Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Vi fortsätter blanda och ge

    Är det här ni hänger nu? Tänkte det var lite väl tyst...

    Igår shoppade jag en Haglöfs Pro Shell jacka för 2500 kr. Dyraste plagg jag köpt hittills (av kläddesplagg) faktiskt. Men förhoppningsvis håller den länge.

    Idag började jag dan med att missade vagnen. Vilket innebar att jag missade min första film på filmfestivalen. SURT! Fast det var lite mysigt att sitta på Espresso House och läsa GP med en ICV i handen.

    Har några sidor att ta igen ser jag.

  • MuffinsTönt

    MSW - jag brukar gäspa på yogapasserna om jag inte är jättepeppad innan.

  • MuffinsTönt

    Parnassia
    Jag hoppas verkligen det! Hur impregnerar man igen? Jag vågade knappt tvätta min gamla jacka. Den var inte Haglöfs utanen Columbus med liknande "effekt".

  • MuffinsTönt

    Tack för input om impregneringmedel. Vår nya tvättstuga har en stor tvättmaskin med just "impregnering" i programmet. Däremot så kunde han "experten" tala om vad det var för speciellt med just det programmet. Jag undrar om det är till för att man ska kunna fixa en ny impregnering på jackan med nått flytande som Ore nämnde ELLER bevara/skyddande den befintliga impregneringen.

    Jag gick faktiskt in på Gore-tex hemsida och såhär står det:
    "IMPREGNERING
    Håller du ditt plagg rent och följer skötselråden, har du ett effektivt skydd. Plagget du har köpt impregneras vid tillverkning. Denna impregnering återaktiveras när värme tillförs. Efter tvätt rekommenderas därför att du tillför värme genom torktumling eller strykning på låg värme. Vid återimpregnering kontakta en butik för övriga rekommendationer."

    Jag tolkar det som att man behöver inte impregnera jackan efter varje tvätt.

  • MuffinsTönt

    Ambitiöst med köpstopp!
    Det har jag försökt att ha i sisådär 2mån. Funkar inte alls bra! Först köpte jag en klänning på rea. Sen var det filmfestival biljetter och nu en Haglöfs-jacka. Kan nån skicka över en dos diciplin, tack.

  • MuffinsTönt

    Är det nån som är bra på Photoshop? Jag försöker få bakgrunden till att bli genomskinlig men det funkar inte. Har runda hörn på mina ramar men själv "filen" är ju fyrkantig.

  • MuffinsTönt

    Vickan - Lycka till på UL.

    Tinga - Ha en bra första-dan-på-jobbet-dag.

    Sweet - Lycka till med presentationen. Kommer gå superbra!

  • MuffinsTönt

    fru AM skrev 2010-01-31 22:20:51 följande:


    Förstår inte riktigt frågan ... men filen är alltid fyrkantig. Dvs ser fyrkantig ut som förhandsvisning osv. Även om bilden är en frilagd boll på genomskinlig bakgrund. Det är när du t ex markerar ditt objekt och t ex drar övertill/klistrar in på en annan bakgrund som du ser att objektet inte är "fyrkantigt". Hoppas begriplig förklaring?
    Det blir exakt så som du beskriver. Att min boll ligger på ett vitt fyrkantig bakgrund. Problemet är att när jag använder denna bild (i min blogg) så syns "kanterna" som omger bollen. När jag har en annan bakgrundsfärg än vit så syns den där vita bakgrunden som är runt min boll. Det vill jag inte. Får kanske ha fyrkantiga bilder istället...
  • MuffinsTönt

    *en pimpad muffin med kokosfrostie sveper sig in*

    Sicken snurrig dag. Snarare snurrig vecka. har kollat på kollosalt mkt filmer. Filmfestival är sååå kul och knäpp!

    Har inte läst ngt alls dessa dagar. Men jag uppfattade att PBs son har råkat ut för ngt. Usch! Hoppas det blir bättre snart!

    Fick höra att en av våra vänners far har precis gått bort. Han har varit sjuk och sängliggande flera år nu så på så sätt var det inget chock. Men fy! Imorgon åker hon till kina för att vara med på begravningen.

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer, ähr fryser man arslet av sig redan i svalan. :-8

    Nenne
    Har du redan foglossning??? :-{

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge