Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    hejjjj vännnerrrrrr!!!! How YOU doin'? Mår du fortfarande skitilla?

  • nennesjuttioåtta

    september
    tjohooo där är ju du också!

    nu ska vi - hör och häpna - se på TV! Det vet jag inte när vi gjorde sist... på eroch vi får se när vi ses igen...

  • nennesjuttioåtta

    med gigantisk klump i halsen och på darriga ben loggar jag in (såna här gånger måste jag frångå mitt löfte om inloggning på arbetstid)...
    Finns inte ord... Mugglan!!!! Älskade vän! kramar i massor och alla tankar på dig och din familj. Fy satan vad ledsamt och ... nej, inte ens fula ord passar tillräckligt.

  • nennesjuttioåtta

    *glider in på knäna*

    hohoooo!!!!!
    hej alla!!!!!!!!!

    Tack jag lever och mår bra (förutom att jag är en surfitta av denna jävla nässprayen men det vänder nog snart).

    Först och främst: GRATTIS KOKO!!!!!!!! Hurra hurra hurra hurra! Och krulltrumpet på det!

    telis
    Näääj, blev det inget Uwesa? Men jag tror ni hittar på något fullgott alternativ. Gav televinken FINGRET??? Hahahhaha, jag hade en kompis vars dotter gjorde v-tecknet men det dr var ju nästan lite scary.

    Vickan
    men jag fattar inte. Först är det ingen risk att äta lergigan comp eftersom du är kaffedrickare men ändå passar det inte att äta för du vill inte bli speedad på morgonen...???? Hur jag än har läst så det enda jag kan utläsa är att du inte vill göra något åt ditt illamående alls utan hellre spy än vara trött (som du inte ens vet om du blir), och inte heller pigg verkar vara ett alternativ. Så varför klagar du då på illamåendet om det verkar vara det bästa alternativet? Jag kan ha missat något eftersom jag inte läst precis allt under de här veckorna... Förlåt i så fall.
    Vilken vecka är du i nu?? Har ni börjat boa hemma i huset???

    Vänner
    grattis till fint VUL!

    BS
    såg att du undrade över sommarblommor - se till så att det inte är några giftiga (typ stormhatt, fingerborgsblomma) för jag hade en vän vars dotter råkade få i sig ett litet blad och blev skitdålig och det höll på att gå riktigt illa men de hann in i tid när de förstod varför hon spydde... PLantera Irisar!!! De är ju riktiga mormorsblommor och coolt att plocka en bukett med blommor som heter precis som man själv gör!

    Och apropå gummistövlar, har du ullsockor så värmer det fastän det blir blöta av svett eller vatten, till skillnad mot bomull. Konstigt det där, när jag var liten var det allra coolaste att ha gröna tretorn. jag hade ett par orangea. Fatta töntigt! Fast då fanns ju inga andra färger, de uppfanns ju först i slutet av 80-talet.

    hmmhmhmh-......

    Lappsi
    hoppas det var en sanndröm....

    Nu ska jag gå och äta korv med mannen annars blir jag nog sur på honom.

    puss!!!

  • nennesjuttioåtta

    ta daaaa!
    *hjular och spräcker grenen i en split*

    Frullan
    pffft, HA! Skulle jag vara långsint, menar du? Äh, får jag säga mitt så är jag färdig sen och vill inte skälla mer. Skönt att höra att du avverkar psykologer på löpande band, det kan ju inte bli annat än TOKBRA!!!!! Du ser att det komemr lösa sig till det bästa!

    Passionsblomman!!!!!!!! Tråkigt att höra om stoppet i äggledaren!!! Min chef hade så efter ett (flera??) missfall och efter att hon spolat så släppte det (har inga detaljer om de guckade på något annat sätt) och sen fick hon en dotter så ett stopp betyder inte STOP utan kanske bara väjningsplikt. Men förstår att du blev tagen på sängen med rövskägget i det blå skåpet och ledsen, så klart!!!

    Vickan
    Oj! Råkade jag träffa så mitt på spiken?

    EA
    fin bajk, lycka till med körkortet!!!!! Jävla*piiip* och *piip* spottings, är det ingen vettig gyn som kan svara en gång för alla vad fan det beror på och vad man kan göra åt det?!??!?!?!?!

    Snaily
    hur har det gått för dig med pergo och spolning och allt??

    Piggelin
    fy vad trist med sånt manfall, hembakt knäckebröd och allt!!!! Du skulle ha ringt (mig, alltså)!

    om det är några hormoner som ska ges i den här familjen så är det för att bli längre, makens bror fick äta så han orkade över 170 i högstadiet, stackarn... Jag vill också vara lång!!!

    Doppresent!!! Sist köpte jag en gåva från Unicef, men då får ju inte barnet något men jag tror att de där stackarna i Afrika behöver vaccin bättre än saker i silver som samlar damm i hyllan. Fast nu utgår jag från vad jag gjort med mina doppresenter, andra kanske har bättre användning för dem.

    åh herregud, är det inte fredag snart...?

    Idag klippte jag mig också, inte en dag för tidigt!!! Samma frisyr som alltid, och så brukar frisören toka till det med lite uppklippning men det syns ju ändå inte för jag har ju nästan jämt uppsatt. Oooohh vad jag är vågad.

    Snaily igen
    hur märker man om p-pillrena inte fungerar? Förutom att det blir kattungar, menar jag.Går det att märka för att ändra från 1 g / veckan till var 6:e dag, t ex? Och hur blir man av med hängbuken på henne, vänta, KAN det ha något att göra med att matte inte kan stå emot de bedjande ögonen när jag hyvlar ost/ steker fisk/smörar leverpastej/gör köttbullar eller låter henne slicka av tallriken med tonfiskröra?

    nähä, ska jag posta det här så någon annan får plats på sidan?

    jag bugar och tackar för alla fina ord om min gula nuna! Puss!!!

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    hahAAAA!! Min uppsträckning kanske var det som hjälpte mot illamåendet (du vågar ju inte annat, heheheh!) och nu är du botad. Auuummm! *mediterar*

  • nennesjuttioåtta

    PB
    i vår utredning så var spolning det första de gjorde efter blodprov och spermaprov, konstigt att de gör så olika! Jag tycker ju det verkar som en bra grej att börja med, i rätt ände. Eller ja, just i detta finns det ju bara en ände, den andra änden är ju enkelriktad.

    Oj vad jag använder trafikmetaforer idag, inspirerad av EA, kanske?

    hahaha, nu var jag ute och ropade på Nancy (ja, BS, hon går ute själv nu men dörren är alltid öppen, det går kanonbra! Vi började under semestern och hon sköter sig exemplariskt och kommer in när man ropar) och såg henne i dunklet på en stenplattehög. Så rullade hon runt för att klia sig på nacken men då trillade hon ju naturligtvis av, klumpekatten!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    aaaw!!! Snälla Moa!
    Ang stamning, kanske att hon blir så ivrig att det tar stopp, så är det iaf med min systerson. Hinner inte med!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor