Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    hohooo? Typsikt. Var är alla? jobbar ni eller???

    Fan, jag börjar känna mig lite hängig i huvet Har haft ont i halsen sen i måndags... Hoppas det bara är en vanlig, liten förkylning för jag ska på 3 dagars kickoff i morgon.

  • nennesjuttioåtta

    helååå
    jösses vad ni skrivit! Nu har jag inte tid att läsa ikapp så jag har ingen aning om vad som hänt men gissar mig till att det varit en hel del action. PB, heheheh! och Piggelainen fått ett inlägg bortplockaat, mohahahahaha jo jag tackar!
    Jag har varit i hufvudstaden på konferens/kickoff och haft riktigt roligt och trevligt och framförallt kul att träffa de andra kollegerna!
    Idag har jag lämnat blodprov och på onsdag är det dags för arkebusering, dvs VUL och får se om det växt till sig en armé med äggisar eller om luften pyst ur.

    Vet inte var vi firar jul i år men förra året var vi ju i Huset hemma hos oss. Vi firade ju på var sitt håll fram till för några år sen bara, när mannen ville följa med hem till mig. Så då var ju cirkusen igång.

    Lappis
    åååh ska ni till Lofoten nästa sommar???? Vi har ju makens släkt där uppe och det är ju sagolikt vackert! Men inga tips på boende dock, eftersom vi har egen hytte. I fjol var det inte så mycket mygg (vet jag inte om det varit någon gång förresten) men däremot klegg, stora bromsar, men de håller sig kanske mer i skogen.

  • nennesjuttioåtta

    vad händer? Pratas det vitvaror nu? Åh vad ni är vuxna.

    PITT!

  • nennesjuttioåtta

    BS
    jag säger Nja på frågan. Jag har en hel del att göra men väntar, som vanligt, på att chefen ska få tummen ur med det hon ska göra för att det ska hamna på mitt bord (jag önskar jag kunde göra det själv men så mycket skulle hon aldrig avslöja att det skulle gå).

    Jag får nog inse att den där trädgården inte hinns med den här sommaren. Jävla kvickrot!

    Liten
    Ennä funkar ju annars på allt!

  • nennesjuttioåtta

    Den här tänkte jag baka till helgen. Oprävat kort!
    Dumlekladdkaka:

    100g Smör
    120g dumlekolor
    2 Ägg
    3dl socker
    1 1/2 dl mjöl
    4msk kakao
    1tsk vaniljsocker
    1/2 tsk salt

    Smält smör och dumle i en kastrull
    Vispa ägg & socker, vispa sen ner mjölet kakaon vaniljsockret och saltet med det och sen dumlesmeten. "bröa" formen med smör och kokos
    175grader i 20min!!

  • nennesjuttioåtta

    Liten
    det är sant. Grönt är skönt. Katten är glad. Igår var hon så glad att hon inte kom in förrän halv 10 och matte hade gått ett varv runt huset och ropat och smuttat med munnen i en timme. Då blev matte också glad. Sen sov katten hela natten så då var husse också glad. Alla glada!

  • nennesjuttioåtta

    lapinette

    Sprutandet går bra, fast jag tycker för varje dag att det tar mer och mer emot att sticka nålen i magen och tycker att det svider bara mer och mer. Men snart är sista sprutan tagen, förhoppningsvis.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor