Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nog med ego nu:

    A.M, jag hade gått eftersom värdinnan säkert tänkt igenom det hela. Känner du inte värdinnan väl blir det säkert bara att förstora upp det hela om du frågor om det är ok.

    Vickan, jag tror som andra att träffa folk är viktigt. Nu fick jag lilla tjejen innan sommaren och sommarmånaderna var semester där vi åkte runt och så, men runt tremånadersdagen kändes allt jättestabilt och jag hade ett socialt behov utan like. Jag jobbade lite grann och fick därför prata på telefon med kollegor om jobbsaker men framför allt lärde jag känna några tjejer i närheten med jämngamla barn. Allt vi gjorde ihop gjorde hela min mammaledighet, jag lovar. Dessutom blev vi kompisar och lunchar ofta nu när vi börjat jobba också. Att ha någon att helgleka några timmar med är också guld värt efter att de börjat dagis. Så föräldragrupper, FL, Öppna förskolan eller vad som helst, allt socialt är bra.

    Heja Liten, hoppas grynet vill titta ut i vårsolen snart!

    Vänner, hoppas det dröjer lite, du verkar njuta av hemmatillvaron. Avatar är anledningen till att fixa kvällsbarnvakt snart känner jag. Mycket kan man se på DVD hemma, men den vill jag se på bio i 3D.

    Frullan, toppen att du verkar må lite bättre och njuta av barnen! Hoppas så det vänt för Roffe.

    BS, var är du? Hoppas det bara är att det är intensivt med båda barnen hemma sjuka?

    Cicci, skräp att det skulle gå så långt med uvin. Hoppas det vänt nu.

  • start september

    Andas skulle det stå och det är alltså i storlek tvååring och inte 41 som ska inhandlas. Å andra sidan skulle jag behöva något liknande, någon som har tips för bra skor för utelek?

  • start september

    Kram till Snaily, hoppas så det är ett guldägg där som Lipps skrev.

    PB, barnalbyl är den recpetfria varianten av trombyl eller acitylsalicylsyra som enligt vissa i lågdos kan hindra uppkomsten av små, små blodproppar som kan påverka infästningen av ägget eller leda till tidiga MF. Jag började ju min karriär med några sådana och blev därför rekommenderat detta. Funkade med dottern, med det som blev MA nu sist tog jag det inte så just nu tror jag mycket på det, men vem vet. Skadligt lär det inte vara för mig iallafall.

    Är det inte något av IVF-ställena som ger Trombyl? Falun?

  • start september

    Kram till Snigeln, hoppas så att det blir ett finfint ägg på torsdag. Jag är också begåvad med en man som syr vid behov. Lyx tycker jag som inte har tålamodet riktigt.

    Liten, jag är också jättenyfiken på hur ni kommer trivas med vagnen. Nu har jag ju förhoppningsvis legitimt skäl att undra också Det är nog inte friskt att surfa på syskonvagnar innan man ens försökte med syskon men det var del av min uppladdning.

    Hej Zozo! Kul att se dig här igen!

    BS, du verkar ha det körigt med båda hemma. Vad skönt att ha föräldrar att åka till!

    Babyskydd på vagn var en superuppfinning tycker jag, men klart det måste vara smidigt. Maxi Cosi + Bugaboo var jätteenkelt.
    Galltvål inhandlades under mammaledigheten men användes aldrig. Nu har jag fått bra tips! Även Vanish inhandlades efter dagisstart när de hade ätit blåbärssoppa lite för många gånger, men miljömässigt känns det såklart lite tvivelaktigt.

  • start september

    Usch, vad hemskt med bebisen och pulkan

    Jag hade ju sommarbarn sist så hon var ganska stor och stadig när kylan kom, men det är verkligen värt att tänka efter.

    Tidningspapper tror jag tom Anna W tipsar om - det låter smart!

    Tack förresten Liten för skotipsen, får ut och handla.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge