Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snorkis, usch, jag hade sagt att vi försökt i ett år faktiskt för sån är jag (dvs en usel ljugandes människa, alternativt klagat på något annat för att få bli undersökt (strulig cykel med blödningar hit och dit eller vad som helst) fast det gäller ju att man drar till med det från början då förstås. Fast du menade att ni har fyra gånger kvar till ett år väl, inte att ni försökt fyra gånger eller hur var det? Fast om du fått utslag de andra gångerna så tror jag inte att du behöver oroa dig just för det i och för sig för ÄL hoppar ju som sagt ibland över en gång.

  • BrudSommar2006

    Iris fick sova på sidan redan på BB minns jag, hon gillade att sova på höger sida, det var bara på mage som inte var bra. Vet att personalen lade henne på sidan redan när hon lades i sängen där första gången.

    AM, jag tror att det är helt normalt att vara konstant sur på sin andra hälft, i alla fall i mina ögon!

  • BrudSommar2006

    Haha, gillar Ores förslag!

    Tinga, skönt att ni fick lite avlastning i alla fall även om avlastarna hade det besvärligt!

  • BrudSommar2006

    AM, men det finns ju sådana där huvudformarmössor, kan inte det vara något om det nu inte rättar till sig?

    Snorkis, men testa med stickor en cykel till då så har du ju i alla fall en bättre indikation sedan, börja extra tidigt och håll ut riktigt länge och får du då inte utslag så har du ju provat två cykler i rad och det känns väl lite säkrare än att bara gå på en gång? Det här med flytningar och annat har aldrig stämt för mig så det tror jag inte man kan gå på heller.

  • BrudSommar2006

    EA, "take 50 pills each time twice daily" låter ju nästan som att man ska proppa i sig 100 om dagen men jag antar att det betyder att man ska hålla på i 25 dagar! Gärna tillsammans med gult risvin minsann, vad i hela friden är det?! Eller ljummet vatten, bläh. Måtte det hjälpa efter allt det där!

  • BrudSommar2006

    Söker man på "helmet to shape baby's head" får man hur många artiklar och träffar som helst på ämnet, minns dock inte var jag läste om det först, här kanske.

    www.cranialtech.com/

  • BrudSommar2006

    Telis, jobbigt med din mamma!

    Snigeln, det låter verkligen trevligt med herrgårdsvistelse, hoppas att ni får se något litet spöke också.

  • BrudSommar2006

    Tillbaka från BM, det gick bra, alla värden är tydligen bra och jag behöver inte ens börja äta järntabletter än, skönt. 160 i hjärtljud om jag minns rätt, ska kolla i papperen när jag kommer hem och jämföra med förra gången. Tror i alla fall att jag gick upp mer i början sist, den här gången har jag hittills lyckats att gå ner 1 kg men då är jag ju större från början och mår illa hela tiden så det är inte så konstigt. Fast jag ska på tillväxt-UL i vecka 32 för att kolla så att den får tillräckligt med näring och växer som den ska, plus att det är lite svårare att bedöma hur stor den är eftersom jag väger mer.

    Telis, har du hört från Aurora-mottagningen än? Jag fick i alla fall se papper idag på att de mottagit remissen från min BM och ska kontakta mig så fort de hinner. Jag fick i alla fall en kopia på bekräftelsen med telefonnumret och deras telefontider idag så jag kan ringa om jag inte hör från dem snart.

  • BrudSommar2006

    Telis igen, märkligt att det skulle vara högre risk för förlossningskomplikationer men det skulle väl vara som du gissar då om mammorna är äldre kanske. I så fall hör ju jag också till den kategorin men jag är så hysteriskt rädd för att bli uppskuren och för att bedövningen inte ska ta så jag tar hellre en vanlig förlossning även fast det inte var särskilt kul det heller. Jag hade vidrigt ont i sju timmar och har jag tur går det kanske fortare den här gången dessutom och jag chansar nog hellre på det än Kokos ett och ett halvt dygn. Dessutom, hade jag kommit in tidigare hade jag ju haft chans på epidural också. Hoppas att auroramänniskorna kan hjälpa dig att fatta ett beslut åt ena eller andra hållet.

    Vad det gäller min mamma kommer vi väldigt bra överens och jag gillar henne verkligen, fast när det gäller pappa är det inte riktigt samma sak...

  • BrudSommar2006

    Haha, fick just mail från min bekant som vi var och hälsade på i söndags och hon skrev - jag citerar - "Det var kul att träffa Iris, hon är en glad och bubblig 2-åring, inte alls besvärlig! En fin tjej :)". Det kan inte vara samma Iris vi umgås med varje dag, hur gick det till, haha!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor