• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    kängu skrev 2009-09-29 13:00:18 följande:
    AM- "lille herr Plattskalle"
    Ja det är så han heter här hemma just nu
  • fru AM

    EA: jag tror det går om alla vuxna är så små som spädisarna ungefär (fast då behöver de kanske bilstolar de också)!

    BS: det är nämligen så här att om Livia blir sjuk (hon har börjat hosta litegrann men är i o f s pigg i övrigt) så är det jag som åker på passning ons-fre. Må-tis är mina jobbdagar så då är maken "barnansvarig"

  • fru AM

    Ni skule ha sett oss när vi skulle till hyrhuset i skärgården en vecka i somras. Maken fick deala till sig en större hyr bil och fick då ändå pressa in allt med skohorn. Vi hade med oss mat för en vecka + vagn + kläder och så två barn i bilstol och bollar och tennisracket. Vi kallar oss ALLTID familjen Taikon när vi semestrar! (Ber om ursäkt om den är någon av romsk härstamning som läser detta - det är inte nedvärderande, bara humor!)

  • fru AM

    Piggelin: tråkigt med klillen från Himlen kan vänta ...

    Frejis - åh jag missade att önska henne lycka till ...! För mig tog det nästan exakt 2,5 timmar mellan incheckning på avdelningen och framtagande av Hektor och vad jag förstod så var det en "normaldag". Så om allt är normalt på DS idag så är Bumsis ute vid 11-rycket ... Så spännande! Ska bli så roligt att ge henne Livias lilla overall!

    Vi kan med stor sannolikhet gissa att Bumsis inte får dagens namnsdagsnamn.

    Mugglan: fint hus! Det såg ut att passa er perfekt! Klippan: klättervägg + belysning?

  • fru AM

    Jag vill att Cicci ska höra av sig i tråden!
    Cicci: vi saknar dig! Kram!

  • fru AM

    Ulla & Helge! Toppen!
    Själv heter jag Märta i andranamn. Har tidigare hatat det men inte längre.

    Ja stackars Conny - hu mår han!?

  • fru AM

    Och stackars BS - inte kul att lämna ett barn i upplösningstillstånd! Men bra att dagisfröken sa till tycker jag. Det hade förmodligen inte blivit bättre om du stannat. Livia är rätt besvärlig att lämna nuförtiden. Det går smärtfritt om hon får hjälpa sin favoritfröken att skära upp frukten eller om andrafavoriten hittar på någon kul aktivitet precis vid lämningen - annars hänger hon i mina eller makens ben och piper ...

    Idag körde jag på/nästan över ett barn på dagisgården med Hektors vagn ... Pinsamt. Hon var så liten att jag inte såg henne när hon hade gömt sig bakom den stora sufletten. Hon skadade sig naturligtvis inte men pinsamt var det. Tur att jag inte kör bil.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor