• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Beklagar sorgen, Victory! Ta hand om dig och sonen!

    Åh, Tinga, jag förstår verkligen att det känns hopplöst och tröstlöst så länge som ni har kämpat och det aldrig verkar komma någon förbättring. Jag hoppas verkligen att din man får vabba på halvtid, det är inte mer än rätt. Jag tycker inte att man kan begära att du ska klara av båda killarna hur länge som helst när det är så här, och det måste ju vara jättejobbigt för din man att jobba heltid och sen ändå ha ork över till dig och killarna när han kommer hem. Nej, här får FK verkligen ta sig i kragen och lämna ett positivt besked, annars får dom med mig att göra.

    Oh, Piggis, berätta om Paaaaaaris!!

    Frullan, jag blir så glad när du säger att du aldrig någonsin skulle kunna byta bort Roffe. Visst kan man älska sin son och ändå sakna den dotter man inte fått (än), det låter heeeeelt normalt i mina öron. Spännande med en dubbeldejt med två psykologer som ska prata om en själv.

    Frejis, nu har jag fått mage! Förra veckan såg jag bara tjock ut tyckte jag men nu är det helt klart en gravidmage. Jag och mina kollegor som jag delar rum med håller på att slå vad om vem som kommer att bli först med att fråga om jag är på smällen.

    PB, jag vet att det är superjobbigt med att flytta och flyttstäda och riva upp sina rötter och allt det där men samtidigt så låter det jättehärligt med ett stort hus, vedspis och massageterapeut osv. Det kommer att bli så bra det där, slit inte ut dig alldeles under vägen bara. Kram!

    Nej, nu måste jag jobba.

  • Telis

    Oupsie, tack för tipset! Men det är inte såna jag är ute efter. Nu gillar jag inte riktigt dom loafers jag har sett men det är kanske mer som såna jag menar. Eller som en helt vanlig stövel i svart kalvskinn fast avknipsad till en lågsko.

    BS, nej jag har inte berättat något än förutom för rumskollegorna. Min chef sitter inte här i Sverige så honom ser jag bara ett par gånger om året.

  • Telis

    BS, jag tror att det är två månader innan man måste säga till arbetsgivaren, så jag har ju fortfarande ett par månader kvar innan jag måste säga nåt.

    Min BM sa också att man kan börja plocka ut föräldradagar 60 dagar före BF. Hon tog som exempel att man kunde vara föräldraledig en dag i veckan i två månader före förlossningen och det skulle ändå inte gå åt mer än 10 dagar.

  • Telis

    Nenne, kraaaaaaam!! Plussen kommer alltid i omgångar vettu så det är bara det att så många plussat.

    BS, kraaaaaaaam!! Du har redan fått så bra råd så jag kommer inte med några råd men lite sympatikramar får du iallafall, det är inget kul alls att vara osams.

    EA, var det Fudge överhuvudtaget? Det hittar du här: www.lyko.se/, finns annat

  • Telis

    Sweet, jag vet inte om jag tycker att svenska medier har sagt att sininfluensan ska vara extra farlig? Däremot har dom sagt att den antagligen kommer att drabba många fler och att den kommer att drabba andra grupper hårdare än vad den vanliga influensan gör. Små barn ska inte drabbas så hårt av svininfluensan utan det är snarare unga vuxna som drabbas hårdast. Det är säkert ingen fara alls med lilltjejen!

  • Telis

    Grattis Liten!! Men vad nyfiken jag blir på vad du tjänar om du har hög lön! Jag har verkligen ingen aning om var jag ligger på lönekartan, jag kanske har helt halkat efter eller också vet jag inte hur bra jag har det.

    Lappis, jag hade också blivit sur om det var min man! Det handlar ju om ert BARN så är det klart att han ska ställa upp på måndagkvällarna. Det rör sig väl om sju måndagar (eller minst fem), och nog sjutton kan han resa någon annan dag än just dessa.

  • Telis

    Jaså, Mugglan har fått tid idag, det har jag missat! Hoppas att allt har gått/går bra.

    Lappis, ja han kanske bara hade haft en dålig dag så det är helt annat ljud i skällan ikväll.

  • Telis

    Tjohooo! Vad skönt med minus, Muggles! Och vad kul (för er) att dom iallafall har bestämt sig för att låta köpet gå tillbaka. Hoppas verkligen att det inte strular med något annat nu utan att ni får köpa det!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor