• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hektor älskar paprikor. Att titta på alltså. På nätterna.

  • fru AM

    EA:s hemliga jobb ... *hysch - det var inte jag som sa det!*


    passionsblomman skrev 2009-10-06 14:38:12 följande:
    Vaddå paprikor???
  • fru AM

    Cicci: ett jättefint hus med intressant historia och helt unikt vardagsrum! Vilken takhöjd och vilket ljus!!! Kan ni tänka er att bo där på sikt så KÖP för sjutton!

    Släpar mig fram som en grottmäsnniska - lille Nattuglans sovvanor (eller snarare brist på sovande) får mig att gå på knäna ... har flyttat in i gästrummet med honom för att övriga familjen ska få en chans till nattsömn. Önskar jag hade en mamma att åka hem till och bli omhändertagen av ett slag. Maken erbjöd sin mamma som substitut ... Spontant kändes det konstigt, men å andra sidan kanske det är det jag ska göra - åka hem till svärmor och bli lite gullad med ... Får se hur vår nya taktik med Hektor utfaller (= så mycket sömn-mat-lek dagtid som det bara är möjligt).

  • fru AM

    jo jag vet men han har inte riktigt hajat tjusningen med puréer, gröt och ersättning. Amningen verkar inte räcka till heller ...


    muggles skrev 2009-10-07 16:09:27 följande:
    AM: jobbigt! Jag har nog glömt lite hur jobbigt det var... Vår lösning som funkade var mat, mat, mat (gissa vilken guru ).
  • fru AM

    Cicci: Håller med dig om öron på luvor - det är fullkomligt horribelt (på en overall såg jag t o m trampdyrnor undertill på tossorna!)!
    Jag köpte en väldigt söt och enkel overall till Livia på CUBUS - nu har jag lovat bort den till Frejis (eller snarare Bumsis ... ) men kolla på CUBUS. Det är ju inte direkt funktionsmaterial - men det blir ju mer vagnsmys för våra små denna vinter ... eller? Har köpt Hektors overall på Lindex - en manligt brun med glencheckrutor - de kanske hade någon snygg "kvinnlig" variant, minns inte. Annars har Åhléns en enkel, lite smidigare/tunnare overall - i stort sett enfärgad med kontrasterande passpoaler vid blixtlåsen (marin/klarblå resp röd/rosa tror jag).

    Så kul med huset! Jag gillar också pelarna - men så har jag en ganska storslagen smak också när det gäller hus och inredaning

  • fru AM

    Snaily: vad kul!

    Är det någon som bokat bord? Eller i alla fall har koll på hur många vi blir?

  • fru AM

    Mornington bokat kl 12 på sönag 11 oktober - bokade för maxantalet 8

    Bokade i mitt namn - de som vill vata det kan ju inboxa mig så upplyser jag!

    Tack för tipset om bokning på nätet, Telis! Jättesmidigt!

  • fru AM

    Tack för alla tips om Hektor. Han tar nappfalska men vill bara ha ca 25 ml och det är ju en fis i rymden s a s. Gröt tycker han är gott (om jag pimpar den med fruktpuré) - alla fem skedarna ...

    Minska dagsömn har vi testat - då blev han värre än någonsin på natten och ett litet djävulsbarn på dagen ...

    Eget rum - låter konstigt, men hur många rum vi än har, så kommer inte Hektor få något eget rum, det finns inget sovrum kvar till honom ... Och han är inte precis tyst och oledsen när han är vaken. Tänk "Hesa Fredrik" med stigande volym ...

    Återstår - som jag ser det - magläge. Med tanke på hur fantastiskt mycket han uppskattar det dagtid (NOT) så kommer han väl ta sitt pick och pack och flytta om vi ska ha honom att sova på mage ... (och då är ju i o f s problemet löst ) Men försöka duger väl. Ska nog ta och hyra andningslarm då.

    Häromdagen ställde jag frågan till maken kan man bara adoptera FRÅN barnhemmen i Ryssland? Inte TILL ... Så kan det kännad när man har brottats med en argsint bebis varannan timma nätterna igenom i några veckor.

    Nä nog EGO nu. Nu ska jag jobba om jag kan skapa fram några pigga hjärnceller ...

    puss på tråden

  • fru AM

    En enkel till Långtbortistan (till mig)?


    kängu skrev 2009-10-08 09:48:49 följande:
    AM- Silas är inte heller speciellt förtjust i magläge, han sover ju bäst på sidan. Napp? Öronproppar? Au-pair?
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor