Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lapinette, när börjar er kurs? Ser så fram emot att få höra allt om hur det går till och vad som ingår!!!

  • BrudSommar2006

    Telis, jag har ingen aning om havandeskapsförgiftning är vanligare bland äldre, faktiskt vet jag nästan ingenting om det. Skulle gjort urinprov idag för att kolla äggvita i urinen men eftersom jag inte visste om det innan så gick jag på toa det första jag gjorde när jag kom dit så klart så det får vänta fyra veckor till nästa besök, fanns ju ändå inget som tyder på att det skulle vara risk för det.

    Tror att jag eventuellt slipper göra det där rutin-glukosbelastningstestet som alla som fött barn som vägt mer än 4,5 kg får göra eftersom jag mår så illa, hoppas.

    4D-ultraljudet är 21:a oktober så tre veckor dit. Hoppas så att vi får veta då annars blir jag riktigt besviken. Som tur är så har jag ju ytterligare ett UL efter det om det riktigt skulle krisa.

  • BrudSommar2006

    Frejis, lycka till, är det nu du ska få veta vilken tid det blir?

    Nu lunch!

  • BrudSommar2006

    Telis, här är det i alla fall i vecka 28 man ska göra den där läbbiga glukosbelastningen, först ingen frukost, sedan dricka läbbig gegga, sedan vänta i flera timmar, sedan blodprov. Klarar det aldrig utan att kräkas!

    EA, vi klarar inte av att få in två bilbarnstolar och två vuxna med packning i en V70! Hur vi ska göra när vi åker på semester framöver vet jag inte men antagligen blir det takbox och så får mina föräldrar ta katterna.

    AM, varför tror du att Livia håller på att bli sjuk? Och hur kommer det sig att lille herr Plattskalle bara behöver följa med på lunch den här veckan och inte nästa? Ska han in på tvångsvård då???

  • BrudSommar2006

    Muggles, lycka till med husköpet då, det låter ju väldigt lovande!

    AM, aha jag förstår, tvångsvård av sin far måndagar och tisdagar alltså.

    Iris hostar på nätterna men inte annars, hoppas att hon håller sig frisk tills på måndag i alla fall för då är det fotografering på dagis och förra året missade hon för då var vi på Öland vill jag minnas, eller om det var en av dagarna maken var hemma föräldraledig. Vi tänkte också försöka komma iväg och fixa sista pneumockersprutan på fredag eftersom vi börjar bli lite sena med det och det går inte om hon inte är frisk. Vi måste ta det på en fredag i fall att hon blir lite risig dagen efter och törs inte vänta längre in på hösten för förr eller senare blir hon ju sjuk.

    Piggelin, jodå, till vardags går det bra, jag menade med packning inför resa!

  • BrudSommar2006

    Muggles, nej, jag tror inte att alla åker på glukosbelastningstest här, jag åker på det, eller om jag nu slipper i alla fall, bara för att Iris vägde över 4,5 kg när hon föddes.

  • BrudSommar2006

    Frejis, vilken tid är det vi ska börja hålla tummarna?! Vi hör från dig när du har möjlighet härnäst då, spännande! Eller du menar att du tänker titta in här igen i alla fall innan och berätta när det är dags?

    Mrs B, du verkar ha fullt upp! Jag vet att i vissa kommuner så är alla tvungna att göra glukos-eländet så det verkar vara olika på rutinerna där.

    Iris är grinig som få ikväll och maken är iväg på föräldramöte på dagis, jag klagar inte över att han är där iofs, jag var förra året så jag tyckte att det var hans tur.

    Lapinette, ja men nu vet ni ju att det blir barn så småningom så nu kan det väl vara legitimt att titta på hus ändå! Gå på lite visningar i alla fall, man lär sig en del på det. Det var ju ändå inte så långt kvar tills kursen börjar, bara i slutet på månaden! Vilket nytt svenskt ord har du lärt maken idag då, om ni ska börja öva menar jag?!

  • BrudSommar2006

    Ore, Mistral vet jag tyvärr ingenting om men om det står så på hemsidan tror jag säkert att det stämmer, de brukar vara ungefär så långa ihopfällda.

  • BrudSommar2006

    Telis, är ni med i budgivningen??

  • BrudSommar2006

    Frejis, vad bra med en så tidig tid! Tänk att ni faktiskt gått tiden ut, Bumsis och du, fram till det planerade snittet!

    Det är lite dystert när man inte sett någon gul nuna här på ett tag förresten. Nenne, jag kan inte skriva det bättre än Sweet redan gjort i sin blogg men jag tänker på er.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor