Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Pumpor måste vi absolut ha, det ser jag fram emot.

    Jag kommer inte på vad vi ska äta till middag ikväll, usch det är så jobbigt med mat jämt, inspirationen infinner sig aldrig. Nu ska vi ju äta med mina föräldrar också så då vill man ju anstränga sig lite extra samtidigt som Iris är otroligt kräsen. Förut körde vi jämt hämtmat på fredagar när de hämtade Iris, pizza eller Thaimat, men usch, jag känner nästan aldrig för det längre.

  • BrudSommar2006

    Ore, om maken kan gå med på det så är utan kant definitivt att rekommendera!

    Liten, de är torrsmuliga och sitter samtidigt fast lite i kanten. Fast även om man lyckas få loss dem från kanten (de med choklad går att få loss från formarna, de utan går inte, samma recept i övrigt) så faller de i småbitar när man tar första tuggan. EA, hjälp??

  • BrudSommar2006

    Muggles, tjejmiddag och tur på stan, det var lyx må jag säga!

  • BrudSommar2006

    Kängu, Iris har fortfarande inte sovit en hel natt! Det är väl hon och Victor...

  • BrudSommar2006

    Snigeln, aha, så man kan kastrera honkatter tidigare än åtta månader alltså. Vore skönt att få det gjort, hon driver oss till vansinne.

    Snart dags för samtal alltså! Har för mig att det brukar vara ganska många blodprov väl? En del av dem tar man ju när man skriver in sig på MVC också.

  • BrudSommar2006

    EA, bröd på pumpa, jag vet inte jag. Fast jag misstänkte att det var bättre med pappersformar, ska prova med det istället, plus kanske öka mängden fett lite för säkerhets skull. Och vara mer noga vid tidtagningen vid gräddningen!

  • BrudSommar2006

    Pumpasoppareceptet är sparat i fall att!

  • BrudSommar2006

    Jag gillar förresten dagens namnsdagsnamn, fast förmodligen inte aktuellt för vår del. På Iris dagis går det en Lowe, Iris pratar ofta om honom.

    I morse höll Iris på att riva ner allt vi hade på köksbänken och lyssnade inte när vi sade åt henne förrän jag röt i. Då tittade hon på mig med darrande underläpp och sade "Jag blir arg. Nu är jag ledsen." och utgjorde en mycket sorglig liten figur, stackarn. Svårt att vara arg länge på henne då.

  • BrudSommar2006

    Telis, grattis, så ni fick det i alla fall! Men hur ska det bli nu, det var ju inte i Lappis område, inte riktigt i alla fall, de skulle ju gå i samma klass, ja barnen alltså!

    Passionsblomman, mörk choklad med sprit eller lakrits, bläh. Nej, här äts bara billig mjölkchoklad! -71 är en bra årgång förresten!

    Nej usch, nu är det snart dags att åka och vaccinera Iris, bläh.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja men vad bra, då skaffar ni hus där också så kan barnen springa emellan och leka! Vi har bekanta som bor i det området också så jag hittar redan dit så så fort det vankas fika så kommer jag!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor