• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Jag skulle göra ett så jäkla mkt bättre jobb än han - men det är klart - jag har ju ingen snopp, så det går ju inte att bli chef då. Men jag är inte bitter

  • muggles

    EA: det kan du glömma att du kommer att lyckas med Det är bara att ge upp och analysera på...

    Mäklaren meddelade att de andra fortf inte hade bestämt sig.. Tålamooooooooooooooood.

  • muggles

    EA&MJ skrev 2009-09-18 07:14:21 följande:


    EGO-små små deppkänslor börjar komma nu när jag tänker på hur mysigt väninnan har det med ett litet pyre
    Det är inte säkert att det är så himla mysigt just nu - kan vara rätt jobbigt i början också (men det erkänner folk sällan).

    Snorkis: jag håller med Liten till 150%!!!
  • muggles

    Vänner: de "får" tänka hur länge de vill eftersom de redan har köpt huset av NCC. Frågan var om de tänkte göra sig av med det (de har ju alltså inte tillträtt huset, tillträde är först i februari). Undrar just om mäklaren var sur över att de träffade henne onsdag kväll för att säga att... de inte hade bestämt sig. Men vad vet jag, de kanske diskuterade ekonomi, kontraktsöverlåtelser mm. Annars kan man ju bara ringa mäklaren och säga att man inte vet.

  • muggles

    Kängu: låter som en härlig dag!

    Ang fruktträd så skulle jag absolut inte vilja ha det. En massa frukt som ska tas hand om... Nej, inte min tepåse! Jag vill ha stor altan och en liten gräsplätt. Jag kan tänka mig en syrénbuske (älskar syrener) och kanske en kaprifolbuske - max.

  • muggles

    Kängu: oj gick det så fort för dig? Jag kände mig inte bekväm på länge, kanske på 6 mån. Jag kommer tyvärr ihåg de första 4 mån som extremt jobbiga (det blir det ju när man går upp varannan timme varje natt för att amma). Men att vara mamma känns bara bättre och bättre. Imorse fick jag en kram av Moa när jag skulle gå och sedan sa hon "en puss osså" och så ville hon pussas med. Aaaaaaaaaahhhh, hjärtat smälte!

  • muggles

    Nenne: jag önskar dig ett fett stort lycka till imorgon. Det där med nästa ivf - ta det sen om det blir aktuellt!

    Igår var vi på spinning tillsammans och i varje "uppförsbacke" tänke jag "vi ska HA det där huset, vi ska HA det där huset" Jag har mentalt flyttat in i det, ställt soffan DÄR, hängt de gardinerna DÄR, Pappelinamattan DÄR i köket, ... Jag tänkte affirmera mig till huset. Och sedan om vi inte får det, så får jag ta besvikelsen då. Men det är klart vi får det!

    Kängu: vad skönt att ha landat så snabbt i det här med mammarollen. Det tog mig jättelång tid innan jag slutade haja till vid tanken på att "vänta nu - jag är ju MAMMA" Men det tog rätt lång tid innan jag vande mig vid tanken på att vara gift och fru också, så jag är väl rätt långsam helt enkelt...

  • muggles

    Jag är så otroligt nyfiken på vad som ligger bakom deras tvekan! Jag menar, först tjatar de sig till att få köpa ett visningshus som eg inte är till salu. Och sedan ska de - ev - inte ha det längre. Först tänkte jag skilsmässa men då hade de ju inte haft ngt val, så det kan det inte vara. Blivit av med jobbet och har ekonomiska problem = vill ha huset men har eg inte råd?

    Nenne: ja visst har vi kämpat oerhört hårt för det?! Haha... Nej men det vore lite coolt om vi fick det, för då kan man säga att huset hittade oss (vi var ju inte där för att titta på det huset utan för att vi hade reserverat ett annat och skulle se detta som ett exempel på det andra). Att maken frågade om det var till salu var ren slump.

  • muggles

    Lappis: det är ingen som kan tvinga dem att besluta sig då de äger huset, det är helt upp till dem. De kan mkt väl besluta sig för att behålla det, el hålla på och vela till februari, när det är tillträde... Som sagt, tålamoooooooooooooooooooooood! (Inte min starka sida.)

  • muggles

    Snaily: tröstkram! (Pga minus) Drick mkt vin även om det är en klen tröst. Man vill ju bara inte kunna dricka vin alls

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor