• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Sweetan - skönt att få hem familjen igen! Min kompis som vi hade en heldag med i SF hade sin fru (som också är min kompis) + barn i Stockholm i ca 1 månad. Han saknade dem jättemycket!

  • Lapinette

    BS - han har ju bott här i drygt 30 år så visst pratar han svenska dock är det med brytning och speciellt nu när han varit tillbaka i Japan under lång tid.

    Det låter supertufft med Iris. Hoppas det går över lagom tills den nya lilla tittar ut. Kan annars bli kämpigt.

  • Lapinette

    BS - risken eller bord jag skriva chansen att jag ska gå och bli gravid känns ju jäkligt minimal.

  • Lapinette

    Kängu ? du kan ju alltid söka och om du får jobbet då ta det stora beslutet. Om du kommer på intervju så tror jag att du kommer vara supermotiverad och säga allt det där som de vill höra. Det löser sig!

    Cissi ? kram på dig!

    mugglan ? vad skönt med semester och så extra välbehövligt efter allt du har gått igenom de senaste veckorna.

    Snaily - har du också semester? Göra något speciellt?

    Ego ? själv sitter jag här i koma efter ytterligare en sen natt. Hämtade pappa på Arlanda igår och när vi kom hem så ville han öppna en flaska vin kl 23.30! Så vi satt uppe och pratade, öppnade presenter till drygt 01.00. Imorse var han uppe 06.00. Vilken pigg gubbe och så pratglad ? inte alls tystlåten som jag har sagt till maken.

  • Lapinette

    Cissi - stor kram till dig och instämmer i beskrivningen från doktorn, "att du ser till att alla andra mår bra framför dig själv". Skönt att du fick psykbryt istället för att fortsätta gå omkring och må dåligt.

    AM - vet faktiskt inte? Han tog stockholmskartan imorse och skulle ge sig ut på stan. Maken har skaffat ett kontantkort (mobil) till honom så jag tänkte ringa framåt lunch för att se vart han är och om vi ska äta tillsammans. Det enda som är bestämt, än så länge, är besök på landet på söndag. Han suckade och lät superkonstig (japaner har konstiga läten för sig ) när jag berättade det imorse. Frågade honom om han inte kan/inte vill men han sa att han ville. Tror det är känslomässigt jobbigt att åka dit men vet att han vill/tycker om landet då han t o m har varit där och tjuvkikat på sina resor till Sverige (han stannade till när han åkte mellan Göteborg - Stockholm).

  • Lapinette

    Ore - nej, det blir lite halvdant på jobbet men jag har annars varit jäkligt effektiv denna vecka. Har faktiskt knappt varit inne här på BT då jag har haft mycket jobb ... äntligen, det är ju dötrist att sitta och slöa på jobbet ävenom BT är ett trevligt tidsfördriv.

  • Lapinette

    Status - lapinettes pappa kan man sikta på Odengatan (han ringde precis och frågade hur mycket klockan var ).

  • Lapinette

    BS - mobilen har legat avständ i makens byrålåda ganska så länge och vi glömde helt och hållet att ställa om tiden när vi laddade upp den med ett kontantkort.

  • Lapinette

    BS - vilka problem dina kollegor har! Har den bortsprugna sonen kommit tillbaka?

    AM - nu går pappsen strandvägen in till NK. Det tog 30 minuter innan jag hittade honom på lunchen. Han hade gått heeeela Karlavägen istället för att stanna vid Karlaplan och gå ned Narvavägen. Hittade tillslut en vilsen och trött japan.

    Jag borde ha gått med honom på stan istället för att jobba. Ska ta lite ledigt i nästa vecka.

  • Lapinette

    snaily - kanske även förmedla det på FB !

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor