Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Vi fortsätter blanda och ge

    PB
    Då var problemet löst.

  • MuffinsTönt

    Chefen har beodrat att vi ska stänga en halvtimme tidigare idag. För att han ska hinna hem till fotbollsmatchen som börjar 9.

  • MuffinsTönt

    *övertrött muffin loggar in*

    Det blev ingen tidig hemgång. Tvärtom! Jag tror våra gäster fattade att vi skulle stänga tidigt. Därför kom dem lagom tidigt för att inte neka dem och sen sitta kvar tiden ut. AGHH!!!

    Nu är jag aptrött.

    Hej och välkommen Mrs Muffin.

  • MuffinsTönt

    Morrn tjejer och hej min favo flodhäst!

    Haha, bebisprojekt. Nope, jag är fortfarande singel om du minns. Det är mer att ALLLA hänger här...

    Bs
    Japp, restaurang e dt. Fast jag är inte utbildad inom det alls. Min utbildning lutar mer åt sweetans håll. Fick det här jobbet på ett bananskal(rättt uttryck?)

  • MuffinsTönt

    Lappis
    Närå, det är lugnt.
    Jag har inga såna deadline. Jag är en av dem få som varken gillar ärkenskap eller barn. Så jag kan inte tänka mig ha ett barn på egen hand. När jag var tillsanmmans med Grabben (mitt ex) så pratade vi faktiskt om dessa två ämnen. Då kändes helt ok. Med ok menar jag att det kommer inte bli lika skrämmande och skumt som jag har trott, speciellt om man är två. Så jag kommer fundera på det igen när jag hittat prinsen med P. Men innan dess, nej tack.

  • MuffinsTönt

    Dagens i-landsproblem: Jag funderar att tävla om en laptop hos en väääldig känd bloggerska som börjar på F. Regeln är att man ska ha en bra motivering. Svåååårt som fan speciellt när det är många som tävlar.

  • MuffinsTönt

    Just det, Grattis på födelsedag till PBs son och Omsans dotter. Och Vickans troll också, förhoppningsvis.

    Lappis
    Jag har aldrig gillat barn. Med det menar jag att jag är inte som en del andra som utbrister "jag älskar barn, jag vill ha en hel fotbollslag -med eller utan make". Nu tog jag i lite där men jag menar att jag har inte den "genen" i mig. Därför tror jag att jag kommer klara mig ganska bra utan barn.

    Ang äkenskap så är det ngt jag är så himla anti mot sen "liten", pga all "tjat" hemma. Vi (+ alla asiater här) är väldigt traditionella så äkenskap är ett måste innan familjplaneringen. Jag förstod inte poängen och gör det fortfarande inte. - Till mammas besvikelse.

  • MuffinsTönt

    BS
    KI? Menar du universiteten i sthlm? Nope isf.

  • MuffinsTönt
    BrudSommar2006 skrev 2010-02-17 12:23:08 följande:
    Muffins, ja det menade jag eftersom det är där Sweet började sin bana har jag förstått.
    Nä, jag läste på GU men det är nästan som sweetan. Mkt labbar o så även om det är inte exakt det hon gör (celler o sånt).
  • MuffinsTönt
    Parnassia skrev 2010-02-17 12:37:52 följande:
    Nu kommer en till rapport i realtid, i princip! NU har hon fått droppet! Maken är iväg hem en stund för att parkera bil och hämta pryttlar.
    Spännande!!!! Nu vågar jag knappt lämna datorn!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge