Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM, vad spännande med tandläkaren! Jag undrar verkligen hur det ska gå med Iris, hon blir så blyg så hon blir nästan ledsen när hon ska träffa främmande människor, även om hon låter så entusiastisk hemma innan.

  • BrudSommar2006

    AM igen, har hon underställ på sig inne på dagis då också? Det känns som att de vill ha så få saker som möjligt att böka på och av barnen när de ska ut. På vårt dagis gillar de när barnen har mjukisbyxor som är lätta att dra på och av, inget problem för oss med Iris för hon är ju lite rund om magen så vanliga jeans och sånt får vi ändå inte på henne.

    Sprang på mamman till en kille i Iris dagisgrupp i morse, de ska ha sin tvåa den 10:e januari så vi kommer att vara hemma samtidigt och de bor inte så jättelångt från oss heller, borde vara gångavstånd med vagnen. De vet redan att de får en till kille, snart vet alla vad de ska få utom jag, morr.

  • BrudSommar2006

    Ja visst ja, Telis skulle städa men Kängu skulle med. Nej det känns väl tveksamt om Frejis kan komma, har någon hört av henne än eller är det fortsatt strul med andningen på neo? Vore kul om Cicci kommer, har någon hört av henne eller ska jag messa henne?

  • BrudSommar2006

    Liten, jag brukar beställa på Pippilotta, har just beställt extra överdragsbyxor till Iris där eftersom hon måste ha så stor storlek för att de ska gå att knäppa i midjan att hon kliver lite på dem nedtill i bakkant ibland, de förra börjar redan gå sönder nedtill i bakkant av just den anledningen, efter typ en veckas användande. Borde vara lättare för er andra med normala smalisar!

  • BrudSommar2006

    Klistermärke, ring OCH tandborste, det verkar löna sig att gå till tandläkaren!

  • BrudSommar2006

    Jag hade också velat se Telis mage men Livias duger fint! Iris kan man inte ha med sig ut och tro att man ska kunna äta, så skönt att maken tar henne och jag får lite lugn och ro!

  • BrudSommar2006

    Nenne, eländes elände!

    Minus tre grader hos oss i morse och Iris behöver verkligen varma kläder ute för hon tar oftast av sig vantarna.

    Älskar Reima och kör bara med deras vinteroveraller och efter att Iris regnställ från Didrikssons läckte som ett såll i alla sömmar har jag skippat dem helt.

  • BrudSommar2006

    Har någon sett mockasiner i storlek 28 någonstans? Har tittat varje gång jag varit inne i lämplig affär men 26/27 är det största de haft någonstans.

  • BrudSommar2006

    Piggelin, strumpor med halkskydd finns inte i Iris storlek, det verkar mest vara de mindre storlekarna så det har vi skippat för länge sedan. Som du säger så verkar det inte heller behövas.

  • BrudSommar2006

    Mrs Google, tack! Så praktiskt att de har webbshop för jag orkar inte ta mig in till stan bara för mockasiner.

    Iris har hur mycket stickade sockor som helst som hennes farmor stickat, hittills har vi inte använt ett enda par, när det blir kallt så byter vi till ordentligt varma vinterskor och så behöver hon inte sockor också. Ytterligare en grej som det blir svårt att få dagis att ta på och av och som bara kommer bort.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor