Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Eftersom jag redan känner att det är jag som styr och ställer (om nästan allt...) vad gäller bröllopet så fick faktiskt sambon vara med och påverka just färgtemat. Jag frågade honom vilken färg han gillar och fick svaret blått. Själv ville jag ha silver, så då blev det blått, silver och vitt!

  • Martinaa

    Hej och välkommen hit Emmis78! Skriver upp dig på vår datumlista. Den börjar bli riktigt lång nu! Skoj! :)

    Var just hemma på besök hos "svärföräldrarna" i eftermiddag och fick låna hem en embossingfön! Så imorgon ska jag ner på jakt efter ett nytt embossingpulver så ska jag börja stämpla till inbjudningskorten imorgon kväll!

  • Martinaa

    48 enligt listan, 49 med mig! Tror ni vi kommer vara över hundra brudar på listan innan maj är här??

  • Martinaa

    Hillena:
    Ta lite mörkare lila och rosa så tror jag det blir bra, så det inte blir babyrosa och ljuslila Sen kan ni självklart ha lite variationer på färgerna, tex blommorna kan ju vara rosa rosor eller så, men till trycksakerna kan det nog bli lite tuffare med mörkare rosa! :)

  • Martinaa

    Sköldis10:
    Välkommen hit och LYCKA TILL! Vilken skoj idé! Ni kommer få en jätteskoj dag!!

    Läste i tidningen för ett tag sedan om ett par som bjudit in till 40-årsfest med fotbollstema, så alla gästerna var "utklädda" med fotbollskläder och sen så överraskade de med vigsel. De hade hållit tyst till och med för sina barn, som fick vara tärna och marshalk i kortbyxor och Elfsborgströja!

    a n n a:
    Har ni bestämt er för detta eller är det bara spekulationer? Jag förstår er verkligen om ni står och renoverar hus just nu, men känns det inte liiite jobbigt att överge bröllopsplanerna iaf...? Eller så överraskar ni alla precis som Sköldis, och bjuder på inflyttningsfest och berättar DÅ att ni just varit och gift er borgerligt...? Ni kan ju tom göra knytkalas av hela festen då!

    Idag ska jag ner och förhoppningsvis hitta ett snyggt embossingpulver så kan jag sitta och göra lite stämplar ikväll till korten. Vet inte hur länge jag får låna värmefönen nu, så gäller att passa på medan jag har den.

    Vad engagerade era män är då! Här är det jag som ringer runt och bokar, fixar och grejar, gör inköp, pysslar och planerar. När jag frågar honom om nåt så är det "jag vet inte" de flesta gångerna. Iaf när det gäller trycksakerna. Han överlåter det till mig helt enkelt, och helt ärligt så är jag nog rätt nöjd med det, även om en åsikt hade varit trevligt ibland.
    Nu låter det nästan som om han inte bryr sig över huvudtaget, och så är det ju inte. Men just pysselsakerna är min avdelning! När det kommer komma till maten och så så kommer jag överlåta allt det till honom. Jobbar han som kock så får han faktiskt ta på sig det!

  • Martinaa

    Majlove: Vi håller tummarna att det blir som ni vill!

    Jag tänkte samma som PatrikoAnnika, har heller aldrig hört talas om att nån har det i samma. Måste säga att det måste vara väldigt opraktiskt, för finns det massa skoj att läsa och roliga bilder att titta på så gör ju folk det redan i kyrkan och det tar ju fokus från själva vigseln. I vigseln behöver gästerna bara ett kyrkprogram att kunna följa med i och ett psalmnummer att leta upp i boken alternativt texten till psalmerna som ska sjungas. Nä, allt det där skojiga i festprogrammet ska nog sparas till festen sen!

    Jaao: Oj, stressad är nog det sista min sambo känner sig, haha. Han tycker det är långt kvar.. och det gör nog jag med!
    Hoppas du hittar nån fin klänning iaf!

    a n n a : Ja, du har ju helt rätt naturligtvis! Mycket runt omkring för att två människor som älskar varandra ska få det juridiskt, som EGENTLIGEN inte behövs. Bara det att många tjejer går och drömmer om ett stort sagobröllop och bla bla, men då är det ju toppen att ni känner som ni gör!

    Nu har jag precis kommit hem från en lång "shoppingrunda" som jag nästan kom tomhänt hem från. Köpte lite smågrejer i scrapbookbutiken så nu ska jag sätta igång och stämpla! Annars provade jag bara lite underkläder som jag kan ha under klänningen. Ska ni ha vanlig BH eller torsolette?

    (Sorry, långt inlägg från mig igen...)

  • Martinaa
    patrikoannika skrev 2009-10-06 18:36:00 följande:
    Ang underkläder så får det bli två uppsättningar för mig. En att ha under bröllopsklänningen (en kanske mer praktisk) och sedan en att ha på natten! Oooohhh...la la... hi hi... Jag har lovat min blivande man en "kreation" han sent kommer glömma! Hi hi...
    Hehe! Men ska du springa och byta om när ni kommer till hotellet/hem igen och sen ta på klänningen igen då?
  • Martinaa

    Jepp, såg lite text där som jag inte mindes att jag skrev!

    Suck, nu när jag väl kommit igång och kan stämpla inser jag att PAPPRET jag valt är helt värdelöst, då minsta lilla fingeravtryck fastnar väldigt väl på pappret och likaså gör då pulvret. Försöker pensla bort så mycket som möjligt, men det är bara att konstatera att det inte alls blir snyggt. Det är pulver som fastnar i pappret runt om bokstäverna hur jag än gör, vilket inte alls ger nåt snyggt resultat

    Och med ens känner jag mig som just en sån där skrämmande galen brud som a n n a skrev om, haha!

  • Martinaa
    CiaLovesAndreas skrev 2009-10-06 22:09:07 följande:
    Vi kommer nog bara vika ett A4 och ha som vigselprogram i kyrkan. Det behöver ju inte vara så avancerat.
    Samma här. Ett vanligt dubbelvikt A4 med ordningen och psalmerna.
  • Martinaa
    Bluebride skrev 2009-10-07 20:24:21 följande:
    Bestman och en tärna har avsagt sig sina roller, de påstod att vi inte frågat dem, det gjorde vi resan i maj.
    Va!? Men ni har frågat och de sagt ja, och nu vill ingen av dem vara det längre?? Gu va trist...
    Men håller tummarna att ni hittar några andra som tar åt sig uppdraget med ära!
Svar på tråden MAJ 2010 del 3