• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snaily, tack!

    BS, jag brukar ligga ungefär på 36,8 (som ogravid) och nu har jag 37,8. Lite högt alltså men jag tror inte att läkarna anser det vara feber. Bilderna finns på Facebook.

    Vänner, hej!! Jag tror att du klagar minst av oss allihopa så du har verkligen lite att ta av, klaga på du bara. Jag skulle absolut inte ta dig som otacksam, det vet jag att du inte är. Vad trist att din chef har så lite sympati för att du mår dåligt, jag hade fått för mig att du hade en riktigt bra chef. Hoppas att du mår bättre snart. Kram!!

  • Telis

    Hej Frullan!! Vad kul att det känns som om psykologerna gör någon nytta! Du låter mycket gladare nu!

    Cicci, lilla gumman! Får du någon hjälp?!

    Nenne, jag vet inte hur normal jag är men jag har alltid fått brunt på pappret i ett par dagar efter ÄP. Dom har ju ändå gjort hål på livmoderväggen på ett par ställen så det är säkert helt normalt att det blöder lite efteråt, särskilt om det är brunt.

    Själv är jag under 37 grader i temp idag så ingen grissjuka i familjen Telis! Det är säkert bara den där hemska förkylningen som Frullan pratade om.

  • Telis

    Liten, stort lycka till på intervjun!

    Muggles, men vad jobbigt att du fortfarande blöder lite! Hoppas att du kan få tid hos MVC eller hitta en egen gyn som kan kolla att allt ser okej ut. Är det idag dom andra ska bestämma sig om huset?

    Jag gillar också dialektmysterierna men fattar inte vad det är som skulle vara så göeborgskt med "knökfullt", det säger väl alla?

    Izzie, jag glömde säga det häromdagen men jösses vad era desserter lät goda! Och vad synd att cykelfesten blev ett litet fiasko, det lät ju som en kul idé annars.

    Mrs B, vad kul att det gått så bra på vikariatet, hoppas du får fler timmar (eller allra helst ett fast förstås).

  • Telis

    Härligt, Lappis! Det går säkert bra med en kurs på svenska, din man förstår ju lite och så får väl du simultantolka. Hur många tillfällen är kursen på?

  • Telis

    BS, jag vet inte om dom andra blivit automatiskt uppdaterade om att jag har lagt till bilder, jag är så dålig på Facebook. Men du finns bland mina vänner iallafall och det är bara mina vänner som ska få se bilderna så det borde betyda att allt är som det ska?

    Lappis, oj, så lång. Ska bli jättespännande att höra vad den handlar om!

  • Telis

    BS, nej det löddrar inte alls!

    Mrs B, jag har skickat en vänförfrågan till dig på Facebook nu.

  • Telis

    Frejis, jag tror att det är HELT normalt att undra vad man har gett sig in på ibland. Det gör jag hela tiden.

  • Telis

    Frejis, klart att det måste kollas upp innan måndag! Vad var det där för en imbecill läkare? Hoppas att det inte är havandeskapsförgiftning!

  • Telis

    Izzie, var det du som frågade när jag har BF? Det är iallafall den 22 januari.

  • Telis

    BS, fast andragångsföderskor går väl inte så ofta över tiden? Vill du ha en stenbock eller en vattuman?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor