• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Oj, nu skrev jag så långsamt att ni hann emellan. Jo, jag kollade på sjukvårdsrådgivningen förut och jag har ju varken feber eller andningsproblem så jag tror att det är helt vanlig hosta.

  • Telis

    Vad söta ni är! Men jag väntar nog lite till innan jag går till läkaren, där kan man ju få svininfluensan istället.

    Frejis, nej man ska inte må dåligt en fredag för då är det snart helg och inte en måndag för då ringer alla som mått dåligt under helgen. Sen ska man ju förstås inte må dåligt före kl 9.30 (innan dess är det morgonmöten) eller efter kl 15.30 (barn måste hämtas på dagis) eller mellan kl 11 och 13 när det är lunch.

    På tal om namn så såg jag nyss att Anna Lindberg (simhopperskan alltså) döpt sitt barn till Yelverton. Vad är det för namn?!

  • Telis

    Det är ju lite gulligt att ta ett släktnamn men just Yelverton skulle jag nog hoppa över i släktträdet.

  • Telis

    På tal om släktnamn så berättade min mamma berättade häromdagen att min morfar hette ett av mina favoritnamn i andranamn, nämligen det som kokos Lillebror och AMs äldsta son heter. Det kanske kan tala för att det blir en tredje sån i tråden när Televinken kommer.

    Och min farfar hette förresten det som Conny heter.

  • Telis

    Lycka till själv i helgen, Frejis, hoppas att du får må bra! Kram!

    Lappis, nja, löst sig och löst sig ... Maken ska väl få säga sitt också. I och för sig tror jag att han gillar det namnet också men han vill nog sätta sig och komma på lite förslag själv och inte bara ta ställning till mina förslag hela tiden.

  • Telis

    Och jag ska lägga mig på soffan och läsa en bok. Ha det så fint i helgen, Lappis! Jag är avis på skogspromenaden!

  • Telis

    Cicci, kraaaaaam!!!

    Vickan, jag är väl en av dom där odrägliga typerna då men jag fattar faktiskt inte alls varför du gnölar innan du ens har prövat den medicin som finns att få. Eller, det är klart att jag förstår gnölet över att må illa men det är obegripligt hur man inte kan göra allt för att slippa illamåendet.

    BS, men ni måste ju inte åka långt! Passa på att ta en helg på Sandhamn, Sigtuna, Mariefred, Grand hotel eller ett budgethotell vid Arlandas startbana. Sen kan det ju dröja innan ni får nästa tillfälle till lite egentid. Du säger ju själv att helgerna med Iris är jobbigare än att sitta på jobbet. Jag säger som Cicci: go for it!

    Nenne, FETT LYCKA TILL imorgon!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor