Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Förresten, har ju varit hos dietisten för råd, om man ska sluta med välling måste man vara säker på att de får i sig kalcium som motsvarar minst 200 ml välling på annat sätt, vi fick inte sluta med vällingen innan vi fått Iris att dricka mjölk, äta yoghurt eller liknande, vilket vi inte lyckats med än.

  • BrudSommar2006

    Snorkfröken, har aldrig varit med om att mensen hoppat över, ÄL däremot har jag ju inte alltid. Å andra sidan har jag ibland haft en cykel på uppemot 40 dagar. Är det verkligen någon idé att ringa sjukvårdsupplysningen? Kanske ska testa igen för säkerhets skull? Det kan väl inte vara x eller något annat dumt i alla fall för det blir väl plus av det med, eller?

  • BrudSommar2006

    Hallå Stockholmare, vi ska ha en konferens i december och behöver hitta ställen att ta med alla ut och äta på en torsdag och en fredagkväll, gärna med någon annan aktivitet innan middagen. Väldigt få museer verkar ha visningar på kvällstid, säg runt 17. Trist att äta julbord två kvällar i rad också. Några tips? Sist var vi bla på Ulla Winbladh minns jag.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, fast även om ÄL hoppar över så borde ju mensen komma ändå, bara försenad, så kanske är det det som hänt? Mensvärk utan mens är ju annars ett vanligt gravid-tecken, om inget hänt i slutet av veckan skulle i alla fall jag slå till på ett till test.

    Liten, har tipsat om Reisen men tror inte att de gamla professorerna vill spela boule, det får nog bli något mer stillsamt.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, dag 50!!! Nej men det går väl inte!!!

  • BrudSommar2006

    Jag tror inte heller att man kan ha fem tuppar tillsammans, det är väl därför folk har problem med att göra sig av med alla tuppar i kycklingkullarna, men du kanske kan förbarma dig över någon av dem och skaffa lite höns åt honom? Det är ju nästan omöjligt att ha höns utan tupp också, de slåss ju med varandra då.

  • BrudSommar2006

    Liten, det ska liksom vara lite fint utan att vara för dyrt! Inga fysiska aktiviteter men gärna en guidad visning någonstans följt av middag.

  • BrudSommar2006

    Liten, vi pratade om vandringar men de andra tyckte att det skulle vara så kallt i december och deltagarna från mer sydliga länder brukar inte vara så välklädda. Har redan kollat in slottet men de tar bara 30 personer max på en guidning. Har däremot skrivit upp tipsen om vin&sprihistoriska, det var ett bra förslag, tack!

  • BrudSommar2006

    Telis, gissningsvis lite drygt det dubbla men alla kommer ju inte med på kvällsaktiviteterna.

  • BrudSommar2006

    Vickan, förra gången var jag ju kvar i tre dagar, fick ryggskott och kunde typ inte ta mig upp ur sängen, de fick hjälpa mig med blöjbyten för jag kunde inte stå rakt eller lyfta Iris så jag fick larma både för det, för att få hjälp upp ur sängen att gå på toaletten och för att få frukost. I övrigt på dagarna var ju maken där och kunde hjälpa mig. Fördelen med det var att vi hann få alla tester gjorda och behövde inte åka tillbaka in igen.

    Den här gången åker jag gärna hem så tidigt som möjligt om jag klarar att gå. Jag tänker inte låta bebisen svälta i tre dagar innan min amning kommer igång utan jag tänker köra med babysemp precis som vi gjorde med Iris (på förslag av bb), på kopp eller flaska får vi se så ordnar väl det sig. Amningen var väl nämligen det enda jag kände var skönt att få stöd och hjälp med sist.

    Nehepp, läggdags.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor