• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Piggis igen: japp det var det blommiga tyget jag menade som jag tyckte skulle passa dig/er. Var tänkte du ha det i så fall?

  • muggles

    Nenne och celibat i samma mening känns konstigt!

  • muggles

    Lappis: nä jag är inte heller mkt för snaps eg men vad gör man inte för att bevisa att man inte är gravid?!

  • muggles

    Nä nu loggar jag ut! Sexa på tjejer...

  • muggles

    Piggelin: tror du har nämt det där med spjälskydd förut, tycker mig känna igen det. Man kan ju använda en resesäng också antar jag, det är ju inga spjälor i den.

    GRRR, jag är så irriterad på min chef idag. Kan göra hans jobb såå mkt bättre - och tar gärna de 80 000 kr/mån han har i lön...
    Vi har ett gäng konsulter som kom idag och ingen vet var de ska sitta, vilken dator de ska ha, vem som är kontaktperson mm. Och det tycker inte han är ngt problem. Nä visst, men ger kanske inte så seriöst intryck kan jag tycka. Vi har en manlig chef och 2 manliga projektledare och ingen av dem verkar vilja ta ett normalt ansvar för att sätta in dem i rutiner och jobbet. Själv har jag varit konsult och vet ju vilket intryck man hade fått om man kommit in på ett nytt uppdrag där det var helt hejkon-bejkon.

  • muggles

    Piggelin: men är det så att män har sämre ansvarskänsla??? Min chef förstod inte alls vad problemet var enl mottot "om jag inte ser problemet så finns det inget problem". Problemet var att mina kollegor tyckte det var dumt när konsulterna kom och frågade dem om var de skulle sitt mm och de inte visste ngt.

  • muggles

    Telis: skönt att RUL gick bra.

    Själv fick jag deleta mitt eget RUL ur min Outlook när jag fick syn på det nyligen

    Piggelin: schysst lampa - tyckte nästan den mindre var snyggast. Men dyr!

  • muggles

    Piggelin: det är samma här. Ska det ordnas ngt "kul" på jobbet såsom julfest el höstkick-off så får alltid vi tjejer ordna det. Men det blir nog inget i år eftersom vi inte tänker ta tag i det... Det är det som är lite tråkigt - att det inte blir ngt av då.

  • muggles

    Piggelin: en manlig kollega (och en kvinnlig) reagerade och tog upp detta "problem" på måndagsmötet men övriga manliga kollegor inkl chefen tyckte inte det fanns ngt problem. Till saken hör att min manliga kollega själv varit konsult... Han föreslog att det kunde vara en bra idé att ha en fadder till konsulterna så de vet vem de kan fråga om saker men det tyckte varken chefen el de andra behövdes. Min manliga kollega som försökte påtala problemet ska inte jobba med de här konsulterna, han har helt andra uppgifter, men han hade ändå råkat ut för ngn förvirrad typ som inte visste vem de skulle fråga. Jag bet mig i tungan för att inte ge mig in i diskussionen på mötet - jag sticker alltid ut hakan annars och denna ggn tänkte jag att det fick vara.

  • muggles

    Här var lite roliga badrumsmöbler: www.wennstamskakel.se/grupp.aspx&bildid=169
    Funderar lite på att skaffa ngt mer förvaringsskåp till våra badrum och eftersom vi inte fick välja kakel/klinkers och valen är lite småtråkiga kan man ju kanske piffa upp med ngt skåp i färg istället.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor