• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vickan, en halv dag låter inte så mycket i förhållande till att må bra. Det har du väl dessutom redan spenderat på att kräkas och försöka undvika att kräkas. Men men, jag har sagt vad jag tycker många gånger nu, jag ska inte kommentera ditt illamående något mer nu.

    GRATTIS GRATTIS på födelsedagen, Snaily!! Hoppas att det blev en riktigt lyckad skattjakt!

    Nenne skulle ju inte åka direkt hem från Falun idag så det dröjer kanske innan hon hinner in med en rapport. Men eftersom dom inte ringt från kliniken så kan ni ju utgå ifrån att det har gått bara bra idag.

  • Telis

    Trist med klänningen, Ore. Hoppas att den var så snygg iallafall att du blir nöjd trots det lilla hålet!

    Bra present, Snaily! Särskilt ettan och tvåan är ju kanonbra.

    BS, jag visste inte attt ni var på jakt efter en båt, vad är det för sort?

    Lappis, om det där är lika gott som det låter så MÅSTE du dela med dig av receptet! Jag dreglar här.

    Här blir det nog rester till middag, maken frågade om han skulle fixa någon extra fin middag för att det är lördag men det är ju totalt meningslöst för min del när ingenting smakar någonting överhuvudtaget. Fortfarande ingen som helst bättring på vare snig snor- eller hostfronten. (Men ingen försämring heller och ingen feber!)

  • Telis

    Lappis igen, ja, varm chevre med honung vet jag ju hur det smakar. Jag tänkte närmast på sej, hasselnötter, ädelost, haricot verts och sockerärtor. Bara ordet ädelost får det att vattnas i munnen på mig.

  • Telis

    Åh, Staffan, den lilla söta tomten!

    Och tänk inte för mycket på det där med "hur bra" äggen ser ut i labbet, Nenne! Det finns massor med exempel på toppägg som inte fastnat och på medelmåttiga som har gjort det. Koncentrera dig bara på att knipa ordentligt nu! Stoppa proggisarna lååångt låååååångt upp!

  • Telis

    Trist med tant på sin egen födelsedag, Snaily, även om du var inställd på det. Hoppas att det var fint på den där fjälltoppen ni skulle upp på idag iallafall!

    Muggles, det är samma sk*t här som det har varit sen i tisdags, varken bättre eller sämre. Något jobb blir det nog inte för mig imorgon, jag tror inte att dom vill ha mig snorandes och hostandes så jag nästan spyr där. Men jag har iallafall ringt Sjukvårdsupplysningen för säkerhets skull och det var som jag trodde, utan feber eller andnöd så behöver man inte oroa sig.

    Lappis, jag hittade receptet på nätet och har sparat det till nästa middag när jag har återfått mina smaklökar igen. Det låter väldigt gott!

  • Telis

    AM, ååååååh ja, visst är den gooooood! Citron är grejor det.

  • Telis

    Oj, är det imorgon som gäller!? Hur lång tid tar en sån operation? När får du komma hem igen? Är det en "lätt" operation så att man mår bra med en gång? *nyfiken* Lycka till så jättemycket!!

  • Telis

    AM, det låter inte så farligt den där operationen men lycka till imorgon ändå!

    Det var helt okej att du la ut citronkladdkakereceptet. Det där med fluff till hade jag fått från den som receptet kom ifrån. Jag har provat med både nougatfluff och vanlig vispgrädde och jag tyckte bäst om den vanliga vispgrädden.

  • Telis

    Liten, släpp ut magen och njut av graviditeten tycker jag! Om ni bara vill ha två barn så blir det här sista gången du är gravid och det är ju ändå bara ett jobb det gäller. När mammaledigheten är slut är det kanske högkonjunktur och du har hittat ett annat jobb och inte ens vill gå tillbaka till det företaget där du jobbar nu.

    Muggles, här är vi lika veliga bägge två så jag förstår inte hur vi någonsin ska kunna köpa något hus. Jag förstår verkligen din mans bekymmer för det ekonomiska. Trots att vi kommer att få ganska mycket över vid en försäljning av vår lägenhet så oroar jag mig över arbetslöshet, barnledighet, ökade kostnader i samband med barn, höjda räntor osv. Vi är ju så vana vid att göra det som faller oss in, resa, vi är ute och äter flera gånger i veckan, köper den mat vi är sugna på utan att kolla prislappar osv. Man vill ju inte bara bo. Fast samtidigt vill man inte bo i ett ruckel fem mil från stan heller.

    koko, på fredag måste jag jobba men framåt februari kommer jag och Televinken och vill ha sällskap och kladdkaka!

    Hoppas att AM vaknat och mår som en prinsessa efter narkosen nu!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor