Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    tack jag mår bra, förutom lite ont i halsen *viskar så inte hypokondri-chefen hör*

  • nennesjuttioåtta

    Lappis förresten, skrev ett mail till dig men sen låste sig min dator och så glömde jag bort att jag inte hade skickat det och nu minns jag inte vad jag skrev.

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    come out, come out wherever you are.... Jo, det är sant. Jag vet inte om ett utomkveds räknas eftersom det ju var befruktat när det petades in men sen hamnade någon annanstans än det skulle. Mitt fastnade ju åtminstone rätt men orkade inte hålla kvar. Äh, snillen spekulerar...

    Och vi har inte ställt oss i någon adoptionskö än, papperna halvt ifyllda men... Jag vill men maken får inte tummen ur. Och jag vet att han vill med (handlingsförlamad från födseln) men jag tycker jag roddar tillräckligt med det här andra som han bara behöver runka i en burk för. Hur svårt kan det vara att fatta en penna då?

  • nennesjuttioåtta

    igår smaskade vi i oss den sista Twix peanutbutter som svågern köpte åt mig i NY. Varför kan det inte vara lördag varje dag och varför sätter sig sånt där runt magen och inte bara rensar tarmarna?

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    aha, vi har beställt grejer från Barnen framför allt (??) och då skulle vi skicka in ett papper med massa upplysningar först. Eller okcså har jag fattat det fel. Men tror knappast mannen skulle läsa på om jag inte satte blåslampan på öppen låga.

    BS
    Nu väger hon 3,7 kg, vet inte om hon blir så mycket större faktiskt. Hennes pappa var jättestor (6 kg bara muskler) men hennes mamma rätt liten och honor är väl mindre men... En mankhöjd på 80 cm hade ju varit något.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    jag tror hennes hängbuk väger 2,5 kg bara den, för hon är väldigt nätt och smidig annars.

  • nennesjuttioåtta

    Snaily
    nej, det är ingen kö till Falun. Jag kommer inte ihåg hur det var men vi kom på det där samtalet och då kunde vi sätta igång med sprayen några veckor senare (tajmade med mensen).

  • nennesjuttioåtta

    är det någon som vet vad katten vill när hon bits? hon biter bara mig och enbart på morgonen innan vi klivit upp. Inte alls hårt men slickar några gånger på vald kroppsdel (hand, näsa, haka whatever) och sen hugger hon. Ganska irriterande. Och hon gör så oavsett om hon har mat kvar i skålen eller inte. Går jag upp och direkt in på toa istället för till köket så biter hon mannen men aldrig annars. Tycker hon att jag är en jävla slöfock som ska tuktas och plågas för att lära mig att 6 är alldeles för sent att gå upp eller vad fan är det?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor