Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Johi: Vad har du beställt för stämpel? :)

    Hihi, jag var bara tvungen att göra en liten sammanställning här *nörd*
    Fönster: 5 röster
    Utan f: 1 röst
    Rosett: Förkrossande seger med hela 6 röster

    Nä, nu måste jag nog gå och lägga mig. Ska infinna mig på jobbet kl.6:30 imorgon för inventering. Tjohooo!

  • Martinaa
    maj2010 skrev 2009-09-16 19:02:52 följande:
    Hur gjorde du för att beställa en stämpel med egen text? Hittar inget sådant i deras menyer...
    Nä, det är lite lustigt att de inte har nåt sånt på hemsidan. Själv hörde jag talas om dem och att de gör egna stämplar via en annan tråd här på BT.
    Så jag mailade dem och frågade först hur det funkar och så. Sedan mailade jag min bild till dem och skrev upp övriga saker från deras hemsida som jag ville beställa, efter lite "coaching" från dem via mail (mycket bra för en nybörjare som mig). Så jag gjorde hela beställningen via mail! Men de va snabba på att svara och det gick jättebra. Enda nackdelen var att jag får betala via faktura i efterhand, jag föredrar att betala med kort i förväg annars.

    Felixan: Grym idé med rosett på sidan!! Den måste jag ju testa också!!

    Pingst2010: Nä usch va tråkigt med jobbet! Håller tummarna för dig att det löser sig omedelbums!

    Avalon: Skoj med lokalen! Själv går jag och väntar nervöst på ett telefonsamtal från stället vi vill vara på. Kan de inte ringa snart och säga JAAAA vi får vara där?

    Har säkert sagt det innan men det tåls väl att sägas igen. Fröken Strössels kort är asgrymma! Gillar mörkt rosa/cerise och svart, men rosa var ingen poppis färg för sambon här hemma

    Puh, det blev en lång dag idag. Var på jobbet 6:30 för inventering som beräknades vara klar vid kl.14-15. Halv åtta fick jag äntligen åka hem. Tretton timmar är en lång dag när jag egentligen skulle varit ledig...! Så nån shopping av tunnare band och annat embossingpulver till inbjudningskorten blev det ju inte idag!
  • Martinaa
    maj2010 skrev 2009-09-16 21:56:53 följande:
    Här sitter jag och spammar... Tack Martinaa för upplysningen, ska nog maila dem och kolla.
    Tycker jag du gör rätt i!
  • Martinaa

    GRATTIS på födelsedagen Fröken Strössel!! Hoppas din dag varit toppen!

    Idag fick jag ett litet paket på posten från Pernillasbrudbutik, nämligen 30 st blå organzapåsar som jag beställde häromdagen. Ska fylla dem med ris och dela ut efter vigseln som folk får kasta. Fyndade dem för 3:- st, så 102 kronor för alla inkl frakt. Billigt billigt!

    Johi:
    Vilken fin klänning! :) Enligt hemsidan så säljs deras klänningar i två butiker i Stockholm, så det är väl bara att ringa och höra med dem vad de tar för din klänning.

    Cia:
    Gött att lokal är löst nu! Det blev det "proffsigare" stället till slut va?

    BlueBride:
    Va trist ang din kock! Håller tummarna att du hittar nån ny snart!

    Har fortfarande inte fått besked från vår lokal, men OM vi inte får det här stället har jag ett dilemma. Vi har ett reservställe som vi prelbokat både 8 och 15'e. Vill helst ha den 15'e men då får vi inte kyrkan förrän kl.16. Är det för sent? När ska alla ni ha vigseln? Alternativet är att boka kyrkan kl.14 istället, men då är jag rädd att det blir stressigt innan med frisör, smink och all fotografering. Får ju gå upp i ottan då! :P
    Eller så väljer vi 8 maj ändå och kan vigas kl.15 som känns som den optimala tiden.

    Gonatt på er!

  • Martinaa
    johi77 skrev 2009-09-18 16:10:42 följande:
    Har ni kollat upp fortografering? Intresserad av kostnad i förhållande till tid och vad man får för foton. Jag har varit helt inne på en fotograf men hittade plötsligt idag en grym fotograf nära mig. Funderar på att ta 4h fotografering så att de även är med under vigselakten. Isåfall skulle det kosta ca 5500 kr... Ingen aning alls om det är rimligt.
    Shit. Den enda fotograf jag kollat upp hittills tar 4800:- för EN timmes fotografering, samt några bilder i album. Inga digitala bilder. Så då har du ju hittat nåt billigt i mina öron! Väljer jag till en halvtimme går priset upp till typ 6000... Men jag vill nog ha några professionella bilder i studio ändå. Min bror ska ju fotografera resten av dagen, men man vet ju aldrig hur vädret kan bli. Men det kan nog vara bra att kolla upp lite andra fotografer då.

    Vår festlokal ringde idag. Stod på jobbet så kunde inte svara, men han pratade in på mobilsvaret att den där studentfesten blir av i alla fall så vi kan tyvärr inte vara där den 8 maj Snyft, jag som hoppats så.
    Nu måste vi bestämma om vi ska ta det andra stället, i så fall vilken dag, eller om vi ska satsa på vårt förstaalternativ och byta dag igen. Yyyyl... :P
  • Martinaa
    johi77 skrev 2009-09-18 21:41:15 följande:
    Martinaa - ja, det känns som att det nog kan vara rätt ok pris för fotograferingen. Dom är med ca 4 h, man kan fota på flera platser så där tänker jag mig först studio, sedan ute vid havet, vigsel och kyrkbacken. Det verkar som att man får en stor förstoring och sedan en cd med 30-40 bilder.
    Oj digitala bilder också!? Det är ju guld värt och det tycker jag verkligen ni ska satsa på!!
    Tur vi har fotografer i släkten (glada amatörer, men grymt duktiga, hade ju kunnat jobba med det om de ville) så vi kommer få obegränsat med bilder från hela dagen!

    Grubblar och funderar och just nu är jag inne på att välja den 15'e som vi tänkte från början. Visst blir det en timme senare, men hoppas vi hinner med allt ändå. Hur har ni andra tänkt som planerat vigsel kl 16? Vi kommer ju ha förrätt, huvudrätt och tårta (skippa efterrät mao). Är det okej att ha tårta så sent som vid 21-22 på kvällen?
  • Martinaa

    Nu kommer jag igen med mitt dilemma om festlokal och datum hit och dit. Igår kväll var jag ganska inställd på att vara på vårt reservställe, men sambon ville hellre vara på vårt förstaställe ändå, så ikväll ringde jag dem och frågade om de hade ledigt den 29 maj istället. Och det hade de! :D Så nu är vi prelbokade där då istället!! Blir det så blir det du Snuttfia som får rapportera till mig istället!
    Nu måste vi bara höra med kyrkan också så det inte är fullt hela dagen där... Så nu kan vi nog förhoppningsvis få både den kyrka och festlokal vi vill, den TID vi vill, dock ej det datum vi ville ha från början, men det känns ju egentligen som det minst viktiga. Dock är jag väldigt fäst vid 15 maj men jag får väl ge mig då...

  • Martinaa
    Bluebride skrev 2009-09-19 19:32:18 följande:
    martinaa... oj oj, hoppas det blir något i huvudtaget
    Hahaha!!
  • Martinaa
    Bluebride skrev 2009-09-19 19:36:49 följande:
    har vi tur så kan vi få gratis kött (älg) av svärfar, får hoppas på det bästa
    O de vore ju toppen!
Svar på tråden MAJ 2010 del 3