi skulle stoppa in roliga bilder på släkt o vänner så Mindre kunde kika, tror ni det blivit av???

    I Nice fanns det många fina gallerier, men vi ignorerade glatt prislappen.

    En kompis jag har brukar gå på auktionshusen och köpa tavlor billigt. Det är nog mestadels mellan konstnär och första köparen som det kostar mycket pengar. Tror jag...

    Något snyggt tyg som ni spänner på ram och hänger i tråd från kanten mot taket lämnar inte jättemycket spår annars. Utom blekning av tapet förstås...

  • Liten med Mindre

    I brist på ostfondue som jag längtar efter, så blir det lagrad ost med te till fika (fick lite tårta och en smörgås med, men det var bukfylla...)

  • Liten med Mindre

    Nenne - ni får köra konstgalleri stuket och hänga tavlorna i tråd från taket, så kan ni flytta bäst ni vill... Tror i och för sig de har någon list högst upp på väggen

  • Liten med Mindre

    EA - nenne behöver muskelbyggar mat - hon lyfter ju skrot. Eller var det igår???

    *gömmer undan proteinshaken igen*

  • Liten med Mindre

    Hej hej!
    En till som hamnat i förkylningsträsket. Är hemma med Mindre som oxå rosslar en del på mornarna - men sen är hon hur pigg som helst och sjunger sig igenom middagsvilan. Liiite jobbigt när jag själv är sega gumman. Nåja - jag kanske somnar till hennes sång.

    Muggles - tur i oturen att paret skiljde sig. Fast jag hoppas det inte var några barn inblandade.

    Snö - det vore lite mysigt! Hade Grynet varit planerad tidigare på vintern hade vi kanske vågat boka en stuga eller nåt. Nu blir det nog att stanna hemma o hoppas på snö i lagom mängd här.

    Äsch - har inte så mycket att bidra med när snoret täpper till hjärnan. Choklad o kokostårtan var smarrig, men lite kokosig kanske. Äter fortfarande resterna - säkert något jag blir frisk på.

    Kram!

  • Liten med Mindre

    Lycka till på UL Ore!

    Oupsie - längre ner på den länkade sidan hittar du choklad o kokostårta. Men gräddningstiden var på tok för kort för vår ugn, och 4 min extra var för lite - smetigt i mitten.

    www.aftonbladet.se/matvin/article3228723.ab

    Spikning - i Linköping hade de en stor trädstam inomhus där alla doktorsavhandlingar spikades upp när de blev utgivna inför disputationen. Har andra universitet "riktiga" trädstammar också?

    BS - hade en bra födelsedag - vinnlade mig om att mysa med familjen och leka med Mindre istället för en massa måsten. Svidig hals var ju inte skoj förstås.

    ska nog ta mig till jobbet i morgon i alla fall - och lämna iväg lillskruttan som längtar efter andra än mamma nu. Hoppas det håller hela dagen!

    Dags för lite yoga. Förkylningen har gjort att ryggen värker, men lite snäll yoga kanske hjälper lite tills vidare.

    PB - kramisar!

  • Liten med Mindre

    Uj - tillbaka på jobbet och det går grymt segt. Ska man börja uppifrån eller nedifrån med uppgifterna i mejlkorgen? Eller strunta i dem och fortsätta med det andra jag höll på med??

    Som vanligt går funderingarna mest kring vad jag kan behöva pigga upp mig med i matväg för att orka ta tag i något...

    Kanske ska börja med att kolla ifall vi också får vaccinera oss på arbetstid. Har ju passerat v 20, så vaccin kan jag ju ta då. Men först kanske jag ska utreda varför BM inte sa något om någon vecka att börja vaccinera i, medan kommuner i Skåne rekommenderade från v 32 respektive 35. Och sen hade någon här sett v 20. Kan någon förklara???

  • Liten med Mindre

    Vackert hus oupsie - men jag läste fel som vanligt och undrade vilken elefant som skulle matcha badrummet. Att läsa element underlättade betydligt.

    Är det fler än jag som blivit lätt ordblinda under graviditeten? Jag skriver fel på flera ställen och märker det inte lika ofta som förr. Pinsamheter som när det handlar om mitt eget namn i en presentation eller min nya titel på jobbet. Eller är jag bara stressad och slarvig??

  • Liten med Mindre

    Stressad o trött låter troligt. Fast det hade varit enklare att som vanligt skylla på hormoner...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor