Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hej i tråden!

    Ore, mycket bra trådstart.

    Telis, vad bra att du kollade upp det.

    KLart PB ska söka jobbet! Och ta hjälp av AM såklart. Heja dig i skolan.

    Trist med huset EA, vi har också varit i den situationen och i efterhand varit ganska nöjda att det inte blev något. Men man lär sig en massa saker inför nästa gång

    Snaily, ta hand om dig. Kan du inte ringa Falun och få lite råd?

    Tinga, vad skönt att du han få din sköna vecka innan det blev sjukor. Vi fick direkt efter inskolning ögoninflammation. Men med maten så har de ju just börjat dagis? Jag tror fortfarande på dagiseffekten.

    Usch för din kräkhelg Cicci.

    Här verkar det som vi har springmask. Usch och blä. Nån som har erfarenhet av det?

    Skotta snö har jag också gjort, är ensam inatt och har bilen ute så det blir nog en spännade färd tilljobbet imorgon...

  • start september

    Min kuk - det var det bästa idag alla gånger. Ha ha!

    Tack för springmaskråd, det är medicinerat och jag har tvättat en mängd maskiner. Lilla tjejen som avskyr att klippa naglar har aldrig varit så korthuggen som nu. Nu hoppas jag bara att vi är av med det och att det inte går runt runt på dagis.

    MSW, stackars A, Kräksjuka är inte alls kul.

    Fru Muffins, kul att se dig! Skönt att det käns bra nu.

    Välkommen till Lisa och Smint också.

  • start september

    Just det ja, ÄL dök upp på dag 14 så ingen försening denna gång. Vi får ser hur det går, min stressnivå är så hög för tillfället så jag är tveksam till chanserna.

  • start september

    Muggles, stor kram. Minus skulle det ju inte vara?

    Jag har varit hos privat gyn som skrivit ur prog, men då var det pga upprepade MF. Och jag har tagit från positivt test för att bevara det som redan fäst, två per dag.

  • start september

    Tittar in från en stresstillvaro där dagens avslappningsstund är trådläsning, i övrigt går det i 190. Jobb, renoveringar, släktingar, vänner och katten vet allt som fordrar maximal attention nu.

    Lapinette, stor kram och vad skönt att undersökningen är över. Nu är det adoption som gäller och fortsätt av njuta av det bra livet ni har på vägen dit!

    Vickan, skönt att Trollet ligger med huvudet ner. Jag gjorde också något UL efter att BM helt plötsligt inte hittade huvudet och det gjorde saker mycket mer konkreta.

    Muggles, håller helt med om att bortresta män, snö och dagislämningar är lite mer än vad psyket klarar av en vanligt morgon... Jag lyckades efter en sådan morgon skrapa bilen i en garagepelare vilket inte gjorde humöret bättre.

  • start september

    Vickan,

    mitt vatten sipprade och jag trodde det var flytningar eller möjligen att jag blivit inkontinent innan jag fattade. Fast det var ett litet hål det sipprade ur, pyspunka kallade de det för på förlossningen.

  • start september

    Spanar också efter Vickan...

    Här blev det förresten bom, tanten gjorde entre någon dag för tidigt till och med. Kaostillvaron fortsätter lite till, men kljusning om någon vecka. Bara att sikta på NÄL då...

    Beklagar sorgen Porchez.

  • start september

    Största, varmaste kramen till Tinga. Det måste kännas helt enkelt för djävligt att inte kunna påverka situationen trots allt ert slit. Jag förstår också om det känns som en besvikelse att inte dagis gjort att det vänt ännu. Vad bra att du får träffa psykolog i alla fall.

  • start september

    Föräldrar i närheten är guld värt, själva har vi ingenting. Det går att lösa ändå med andra barnvakter, men det kräver betydligt mer jobb att hitta någon som känns bra. Vi har hittat bra annan hjälp med att hämta på dagis, lite dagtid ibland på helgen och så men kvällstid eller längre perioder blir liksom inte av för oss när vi inte har släkt i närheten känns det som.

    Lilla tjejen har vi på 20 månader varit ifrån båda en natt till 04.00 samt en kväll till 22. Hade vi haft föräldrarna i närheten hade det alla gånger blivit mer restaurangbesök...

    25 mil om det krisar är faktiskt inte oöverkomligt långt.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge