• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Brrr... jag läste om Victory. Hemskt! Som MSW skrev, man vågar inte ens tänka tanken på att det skulle hända en själv...

    Nenne: åtta skott i råtta!!! Hoppas så att du får ett guldägg tillbaka denna gång!

    Telis: du ska inte ringa sjukvårdsupplysningen för säkerthets skull? Tror de har extra bemanning och utbildning på den där influensan nu. Du kanske får ett svar som lugnar?

  • muggles

    Lappis: förstår att du är bitter och visst kan man fråga dig om råd - säg ngt som du inte har provat! Du vet ju nästan allt om barnskaffarbranschen. Men visst är det typiskt att ngn 40-plussare springer om i ytterkurvan när du har försökt så länge

    Har varit hos kund i Landskrona idag - kört 50 mil mao - kul kul. Men jag tror jag sålde på dem ngt så det var värt det... (Piggelin: tror du gissar vilken kund jag var hos )

    Ang Vänner så mår hon nog inte så bra tyvärr utan kämpar på men hon vill inte in här och klaga...

    EA: hoppas att det känns bättre när din kompis bebbe är ute och du kan gosa lite med den. Kanske blir som Nenne skrev - att det blir lättare när bebben är ute?

    Ore: jobbigt med din familj... Sympatikram! Mår du bra annars?

  • muggles

    Telis: krya på dig!

    Har varit och tränat och borde väl duscha nu istället för att sitta här. Känner ni lukten?!

  • muggles

    Lappis: segt med adoptionstanten! Hoppas de ringer tillbaka.

    Vänner: där var du ju!

    Cicci: kramar i massor! Tänker på dig...

    Frullan: bra att du mår bättre. Det är säkert inget som löses så där i brådrasket men så småningom så...

    Telis: gött att du inte har grisarna! Blev orolig där ett tag...

    Liten: lycka till på intervjun!

    Själv blöder jag en skvätt då och då fortfarande. Vet inte om det är positivt (att allt håller på att komma ut) el negativt (att ngt är fel). Med min tur så är väl ngt säkert fel. Men orkar inte sätta mig på gynakuten i 6h igen. Igår fick jag en blödning i trosan och tänkte först att det kanske är mensen som kommit igång men det avstannade så det var det inte. Suck.

  • muggles

    Lappis: jag har ingen vanlig gyn, brukar alltid gå hos MVC (p-piller och sånt). Har aldrig haft gynproblem förut.

  • muggles

    Förresten tycker jag att Svenska dialektmysterier är ett jätteroligt program! Har sett det om Bästkusten förut men det var roligt att se det igen. Haha, "gubbagrönt" - aldrig hört trots att jag är inbiten göteborska och tom bor i Majorna. Men men där ser man...

  • muggles

    Ja jag borde verkligen boka in mig privat ngnstans. Jag tänkte ta det där gravtestet nästa vecka och är det plus, ska jag def boka in mig. Gynakuten förklarade för mig att det ska visa minus efter 4v och jag mitt nöt glömde fråga vad jag gör om det visar plus.

  • muggles

    Izzie: hur har det gått med Xtravaganza? Min mans jobbarkompis har tydligen lyckats tappa och behålla den lägre vikten mha av dem.

    Piggelin: spöken? Har jag missat ngt?

    Lappis: nej utomkveds kan det väl inte vara, det fastnade ju i livmodern? Men om det visar plus så antar jag att det finns för mkt rester kvar i livmodern, så då ska jag absolut kolla upp det. Men jag känner mig rätt uppgiven på alltihop...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor