• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Frullan - trodde det var viktigt att mamman mår bra för att kunna ta hand om sitt barn och uppenbart så mår du ju inte bra just nu. Visst kommer det dras upp mycket under ert samtal men är det verkligen bättre att vänta?

    Våra samtal med soc kommer också att dra upp en massa om vår barndom etc. När hon nämnde allt som ska gås igenom och diskuteras kändes det nästan som om vi skulle på äktenskapsrådgivning. Tror hela den här processen kommer att bli jäkligt nyttig och förhoppningsvis kommer vi ut ändå starkare än vad vi är idag.

  • Lapinette

    Alla lunchare imorgon - jag har gjort som AM och totalt tänkt fel så jag sitter hemma och jobbar imorgon. Sorry, får hänga med på lunch en annan gång.

  • Lapinette

    Frullan - trot eller ej men jag har bokat in tvättstugan på lunchtid. Vi får ta en ny lunch om någon vecka ... tror håret fortfarande kommer att vara kort då .

  • Lapinette

    Ikväll är det de 6 bästa dansarna ... har jag för mig. I onsdags var det 100:ande programmet (såg även det i USA ).

  • Lapinette

    Nu börjar So you think you can dance!

    Ciao,

  • Lapinette

    Telis - vad härligt med Rivieran. Hälsa! Själv ska jag ut och ta en drink med väninna som bor i Antibes och hennes franske pojkvän. Är sjukt trött (mensen på intågande) och vill helst lägga mig i soffan men det blir nog trevligt bara jag är där ... i baren alltså.

    Kokisen - vilken förlossning ... känns rätt skönt att adoptera .

  • Lapinette

    En till med huvudvärk .. dock självförvållad. Supertrevligt att sitta på Grill och dricka en massa vin och snacka skit med vänner ... men idag är jag trötter.

    Vilken mamma har inte fått psykbryt på sitt barn? Läste i någon artikel att av idag är alla föräldrar så otrolig pålästa gällande sina barn och det har aldrig funnits så mycket dåligt samvete.

  • Lapinette

    Stor kram till alla behövande och en potta till passionsblomman!

    Jag försöker vakna till liv! För ikväll blir det först dancestep sen Arlanda för att hämta pappa!!!

  • Lapinette

    Hej sweetan!!! Tror också man blir jäkligt sammansvetsade under utredningen. Det är ju så mycket som ska dammas av, diskuteras och gå på djupet med.

    Pappa ska stanna i 10 dagar och det känns jättebra! På söndag ska vi åka ut till landet och hälsa på mamma. Hon har hjälpt honom med att få sin pension etc. här från Sverige så de har haft kontakt .. ja förutom de där åren då han inte hade kontakt med någon och mamma letade och undersökte med japaner hon kände för att få veta vad som hade hänt. Men sånt strunt glömmer vi nu och jag är glad att vi åter har kontakt och att han äntligen ska få träffa min make.

  • Lapinette

    BS - la precis på anmälan till kursen på lådan så jag ska avvakta tills de har fått den och tills damen som är ansvarig är frisk och på jobbet igen. Kommer att ringa i mitten på nästa vecka för att se vad som händer.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor