Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vickan, nu är jag lite förvirrad men har jag förstått det som att vi ska hålla tummarna för att han inte får behålla sitt nuvarande jobb och vara kvar i hålan i alla fall??

    Iris sov på sidan mestadels har jag för mig tills hon började vända sig själv, då valde hon mestadels att sova på rygg.

  • BrudSommar2006

    AM, haha, troligtvis blir det inte dagens namnsdagsbarn som Bumsis får heta! Tänk att hon är ute snart om inte redan!

    Muggles, vilka fina bilder, vad roligt att det snart är klart!

    Piggelin, en släkting till mig dog i ALS för några år sedan, det var inte roligt.

    Koko, hur har det gått för stackars Conny med så hög feber?

    Usch, jag tror inte att det någonsin har gått sämre att lämna Iris faktiskt, till sist sade Iris fröken att jag lika gärna kunde gå för nu trotsade hon bara och så gick jag och lämnade en vilt skrikandes Iris på dagis, det hördes ända ut på gatan, alla de andra barnen stirrade förskräckt. Undrar hur lång tid det tog för dem att få henne lugnt, dubbelusch.

  • BrudSommar2006

    Heter den där ugglan inte Helge, han i Från A till Ö? Ett av mina favoritprogram fortfarande.

  • BrudSommar2006

    Har inte Cicci åkt ner till sin mamma en vecka tyckte jag Koko sade?

    Jag heter Malin men det är ju faktiskt inget fel på det. Vi har till och med funderat på att ha med det på listan. Då tycker jag att det jag faktiskt kallas är tråkigare, visst, Malin är hyfsat vanligt, men maken var på föräldramöte på dagis igår kväll och han kom hem och sade att det hade varit tre andra mammor där som hetat det.

  • BrudSommar2006

    Åh, Kom och skriv mig det på näsan! En hit redan på sin tid!!!

  • BrudSommar2006

    Piggelin, jag är likadan, jag klarar inte att läsa något sådant längre och det blir bara värre och värre.

  • BrudSommar2006

    Piggelin, tacksamt nog så gillar Iris dagis men det är ofta någonting som hakar upp sig på vägen... I morse skulle hon inte klättra ur bilen på rätt sida utan klättra över i baksätet på andra sidan. Till sist gav jag upp och gick och öppnade den dörren istället men då tappade hon sin leksakstelefon som hon absolut skulle ha med sig på golvet i bilen och sedan skulle hon inte gå ur bilen alls tills jag plockat upp den. Sedan kunde hon inte bestämma sig vilken sida så då sade jag åt henne att nu går vi här och det var inte populärt och hon strejkade. Så då drog jag ut henne ur bilen och då slängde hon sig på asfalten. Sedan fick jag med henne in på gården men då kunde hon inte bestämma sig för vilken hand vi skulle hålla i och till sist blev hon förbannad för det. Sedan tappade hon sin mössa och fick inte på sig den igen och jag fick inte hjälpa henne och då kunde vi inte gå någonstans. Till sist fick jag in henne genom dörren men då fick jag inte hjälpa henne av med jackan och skorna för det skulle hon göra själv men det blev liksom inget av det så till sist tog jag av henne dem i alla fall och då blev hon helt hysterisk. Mössan skulle hon lägga på sin hylla själv men eftersom hon bara stod och skrek så lade jag den till sist på hyllan själv. Sedan var hon så vansinnig att hon bara låg på golvet och skrek och kastade sig runt och ylade att hon ville lägga på hyllan själv och ja, sedan gick jag så småningom...

  • BrudSommar2006

    Idag ska vi äta lunch på Time 4 Thai tillsammans med vår nya löneadministratör som börjar i november och allt jag kan tänka på är varma mackor... Jag är grymt sugen på varma mackor med smält ost! Jaja, det får vänta.

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne! Hur ska ni göra med Nancy, tänker ni ta en kull efter henne och i så fall fortsätta med p-piller? Jag funderar på hur vi ska göra med Elsa men jag lutar mer och mer åt att strunta i det där med kattungar, vad ska vi med dem till, kanske bara blir svårt att bli av med och hur hitta lämplig hane och vad är det som säger att hon går med på att paras med honom, hon har ju temperament och är lite nervöst lagd kissen, kanske inte bra att avla på i alla fall liksom... När är de gamla nog att börja med p-piller? Hon är ju fem månader nu så det är tre månader kvar innan hon kan kastreras men vi håller på att bli galna på att hon bara springer runt och skriker hemma. Eller så är hon en sån sort bara!

  • BrudSommar2006

    Åh, jag kan knappt bärga mig tills Frejis kommer hem och kan berätta hur det går för dem!

    Passionsblomman, aj för bula i pannan! Hoppas det löser sig med elementen, är det bara ett som är kallt?

    Koko, är Conny feberfri nu?

    Hm, tror faktiskt inte att någon någonsin frågat mig om barn, inte vad jag minns i alla fall.

    Är så trött på illamåendet nu att jag är hysteriskt avundsjuk på Frejis som har sitt gjort. Nåja, idag ska jag bara vara här till efter lunch, Oskar är hos veterinären och ska kastreras idag så jag måste hämta honom sedan.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor