Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Vi fortsätter blanda och ge

    Grattis Vickan! Sicken story!

    Angående blöjor hade vi Pampers i sådan liten storlek.

    Eftersom jag vet att du tänker grönt och vettigt vill jag tipsa om att jag hört att Coop kommer ta in Naty som är en svensk mer miljövänlig blöja som är storsäljare i England, men inte sålts på ett tag hemma. Jag har inte provat själv dock.

    www.naty.com/se/Kundtjänst/Butiker/tabid/276/Default.aspx

    Storyn bakom är rätt otrolig om du har tid över och googlar.

  • start september

    Röstar för en nyare Babybjörn i början och Beco längre fram. Vi gillar Becon, men det är ju lite krångligare än Babybjörn. I sommar hoppas vi att lilla tjejen vill sitta på pappas rygg i Becon på lite vandringsturer. Med ett ev syskon vll jag testa trikåsjal i början tror jag. Men först ska det bli ett syskon...

    Muggles, här var det glad gubbe igår, så ett par veckor til BIM. Du ligger lite före mig gissar jag?

    Nya VAB-dagar här, ännu en feberinfektion (fem friska dagar emellan). Vi har nog varit väldigt förskonade från VAB hela hösten

  • start september

    ... och där trycktes det iväg av liten tjej. Lagom till att läggningen satt blev det alltså nu häjkon bäjkon med läggning igen. Suck men febriga barn måste få sova på dagen tycker jag.

  • start september

    Vad gör man med söndersnuten näsa och jättefnasiga kinder? Fem dagars rännsnuva har satt sina spår på liten tjej. Jag har fösökt med både Idomin och Inotyol men ingen skillnad. Miniderm svider så det vågar jag inte. Några tips?

  • start september

    Tack för alla tips! Sweet, den verkar finnas via Sephora, om jga köper smink små småningom blir det den absolut.

    Försvarets hudsalva hade jag köpt till mig själv, får prova med den.

  • start september

    Kram till Muggles. Elände och hoppas du kan hålla modet uppe och vänta på den gång det faktiskt tar sig, för det tror jag att det gör!

  • start september

    Kram till alla som behöver. Skitdag även här en förkylning som gått över styr och nu behövs det antibiotika för nästan alla bihålor var inflammerade. Jag har väldigt svårt att tro att månadens försök har tagis sig, sjukdom och antibiotika och massor av värktabletter är inget vinnande recept.

    Extra stor kram till Muggles och till RS-drabbade.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge