Inlägg från: Martinaa |Visa alla inlägg
  • Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hillena:
    Vilken fin klänning! Vad fin du kommer bli den stora dagen!

    Bluebride:
    Jag ser bara en inbjudan i ditt galleri?
    Jag missade det precis, hörde ordet delfin och gick till tv'n och såg bara en massa rött vatten så jag missade hela reportaget. Kanske lika bra, delfin har varit ett av mina favoritdjur sen jag var...typ... bebis!

    May2010:
    Jag hade också tänkt köpa nåt bröllopsting i julklapp till sambon, men vet inte vad? Vi har tänkt hyra hans kläder och jag vet inte exakt vad som ingår, om det är komplett med skjorta också?

  • Martinaa

    Snuttfia:
    Jag har inte beställt klänning än! Jag har bestämt vilken jag ska ha (och hoppas på att jag inte kommer ändra mig...), och har tänkt beställa från Milly i jan-feb. Planen var från början att jag skulle tappa nån centimeter i midjan tills jag skulle mäta mig men det kan vi ju bara konstatera att så har det inte blivit (snarare tvärtom??). Förhoppningsvis kan jag försöka ta tag i det här ordentligt efter jul när jag går tillbaka till normalt schema efter helgerna (jobbar i butik så får jobba MER än vanligt över jul, istället för att få ledigt).

    Ang smycken ska jag ha likadant halsband som Fröken Strössel!

    Jaao:
    Snygg klänning! :)

  • Martinaa
    Bluebride skrev 2009-11-16 17:56:58 följande:
    jag vill dansa men inte karln
    Haha
  • Martinaa

    Oj va ni har planerat resor över hela världen!

    Vi har nog bara tänkt ta en weekend eller nån dag i typ Stockholm eller så precis efter bröllopet. Den riktiga bröllopsresan får bli längre fram, kanske till hösten/vintern. Vart vi hamnar då beror på hur mycket bidrag vi får i present Drömresan för sambon är Thailand och mig blir nog inte svårt att få med dit!

  • Martinaa
    patrikoannika skrev 2009-11-18 18:40:47 följande:
    Jag bara undrar vad man har sådana påsar till? Jag har nog inte riktigt förstått vad de ska vara bra för...Någon som vill förklara?
    Vi köpte 30 sådana för att lägga ris i och ska delas ut efter vigseln. På bröllopet vi var i somras låg det två godisbitar och en drinkbiljett i sådana vid allas platser vid middagen.
  • Martinaa

    Det är inte så att bilderna är för stora eller överstiger max antal pixlar i bredd och/eller höjd? Brukar vara ett vanligt problem när man ska ladda upp bilder på internet...

  • Martinaa

    Jag har för länge sedan sett ut en ring på Guldfynds hemsida som jag fastnat för och typ bestämt mig för att jag vill ha. För nån vecka sedan var jag inne i en butik och fick prova "min" ring, men då blev jag inte alls lika förtjust som jag hade väntat mig =/ När jag tittar på bilden på internet så är den jättefin, men den kändes inte... ni vet... så "wow" när jag fick på mig den. Vet inte om det var att förlovningsringen tog mer fokus än den nya ringen... Vet inte hur jag ska göra nu. Bekymmer bekymmer!

  • Martinaa

    Puh! Nu har jag läst ikapp här! Var hemma hos föräldrarna i helgen och när jag loggade in nu hade jag över fem sidor att läsa ikapp! Så kul att det är fart i den här tråden! :) Jag hänger ju även lite i juni-tråden (eftersom det ju numera är där jag "borde" vara, men känner mig mer hemma här) och där är diskussionen nätt och jämt levande... Så kul att läsa här om allas dilemmor, i-landsproblem och lyckor med mera med mera!

    Välkommen hit alla nya! Ni är upplagda på listan nu! Till er, och alla "gamla" maj-brudar så får ni gärna komplettera er info med ålder, stad och så vidare. Självklart är det frivilligt, och vissa vill kanske vänta tills de inte är anonyma längre, men är det nån som vill lägga till lite info till listan så är det bara att hojta!

    Helena:
    Va kul att du fixat klänning! Och verkligen superkul att få mannekänga med den!!!

    Anaina:
    Vilken kul och unik idé på inbjudningskort!

    PatrikoAnnika: Superfina kort också! Kul idé att det verkligen ser ut som julkort, tills de öppnar det!

    Jag skulle bara vilja sätta igång och göra klart våra kort, men måste hålla mig nån månad till. Vi kommer inte skicka dem förrän jan-feb och det är nog bara risk att de blir lite förstörda eller blir fula om de ligger ihoppackade färdigmonterade, så jag får hålla mig till tåls innan jag kan göra dem klart helt! Längtar såååå tills inbjudningarna går ut så jag slipper vara hemlig och hemlighetsfull om allt som har med bröllopet att göra! Kan ju knappt bärga mig...

  • Martinaa

    Just de, skor. På www.pernillasbrudbutik.se/butik/ kan man designa egna skor och välja klackhöjd och så själv. Funderar på att göra det om jag inte hittar några bra skor i butik. Tror det kan vara lite knepigt att köpa skor via nätet när man inte kan prova dem först. Gör man egendesignade skor gäller dessutom inte öppet köp/bytesrätt, så jobbigt om de inte skulle passa perfekt sen...

Svar på tråden MAJ 2010 del 3