Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Nenne, nu dröjer det väl ett år till nästa vaccination?

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, åh vad roligt att sonen fått kompisar redan!

  • BrudSommar2006

    Våfflor med hjortronsylt, vad gott! Vi bara måste se till att skaffa oss ett våffeljärn.

  • BrudSommar2006

    Liten, steppar du upp för rulltrappan som går nedåt?! Tackar för våffeljärnstips, har det nedsparat!

    Var det inte någon som sade tidigare att man bara kunde boka bord på Mornington om man var över tio personer eller nåt? Fast på deras hemsida står det tvärtom att man bara får boka för upp till åtta personer så det skulle ju passa bra. De verkar öppna tolv i alla fall. Nu är det enda att jag inte riktigt minns var de ligger men det löser sig väl!

  • BrudSommar2006

    Jag har också sms:at Cicci men tror inte att jag fått svar än. FruLLans nummer har jag däremot inte.

    Var är Koko förresten, var det inte länge sedan hon tittade in? Hoppas att allt är bra.

    Ore, jag tänker mig att förlossningen kommer att bli ungefär som den förra för min del, alltså ingen höjdare, däremot kommer jag inte att bli ledsen om det blir snitt av någon anledning, behövs det så behövs det, jag bara vill inte ha planerat snitt innan utan anledning (eh, tror jag i alla fall...).

    Har i alla fall lagt ner aurora-lappen i handväskan nu så får vi se om jag lyckas ringa imorgon.

    Funderar på om man skulle gå på sådan där förlossningsföreläsning på Danderyd, har iofs inte fått någon information om det av BM, men vi hörde ju till KS förra gången.

  • BrudSommar2006

    Tror inte jag kommer att komma ihåg allt det där snurriga om Östermalmstorg men det ordnar sig nog.

  • BrudSommar2006

    Cicci kommer på söndag.

    Nu, läggdags!

  • BrudSommar2006

    Hej Koko! Hoppas att trädfällningen inte sammanfaller med brunchandet då. Skönt att höra att allt är hyfsat med er i alla fall, jag fasar också för hur det ska gå med Iris och bebis.

    Själv sitter jag och försöker komma fram till auroramottagningen, verkar hopplöst.

  • BrudSommar2006

    Nu kom jag äntligen fram och någonstans mellan att min remiss registrerades och bekräftelsen skickades till min BM och att den skulle sorteras in under rätt avdelning så försvann den så nu fanns den alltså ingenstans. Som tur var så gick den att skriva ut direkt i datasystemet så nu ska jag bli kallad någon gång i november eftersom det är fullt i oktober. Jaja.

    Det andra är huruvida jag ska be om en remiss till narkosläkare också eftersom jag inte vet om det går att lägga ryggbedövning, de tyckte det nu när jag ringde, men å andra sidan var jag på sånt samtal förra gången och det enda de konstaterade var att de inte vet om det går att lägga, man får se när man försöker typ, så det känns inte som någon större vits nu heller.

  • BrudSommar2006

    Cicci, ojoj, det får bli många våfflor på söndag! Jäklar vilka priser det är när man inte siktar på Stockholm, det är ju helt otroligt! Var det bara ni på dopet? I Täby är det svårt att få ensamdop, där är det oftast tre barn i taget.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor