Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Muggles, aha så ni fick stanna på BB båda två? Jag var ensam med Iris och mitt ryggskott. Hoppas att man slipper det nästa gång i alla fall. Tror att hon sov i sin plastbunke till typ fyra eller nåt, sedan halvsatt jag och försökte amma i ett par timmar och räknade minuterna tills det var dags för nästa babysemp-dos! Sedan fick man ju vila ett par timmar igen.

  • BrudSommar2006

    Muggles, eftersom Iris var rätt stor så föreslog de ersättning nästan på en gång när hon inte ville lära sig suga. Fast de var tvungna att skriva i rapporten att det var på min begäran men för oss fungerade det finfint så jag tänker begära det den här gången med om det inte föreslås.

    Liten, när är BF för er nu igen? Jag kan ju vara rätt säker på att trollet tittat ut i alla fall om vi bokar i tex mars men det är ju inte säkert att jag får så mycket ut av sitta där i stugan om det strular.

    Vi var på många visningar när vi letade hus där paret skulle skilja sig, fast då hade vi ju inte fått Iris än så då tänkte jag inte på hur sorgligt det är med barn inblandade.

  • BrudSommar2006

    Muggles, jag behövde aldrig dela rum med någon som tur var även om det var ett rum för två men det visste de väl inte innan antar jag. Det var extra bra eftersom jag var tvungen att ringa på klockan för allting eftersom jag inte kunde ta mig upp ur sängen själv och så nattmatningarna på kopp som de fick hjälpa mig med. Hade varit så jobbigt om man känt det som att man stör.

  • BrudSommar2006

    Aaaahhh, jag har tappat bort min chokladpralin jag köpte på lunchen, 6 kr och en god pralin till spillo, borta, bara så där. Aaaahhh.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, usch vad jobbigt det låter med allt! Men skulle ni upptäcka om ett par år att det verkligen inte fungerar, ni har provat allt och ni längtar ändå bara tillbaka alla tre så kan ni ju alltid flytta igen. Ge det tid bara så märker ni ju sedan hur ni mår. Fast det är väl att vänta den tiden ut som är jobbig misstänker jag. Hur går det för sonen i nya skolan, han hade väl någon kompis med sig hem härom veckan väl? Hur har det gått för maken med att få jobb dit han sökte, går ni hemma hela dagarna båda två än eller har han börjat jobba redan? Minns inte vad du skrivit tidigare. Kan ni inte planera in en liten hälsa-på-vistelse uppåt snart också så att sonen får leka med sina gamla kompisar lite? Om du och maken är sams igen och allt är bra mellan er så vill ni väl fortfarande det här med syskon?

  • BrudSommar2006

    Liten, du hann logga ut innan jag hann fråga men var du nöjd med gårdagen annars?

    Passionsblomman, skriv på bara!

    Muggles, påminn mig, har du lyckats testa minus redan? Om inte låter det ju väldigt lovande med den här tanten. Ja det gör det ju hursom förresten.

    Inte visste jag att det var så segt att bli av med MF/MA innan jag sorgligt nog fått lära mig det här.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, jag måste iväg på spikning så jag hinner inte skriva färdigt nu men jag återkommer ikväll! Hoppas att det går bra på träningen i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Vickan, ja här blev det i alla fall ingen tårta den här gången utan bara lite småtilltugg. Gör inget för jag hade lite bråttom hem sedan.

    Liten, vad roligt med en riktigt trädstam, hos oss har de bara en planka.

    Ore, men varför ska det bli akut snitt bara för att barnet ligger fel? Det verkar ju jättekonstigt. Får du inte tid för försök till vändning då? Där har vi väl i och för sig fått veta att det finns en liten risk att det sätter igång förlossningen men det är väl en annan sak.

    Muggles, hur var det nu, har du lyckats testa minus än?

    Passionsblomman, hur gick det på träningen? Eller är ni inte hemma från den än? Hoppas att det går bra för honom så att han kan få lite extra stimulans den vägen i alla fall.

    Idag rök Iris och en liten tjej, Elin, som är lika gammal, eller hon är väl två månader yngre men hon pratar bättre, ihop om en bok och Elin bet Iris i kinden så att hon har ett stort sår. Hon måste ha fått ett ordentligt grepp! Vilka skador Iris kan ha orsakat Elin vet jag inte men jag är inte förvånad för i alla fall Iris habegär är otroligt stort och allting är MIN. Tydligen hade hon ett stort plåster över kinden när maken kom för att hämta henne men det ville hon ta bort så det fick jag aldrig se!

  • BrudSommar2006

    Vickan, vi har en ny policy i samband med vår krishantering av influensan där det uttryckligen står att de rekommenderar vaccination och att det är ok att göra det på betald arbetstid. Ni har ingenting sådant?

  • BrudSommar2006

    Usch, sitter här och är jätteirriterad på min chef, han skulle ta ut pengar för att betala för ett rum till en person som är på väg till oss och jag skulle träffa hyresvärden kl 14 men tror ni att han har dykt upp med pengarna. Nu vet jag inte hur jag ska göra, jag har ringt och sagt att jag blir sen men hon sitter ju nu och väntar och jag kan inte bli flera timmar sen för jag måste hämta på dagis sedan. Maken har åkt till Norge och mina föräldrar är på Öland så det är bara jag som kan hämta. Han har vetat om det här i en vecka men glömt ta ut pengar varenda dag, suck.

    Och här är det svamp, avsaknad av tant och ont efter influensavaccin, också trist.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor