• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ju senare på sommaren, desto mindre flygfän. På Lofoten kan jag tänka mig att det inte är så himla mycket insekter, finns mest berg och inte så mycket myggvänliga myrar och kärr och dessutom blåser nog havsvindarna bort en hel del insekter.

    Åååå, blir sugen på att åka dit igen!

  • snaily
    passionsblomman skrev 2009-09-06 11:40:14 följande:
    Ja jag har ju haft en hel mil till närmsta affär de senaste tio åren, så det känns oerhört lättsamt att man bara kan knata ner till både bageri och affär!Jag ska skaffa en skrinda tror jag, så kan man handla ordentligt utan att behöva ta bilen.
    ...och kanske en spark till vintern! (om ni får nån snö)
  • snaily

    Åååå va kul med bröllop Piggis! Jag tillhör också dem som vill gifta mig igen - gärna exakt samma bröllopsdag en gång till!

    Kul att läsa om hur gamla ni var när ni träffade era makar(/sambor)! Jag var....(räknar koncentrerat)... 29, måste det bli.

    BS
    Spånar vilt: Ika, Ikea (why not!!?), Ilva, Inka, Inga-Lill (är det inte dags för lite hederliga gamla dubbelnamn?), Ing-Britt, Indra, Ina, Irina, Irmeli.
    (Från vovve.net's hundnamnsförslag )

    Nu ska jag snart börja städa och plocka ihop för att gå till optikern kl 16, sen fördriva tiden i flera timmar innan det är dags för första gången på vår valpkurs!

  • snaily

    Piggelin - ja du är ju helt klart på rätt plats för att få bröllopstips

    AM
    Hoppas alla som pillade på Hektor hade välspritade virusfria händer! Lite läskigt är det ju.

    I slutet av den här månaden har jag två otroligt glassiga veckor då jag knappt ska jobba något alls - 2 arbetsdagar på 2 veckor tror jag det blir - utan bara gå på diverse kurser och konferenser och kanske ett födelsedagskalas och resa och flänga hit och dit Ska bli kul - fast jobbigt för en stress-ovan glesbygdsbo...

  • snaily

    Piggelin - vi får se vilket det blir! Skönt att slippa vanliga "jobblunken" ett tag iaf!

    Hej på ett tag

  • snaily

    Tjohej!
    Här har man inte hängt med i svängarna ett dugg *svettas* Inte hunnit läst ikapp men förstår att det är på plats med ett grattis till Nenne!

    Har jobbat ganska sent och när jag kom hem åkte jag och Korven till skogen och gick en vilsepromenad där vi höll på att för evigt bli fast i ett träskområde - mina skor åker tvättmaskin nu Min make är världens bästa (ja, protestera ni bara! ) - jag ringde honom på eftermiddagen och bad (beordrade) honom komma och hämta Korven som var med mig på jobbet och betedde sig allmänt vidrigt(och jag trodde jag behövde jobba jättesent) - maken kom rätt snabbt och sen åkte han hem och lagade världens godaste mat och hade dessutom bakat en banankaka! Avnjuter nu den goda maten ihop med ett glas rosé - passar inte alls till maten men skitsamma, den flaskan har ropat på mig länge nu från kylskåpsdörren.

    Nu ska jag ge mig på ikappläsning...

  • snaily

    Klar!

    Spisar och sånt - känner mig hopplöst omodern som har en gammal vanlig spis med gamla omoderna spisplattor. Trots att huset är ganska nytt, men det är kommunen som låtit bygga huset (Älvsbyhus) så allt skulle väl vara så billigt som möjligt tror jag. Och vi hyr ju så det är inte läge att byta och piffa så mycket. Maken skulle vilja ha gasspis, han gillar såna sen han bodde i Australien.

    Nenne - spindelvävsmönster! Inte världens bästa idé kanske... Vad kul med dina nio ägg på detta datum och allt! Håller alla tummar på måndag morgon!!

    Välkommen hem Mugglan och Telis! Låter som ni haft det urhärligt båda två!

    EA
    Kraaaam! *känner igen och förstår*

    Frejis - hoppas ni har en trevlig middag på något trevligt ställe! Låter som det vore bra om Bumsis ville komma ut snart, och bara vara världens gulligaste bebis, så hennes mamma slipper alla graviditetskrämpor!

  • snaily

    Fasen, Idol börjar inte förrän 21 pga fotboll (Gillar att se folk göra bort sig på tv! )

    Jag och mitt glas rosé ska nog sjunka ner i soffan ändå, trött efter lång arbetsdag... om Korvens träsksmuts på magen trillat av kanske han får följa med upp i soffan *gosamysagosa!*

  • snaily

    Måste meddela att makens banankaka blev SJUKT god! Tydligen Leilas recept, myyyyyyycket smör... *mumsar vidare*

    Kängu - lycka till med lindning!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor