Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hallå på er!

    Hihi, va skoj att vår tråd hamnat i medlemsbrevet!

    Välkommen hit alla nya! Självklart ska ni alla in på listan!
    PatrikoAnnika: När gifter ni er?

    a n n a:
    Å va skoj med hus!! När flyttar ni? Jag sitter på Hemnet och spanar nästan varje dag och drömmer om ett stort hus med stor härlig trädgård. Vill haaaa... Men känns som att det får vänta tills efter bröllopet...

    Fick ett presentkort i present igår, till en "skönhetssalong". Perfekt! Ska antingen fixa naglar nån dag innan bröllopet där, eller om jag ska ge mig på att vaxa benen...? Så slipper jag sitta och raka på morgonen, kommer nog vara stressad så det räcker den dagen!
    Annars vill jag mest av allt kolla upp den andra festlokalen så vi äntligen kan bestämma oss för vilken dag det blir. Vårt värdpar driver och skämtar med oss bara för att vi ändrat oss en gång.

  • Martinaa

    De tipsar ju alltid om tre olika trådar i forumen i brevet, och i detta stod det nu:

    Bröllop i ljuva maj 2010
    Våren kan kännas avlägsen ? men alla blivande majbrudar kan i fantasin redan höra klänningen frasa och musiken spela. Planerar du också bröllop i maj 2010?

    Osså en länk till vår kära maj-tråd! Hihi.

    Jag har ju inte så stenkoll på de andra månadstrådarna förståss, men vi måste nog ändå vara en av de flitigaste trådarna (månadstråd) för tillfället va?? Hehe...

    Så, har uppdaterat listan nu. Hojta om jag missat nåt eller ni vill lägga in mer info om er själva!

  • Martinaa

    Cia: Du har väl valt bort att få månadsbreven från BT helt enkelt??

    Essapessa81: Välkommen hit! Jag la in dig på listan, och skrev till KV, för jag antar det om du bokat kyrka?

    Hmm, jag skrev ett inlägg här innan, men jag lyckades nog trycka bort det så det inte publicerades. "för var dag kommer vi en dag närmare vår stora dag" skrev Cia.
    Det är så sant så sant, men jag tycker fortfarande det känns såååå långt borta än Speciellt nu om vi skjuter fram det tre veckor för att få den lokal vi vill. TRE VECKOR TILL, det är ju nästan en månad!
    Då får vi dessutom vänta med att skicka ut inbjudningarna ända till februari, och det är ju nästan ett halvår bort *suckar*

    Till nåt helt annat.
    - Varför måste man vara tyst i kyrkan?
    - Men det hörs ju.
    - Vaddå hörs?
    - Ja, det heter ju sscchyrkan...

  • Martinaa

    Hej hej på er!

    Emmar: Välkommen hit! Jag lade in dig på listan den 8 maj, bara meddela mig om det blir nån ändring eller du vill lägga till nåt!

    Mia och Ingo: Om du läser här så är du inlagd på listan också!

    Tattoo: Om vi nu inte kommer gifta oss förrän i juni känns det på tok för tidigt att skicka ut inbjudningarna i jul. Vi hade ju planerat att skicka dem samtidigt som julkorten för att försöka överraska så mycket som möjligt (känns som om alla i kompisgänget redan anar vad som är på gång...), men ett halvår innan känns för tidigt. Detta betyder att jag måste hålla tyst i ytterligare två månader *jobbigt*

    Imorgon ska vi äntligen få åka och titta på festlokalen vi helst vill ha! Sen kan vi äntligen bestämma hur det blir. Gillar vi stället så mycket som vi just nu tror och hoppas att vi kommer göra så kommer jag få överge maj *snyft* och gifta mig 5 juni. Om inte ni kickar ut mig härifrån så väljer jag dock gärna att stanna i maj-tråden om jag får, trots att jag egentligen inte "platsar" :P Har hängt här för länge för att vilja hoppa in i en annan tråd...

    Dags för Idol!

  • Martinaa

    BlueBride och Cia: Tack, o va söt du e Cia!

    Välkommen hit Hillena! Va härligt att bli överraskad med förlovning! Nu väntar massa skoj bröllopsplanering! Du är upplagd på listan också!

  • Martinaa

    Woho, femhundra inlägg på knappt en månad. Nu måste vi ju fixa över 1000 innan tråden stänger!

    Nu har vi varit och kikat på lokalen. Den ligger centralt i stan och har boende en trappa upp. Det var jättefint där och de verkade väldigt professionella. MEN (för som bridezilla har man alltid ett men ) så var själva matsalen lite liten och knepigt formad, så något traditionella E-bord kan vi inte ha. Blir snarare ett "U-bord" med två sidobord, varav halva det ena bordet kommer vara lite skymt och inte kommer se honnörsbordet. Men då kan vi ju iofs sätta barnen där. Inte mycket plats över till spex och lek heller. Annars verkade detta ställe bättre på alla sätt och vis.

    Snuttfia, hjälp mig! Du har ju sett stället och vet hur det ser ut. Vad tycker du om det??

  • Martinaa

    Tattoo:
    Hur menar du nu? Ska ni vigas vid middagsbordet?? :P

  • Martinaa

    Aha... nu är jag med! :) Jo men det funkar väl att ha inne vid borden om ni inte kan vara ute. Men vi får väl hoppas på fint väder! :)

  • Martinaa
    Bluebride skrev 2009-09-30 20:13:15 följande:
    Snälla tjejer var aktiv i tråden så jag slipper bli uttråkad
    Haha, jag säger detsamma! Jag blir ju nästan löjligt glad när jag ser att maj-tråden är fetmarkerad, haha.
  • Martinaa
    CiaLovesAndreas skrev 2009-10-01 10:22:56 följande:
    Jaha, bäat att bli lite aktiv då Dock vet jag inte vad jag ska skriva. Känns som att läget är under kontroll. Det är isåfall det där festprogrammet som jag måste komma på. Men det får bli en annan dag
    Bara säg till när, om du vill ha lite hjälp
Svar på tråden MAJ 2010 del 3