• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis har en jättefin och söt mage så den är verkligen värd att se! Telis: slit ut dig lite lagom på lördag så du kan komma på söndag!

    Muggles: Det kanske är lite kallare här norröver Och de är verkligen te hela dagarna. Livia brukar säga till om hon fryser eller blir för varm. Hittills har hon inte haft några synpunkter så vi kör på samma outfit tills det blir kallare ändå ...

  • fru AM

    Jag kanske klär på Livia för mycket ändå ... Jag fryser själv hela tiden (vi har kallt inne nu tills värmesystemet hunnit ikapp årstiden) - så det är väl därför ... Ska i alla fall gå o köpa bättre vantar idag.

  • fru AM

    Tråkig? Det var ju väldigt underhållande! Jag tycker det är superintressant med familjer, olika generationers konstigheter, arv och miljö och sånt där.


    Telis skrev 2009-10-06 13:32:44 följande:
    AM, förlåt min långa utläggning om min tråkiga familj på lunchen!
  • fru AM

    Silkesunderställ - ni som tänker skaffa det: tänk på att tvätta med enzymfritt tvättmedel (flytande y3 tex. Annars blir det små hål)

    Ullsocka: jag köpte tvåpack på Stadium - inte dyrt. Och har funderat på att köpa härifrån: www.ekotextil.se/Shop/Index.php (barn> strumpor> ullstrumpa med anti-halk)

  • fru AM

    Jo - det finns här: www.ekotextil.se/Shop/Index.php

    Nu börjar jag bli lite tjatig!


    BrudSommar2006 skrev 2009-10-06 14:06:52 följande:
    Piggelin, strumpor med halkskydd finns inte i Iris storlek, det verkar mest vara de mindre storlekarna så det har vi skippat för länge sedan. Som du säger så verkar det inte heller behövas.
  • fru AM

    Va - har Nennes man tappat salamin i skogen? Hur gick det till?


    Lapinette skrev 2009-10-06 14:10:25 följande:
    nenne - ja, du har inte varit inne sen i fredags!!! Berätta hur var det i skogen. Fick ni till det utan att bli av med salamin?!
  • fru AM

    Hej EA: Oj - nya tider för paprikorna, hur ska det gå!?

    Själv håller jag på och bråkar på en uppdragsgivare som är världens kanske sämsta kommunikatör. Så sarkastiska mail som jag skickat idag har jag nog aldrig skrivit ...

  • fru AM

    Apropå läskiga vargar så började Livia i helgen prata om någon "Vilse" som bor i matsalen (vi har en stor mörk matsal) och som har klor ... Båda jag och storsonen blev jätterädda och tror nu att Livia har upptäckt en demon hemma hos oss ... Livia har tidigare (sen hon var 1,5 - 2 år) ibland suttit och pratat rakt ut i luften och sagt att "titta spökena - där kommer de igen!" ... Lite läskigt är det ...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor