Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lappis
    jag tog ju Puregon innan inseminatonerna också och då tyckte jag inte alls det kändes så farligt. Nu blir jag blå nästan varje gång och måste nästan ha tvåhandsfattning för att våga sticka. Ändå är jag så försiktig när jag ska dra ut nålen så det inte ska börja blöda eller rispa. Och efteråt så svider det som satan. Jag trodde jag skulle bli mer skruv skruv ploff sprut ingen big deal ju fler gånger jag gjorde det istället för tvärtom.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    schysst att låta mig vara provsmakare, tänk om Dumlekladdkaka är dödligt? Okej då, det är ett tufft jobb men någon måste göra det.

    *kamikaze*

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    jag började med våtservetter när jag inseminerades, men det kändes både meckigt och lite onödigt. Men annars hade det varit en anledning. Det kan kanske vara därför som det lät PLOPP första gången jag tog ägglossningssprutan eftersom den är mycket tjockare?!

    Lappis
    Hur många dagar efter VUL hade du ÄP?
    Sist vi gjorde så hade jag VUL på torsdagen och ÄP måndagen efter. Kan det vara så att jag får ÄP redan på lördag, tror du? Eller beror det från gång till ågng hur lång tid det tar? Jag har dessutom starkare dos den här gången (200) så jag hoppas ju att jag är färdigbakad snart.

  • nennesjuttioåtta

    och de har ju inte öppet på söndagar så antingen blir det lördag eller måndag som sist.

  • nennesjuttioåtta

    OM det skulle bli lika många dagar efter VUL då. Men då trappade jag ner med dosen några dagar före VUL. Äsch, det är väl ingen idé att spekulera.

  • nennesjuttioåtta

    EA
    med tanke på att han har börjat bli spruträdd på gamla dar så vågar jag inte låta honom hålla i sprutan...

    F ö ligger han i hårdträning nu, rent experimentellt, för att se om idogt nötande ökar kvaluttan på hans trötta soldater

  • nennesjuttioåtta

    EA
    Både gruppsamarbete (eller måste en grupp vara fler än 2?), och egna studier praktiseras!

  • nennesjuttioåtta

    hej mSW!

    Lapis
    Extra Zink och Omega 3, samt en brustablett multivitamin MAN varje dag: Fasen, de kommer simma genom glaset!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor