• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Piggelin1 skrev 2009-09-30 09:51:00 följande:
    ATänk om vi hade hetat Ulla & Helge - huvaligen
    ASG!
  • muggles

    PB: jag kände faktiskt precis för att skriva "stick och brinn" ordagrant till den där Stefan men vågade inte av rädsla för att bli anmäld. Sedan kom ju Nenne in och skrev precis det - så jäkla rätt!

  • muggles

    EA&MJ skrev 2009-09-30 08:57:44 följande:


    Mugglan-coolt hus, speciellt med klipporna bakom huset. Där kan man göra en hel del fräcka saker
    Vad syftar du på nu?!
  • muggles

    Oj undrar om Bumsis ammar el sover just nu?? GRATTIS i vart fall!

  • muggles

    Lappis: nu blev jag jättenyfiken - vad är det som är fel i din fantastiska kompis liv? Du skrev att hon har en snäll man - men älskar hon inte honom längre el vadå?

  • muggles

    Oupsie: varma kramar från mig med! Som Lappis skrev - har du fått hjälp? Det finns jättebra hjälp mot depression (min mamma har varit deprimerad så jag vet) och ofta är det professionell hjälp som behövs. Men ibland kanske man inte orkar söka hjälp själv...

    Lappis: aha, tungt för henne! Men det finns ju bara en hållbar lösning... Men tycker inte att du hänger ut henne då ingen här vet vem hon är.

    Orkade inte läsa mer än ditt inlägg PB men han verkade vara en bokstavstrogen herre, tur att han försvann härifrån för annars hade nog fler blivit avstängda (typ jag).

  • muggles

    EA: haha underbart! Är han en 'geek' då?! (Test: har han besökt thinkgeek.com ngn gång?!) Vi hade en tävling en gång i tiden som först hette Beach 1998 (ja ni fattar hur länge sedan detta var!) och så småningom av oförklarlig anledning ändrades till Bitch 1999...

    AM: jag tror han ville att vi skulle deppa ihop totalt här

  • muggles

    Fick just reda på att mitt hcg imorse låg på 19 så inte riktigt under 5 men lägre än förra veckan iaf...

  • muggles

    Nenne: i ert fall kan ni kanske få familjeterapi, det brukar kommunen och kyrkan erbjuda. Jag har varit på det (när min mamma var väldigt deprimerad och jag inte visste hur jag skulle hantera det - jag mådde väldigt dåligt själv av att hon mådde så dåligt) och då var jag på kyrkans familjeterapi - det var väldigt bra. Det beror såklart på terapeuten men bara för att kyrkan ordnar det så har det inget med tro att göra (själv är jag ju ateist). Kommunen kan också ha sådant här - det är olika i olika kommuner. Privat finns det ju såklart också men kostar då mer (kanske 600kr/h ist f 200kr/h). Jag rekommenderar det absolut!!! Det kommer antagligen att stärka ert förhållande, och ni behöver nog ösa ur er lite efter allt ni har gått igenom.

  • muggles

    EA&MJ skrev 2009-10-01 13:27:00 följande:


    Muggles-nopes han är ingen datanörd faktiskt även om han jobbar med programmering stämmer inte in på några symtom alls
    Som min man då - han jobbar också med programmering men är ingen nörd alls (hemma är det jag som står för IT-biten om datorn krånglar).
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor