• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Har också tänkt på Nenne hela dagen. Stor jättekram från mig om du läser det här. Inte för att det hjälper ett skit... Önskar jag kunde göra en "abrakadabra".

  • muggles

    EA: jobbigt att hon smyger igång! Behöver du lite champagne under deppmanteln? *smyghåller en tumme*

  • muggles

    Snorkis: jag håller tummarna att du får hjälp!

    Satan i gatan vad jag känner av mina äggstockar vilket är muchos konstigt eftersom jag väl knappast har ÄL om jag nu har högt hcg (el högt och högt men iaf >20). Jag tror jag skippar gravtest och går dit på torsdag så får jag ett kvitto på vad som händer i min kropp. Tror jag har högkostnadsskydd snart - blir nog mitt 7:e (!) besök på gynakuten...

  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2009-09-28 11:54:16 följande:
    -Du ska se att bara ni bokar in samtal för utredning så kommer du bli gravid.
    Men boka in en utredning då pucko-BM!!! Stackars dig, vilken okänslig människa. Hur många ggr är det kvar till 12?
  • muggles

    AM: men om han sover på kudde ska väl inte huvudet bli så platt? Kan ni pröva en "stor" dvs vanlig storlek kudde till honom, ingen sådan lite platt bebishistoria? Moa sov på sidan trots att BVC absolut inte rekommenderade det - enda sättet att få henne att sova. På rygg gick inte! Jag är som Liten inne på att skaffa larm och ha barnet på mage om det blir ngt mer barn.

  • muggles

    Tinga: skönt att du fick lite sympati och känna att det inte bara är du som är "konstig" när det gäller Puffs matning.

  • muggles

    Telis: haha jag känner igen mig med relationen till mamma. Min mamma har blivit mkt bättre på vissa saker med åren och jag har också blivit bättre på att låta saker gå in genom ett öra och ut genom nästa. Men ibland säger hon saker som hon tycker och när jag bara är tyst så lägger hon till "men du gör ju som du vill förstås"
    Självklart ska du välja det sätt att föda som DU vill. Och alla förlossningar är olika ändå så det går inte att säga att bara för att ngn gjorde på ett visst sätt så är det rätt för alla.

    AM: nja att vara sur på sin man hela tiden låter inte så kul. Är det ngt annat som ligger bakom (att du tycker att du får göra för mkt hemma och vara i din ateljé för lite tex?).

    EA: håller med Liten - ska du inte testa för säkerhets skull innan du börjar med konstiga örter. Du vet att folk kan få en mensliknande blödning när de blir gravida. Och det där med ömma bröst kan komma först senare (som det gjorde för mig).

    Vickan: härligt med känsla för Krypet!!!

  • muggles

    Frejis: det är inte att vara hypokondrisk att skaffa andningslarm! Jag tycker det är rätt klokt...

  • muggles

    Telis: varför är risken för komplikationer högre vid ÄD? Bara nyfiken...

  • muggles
    Piggelin1 skrev 2009-09-29 11:43:42 följande:
    Mugglan förresten, samma arrangörer kör ett nytt race i mars nästa år, du kanske ska hänga på då?
    Gärna!
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor