• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    EA: GROUMPF på dig! Hoppas att örterna gör sitt nu då!

    Jag brukar inte skriva det här men - EGO - (scrolla för den som inte bryr sig)
    Det verkar bli husköp för oss... Det är nu närmare än någonsin Vi var hos banken idag och diskuterade olika räntor, amorteringar mm. Och kom fram till att jo, vi har råd med detta huset men vi ska nog inte köpa så värst mkt dyrare. Vi kom även fram till att vi skulle ha råd att amortera ca 10 000 kr/mån och ändå ha en hyfsad kostnad med dagens räntenivå. Då blir vi ju av med topplånet på ett par års sikt om inte räntan går upp för snabbt. Sedan ringde jag mäklaren och hon väntar bara på påskrift från Det Veliga Paret och trodde att det kunde bli kontraktsskrivning för oss "i slutet av veckan". Haha, här går man och väntar i 4-5 v och sedan ska man skriva på ett par dagar. På henne låter det som att vi knappt kommer att hinna se papperen på huset (märk väl, vi har inga som helst papper på huset än). Sakta i backarna säger jag. Vi ska ta dit en besiktningsman har vi bestämt, som kollar av huset så det inte är några större byggfel (slarv med tätning i fasaden tex).
    - EGO - over and out

  • muggles

    EA: du har ju en expert här i tråden men jag skulle tro att det inte går. Tom i en V70 blir det nog lite trångt (mest för de vuxna, packningen får ju plats).

    AM: lille herr Plattskalle låter väldigt roligt

    Nenne: tänker på dig! GROUMPF till dig med...

  • muggles

    BS: jag tror att lille herr Plattskalle tvångsvårdas av sin far om det är måndagar(?).

    Gör alla glukosbelastning nu för tiden? På min tid gjordes det bara om man visade hög sockernivå i blodet.

  • muggles

    Telis: hur går det med budgivningen???

  • muggles

    Nu har jag lagt in lite bilder som vi tagit (lite dålig kvalitet mao, inga mäklarbilder direkt). Det vi fastnade för var synen av klippan på baksidan redan från entrén Bilderna ligger i mitt galleri.

  • muggles

    Lappis: nej jag vet inte. Tänkte luska lite när vi träffar mäklaren. El iaf fråga om det har med huset att göra - det är väl det som är intressant att veta (jag tror dock snarare att det är av privat natur om jag känner vibbarna från mäklaren rätt).

    Vänner: nej det huset där vi träffade grannarna det var det vi hoppade av - det ligger bara ca 500m från det här huset. De är ganska lika faktiskt. Det första hade ngt större tomt och var ngt mer "unikt" (fanns bara 2st likadana bredvid varandra). Men vi gillar planlösningen på hus nr 2 bättre. Och faktum är att vi VILL bo i ett barnghetto med en massa andra barn i samma ålder i närheten och det blir det ju i ett nybyggt område. En kompis tycker nog att vi gör ett "dåligt" köp när vi betalar 4 mille för ett sådant här hus - de tycker vi borde jaga en tomt och bygga vårt eget. Men tomter kan man antingen få i "tjottahejti" el så kan man kanske hitta en skräptomt i ett uppväxt villaområde. Och i ett uppväxt villaområde kan det ju hända att grannarna har tonårsbarn el är pensionärer. Vi är inne på att hitta ngt liknande som Piggelin med M2B köpte - där är det nog småbarn i vartenda hus nästan

  • muggles

    Telis: japp - det var det första vi tänkte - lite belysning där ja...

    Frejis: men gud vad spännande! Då hamnar du i amningsträsket imorgon redan då?! Fniss. Måste vara lite speciellt att veta när barnet kommer ut - då kan ni fira er sista kväll som ensamma nu då. Fram med Billabongen!!!

  • muggles

    Och sedan tror jag att våra Marimekkogardiner kommer att sitta som en smäck i det huset! Jag har redan surfat runt efter mer tyger (fler fönster).

  • muggles

    Hoppsan, här var det lite ivrigt på avtryckarfingret!

    Jag tror jag ska sluta förpesta tråden med min svettdoft - sitter här i träningskläderna fortfarande. Har äntligen kommit igång med träningen ordentligt efter sommar och missfall. Nu jäklar ska tvättbrädan fram haha!

    Apropå magmuskler så har mina gått ihop fint, jag tycker faktiskt min mage ser ut som innan jag fick barn (det trodde jag väl aldrig skulle hända). Förutom naveln som har blivit lite mongo men det får man väl ta om det är enda tecknet...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor