• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    och det är alltså Galenpannan Livia som står för hela det utbudet ...
    fru AM skrev 2009-10-03 17:43:49 följande:


    Hej här är det psykbryt-ihopsamling-slagsmål-förso ning-trots-godismutor som gäller. tjoho
    Tack för hejarop Snart nattning!
  • fru AM

    Hej i tråden! Det gick hyfsat igår - barnen somnade samtidigt men Hektor (Nattugglan) vaknade naturligtvis till igen precis innan jag skulle gå och lägga mig och eftersom han är galet högljudd nattetid fick jag ha honom i famnen medan jag tvättade ansiktet, borstade tänderna samt gick på toa ... I totalt mörker ... DET var nog gårdagens stora bedrift.

    Nu är det lunch och sedan 14-årskalas för en av barnens kusiner som gäller!

  • fru AM

    Hoppsan länken blev lite konstig - sök på sidan efter välling (så fick jag i alla fall upp tipset)

  • fru AM

    Liten: Vi behöll inte heller porträttfotot på Livia som fotografen tog förra året. Det fanns bara en variant - jättestor (30x40 cm) och i svartvitt (med dålig kontrast), ska bli spännande att se hur årets foto blir ... Fast det känns som om man tar bättre bilder själv - på sitt eget barn alltså.

  • fru AM

    Och lindar man barnen ordentligt så kan de inte fastna med armaren heller!

    Tänk att våra föräldrar överlevde sin förmodligen helt livsfarliga spädbarnstid - och vi!

  • fru AM

    Angående brunch: Jag vet inte om några nya ställen så Mornington, Elverket eller Kung Carl ...? Fast jag undrar om inte de ställena öppnar 12 ... måste googla

    Jag har glömt att utverka ledigt hemifrån - måste berätta för maken att jag försvinner ett par timmar på lördag. Eventuellt tar jag med mig något barn (men jag hoppas inte).

    Start Sept.: Jo tack - spriorna börjar bli snygga nu. Blåmärken har lagt sig, bara sårskorpor kvar. Och benen är nu betydligt smalare (det var alltså defekta vener som gjorde dem "större" förut).

    Izzie: Mojjon mojjon ... Så gulligt!

  • fru AM

    JAg fick en så fin kärleksförklaring igår ... Storsonen är med på Facebook och han gjorde igår något (slumpgenererat) test "Who will be your next love?" (typ) och svaret blev JAG ... Då kommenterade han helt ogenerat resultatet på sin wall med "men jag älskar ju redan dig mamma" ...

  • fru AM

    Muggles: tycker ni gör helt rätt som besiktigar! Det är väl oftast inte människorna som bott i ett hus som generarar fuktskador etc - utan snarare grundkonstruktionen?

    Så kul att det blir ert!!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor