• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    EA: klart du ska ha godis!!!

    Lappis: galen tyska -

    Nu dagishämtning!!!

  • muggles

    Nenne: men hur kan tanten komma så tidigt??? Jag hoppades att det var en nidis men om du blöder som en gris... Så fruktansvärt. Jag hade ju önskat av hela mitt hjärta att ni fick ert efterlängtade plus nu.

    Tant-helvetes-fan! Kommer inte på ngt bättre just nu

  • muggles

    Har ni tänkt på att hela den här sidan är rätt blå...?

  • muggles

    Vänner: kul att se dig härinne igen, jag saknar dig vettu! Ja ni har verkligen haft otur med illamåendet. Hoppas verkligen att det inte håller i sig hela gravidideten.

    Bliv Fru: kul att se dig igen också!

    Vickan: det är ju jättebra att du hittat ngn i hålan som du kan umgås med - då är det ju ngt bra med FL iaf.

  • muggles
    Stefan09 skrev 2009-09-26 12:19:31 följande:
    Är det bara jag som är rädd för att få ungar för tidigt här? Antar det eftersom ingen svarade på mitt inlägg:
    Ja det är bara du skulle jag tro. Jag förstår inte alls meningen med det här inlägget. Just nu gör det mig rätt förbannad dessutom.
  • muggles

    Nenne: åh vad jag är korkad! Jag tänkte hela tiden på att det var 1v sedan återinförande men det är klart att det är 2v sedan ÄL. Jäkla skitpiss är vad det är.

    EA: ännu ingen riktig tant? Hoppas fortf för din skull!

    Själv blev jag uppringd av gynakuten igår för att mitt hcg-värde var på 34 (vid 20 visar testet plus). Så antagligen fick jag ett minus på gravtestet i torsdags för att urinen var så utspädd efter lunchkaffet. Så nu ska jag dit igen på torsdag och mäta nytt hcg-värde. Neverending story... Men jag ska ta ett gravtest på ons morgon tänkte jag och hoppas på att det visar minus, annars är det nog bara till att infinna sig på tors. Nu är jag väldigt glad för att läkaren beställde hcg-prov trots att undersköterska himlade med ögonen...

  • muggles

    Telis: inboxning om hus tack! *nyfiken* Haha, "masochister"...

    Snorkis: attans det där verkar som att det behöver undersökas. Men om gravtestet inte funkade så borde du kanske testa en gång till för säkerhets skull? Fast du kan ju ta det hos gyn också, som du skrev så borde kanske tempen vara hög.

    Lappis: ja det är ju jättebra att hcg bara var på 30 och inte på över 100 tex. Men det verkar som om de vill kontrollera att det sjunker. Jag tycker de är superbra - de följer verkligen upp allt! Bara att ringa upp mig på en lördag!

    I torsdags missade jag ju en internkurs när vi var på gyn och tydligen hade gubbsen på jobbet blivit övertygade om att jag är gravid nu (jag hade sagt att jag var på läkarbesök). Eftersom vi har en 2-åring hemma så var det ju dags nu enligt dem. Och enl dem är det ju bara att "skaffa" när man vill ha en nr2. Så maken tyckte jag skulle ta fram fredagssnapsen nu på fredag och ta mig en bara för att sätta griller i huvudet på dem

  • muggles

    PB: jag förstår att det gnager! Men nu är det som det är, svårt att göra ngt åt i efterhand. Men kanske ska ni testa ivf - funkar det inte så vet du att ni verkligen försökte allt? Kanske kan det ge ngn slags ro.

    Själv har jag verkligen inget fokus på nästa försök än, jag vill bara ha en ogravid kropp tillbaka! Jag ser inte längre fram än så.

    På ett oväntat sätt har det här missfallet fått mig att uppskatta det jar har i livet mkt mer än innan. Jag går just nu omkring och är så tacksam att jag har en underbar man och dotter, bra jobb och härliga vänner. Sedan om det blir hus nu el senare, el om det blir ett barn till el inte - det känns just nu ganska oväsentligt.

  • muggles

    EA: det är inte lätt att tänka så hela tiden (el rättare det är omöjligt) men det känns bra att känna så just nu iaf. Ang bebis så tror jag det var bra att du tog tjuren vid hornen och träffade din hoppsan kompis så är det gjort. Det känns säkert lättare nästa gång.

    Det är ju annars lätt att man inbillar sig att man kommer att bli helhjärtat lycklig och aldrig önska sig ngt mer i hela livet, om man bara får det där huset som man drömmer om el om man bara får bli gravid igen. Men grejen är ju att man blir inte lyckligare för det - inte långsiktigt. El visst, barn i sig ger ju en varaktig lycka, men annars ger ju inte de yttre sakerna lycka i livet. Det är ju snarare inom sig man hittar det som Lappis gjorde här för en tid sedan. Faktum är att jag känner mig lycklig nu ändå trots missfall...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor