Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Vi fortsätter blanda och ge

    snaily skrev 2010-02-24 20:17:59 följande:
    MuffinsLiten liten ICA bara där de har typ GB bigpack... ska kolla i grannbyn men är skeptisk.Stafeeeeeeeeetttttt!!
    Har ni SevenEleven? Där finns det garanterat!
  • MuffinsTönt

    Haha! Här hyr vi dvd i vanliga VIDEObutiker.

    Om jag har en glassmaskin skulle det bli glass morgon,middag,kväll. Fastän jag hatar kyla så är jag GALEN i glass och is. Kan vräka i mig hur mkt som helst och sen sitta med två filar och raggsockor.

  • MuffinsTönt

    Jag hittade en halvpaket Häagen-Daz Strawberries&Cream i frysen. *LYCKA* Den är på upptining nu och ska ätas i sambsnd med So you think. Kanonkväll blir det.

  • MuffinsTönt

    Helvete också!! Jag lyckades på nåt mystiskt sätt stänga av mobilen. Och tydligen så har jag lagt in en pin-kod på. Gissa om jag kommer ihåg den? Nää! Jag provade 0000 (gissade på samma som start eftersom jag inte hade ändrat) Näha! Provade en kod jag brukade använda. Inte heller! Nu har jag stängt av mobilen för att inte trycka fel igen. Jag letade efter pin och pukkoden men hittade inte papprerna. Måste ha slängt dem! Jag kan inte heller komma åt Mina sidor på tele2 för att få puk-koden heller. Argghhh! Kan man få det om man ringer deras kundtjänst? Annars är det kört!

    Hur vet jag om det är kortet eller mobilen jag har låst?!?!

  • MuffinsTönt

    Tittar in och vinkar! Det blev visst lite senare än vanligt ikväll. Har jättemkt att läsa och kommentera men alldeles för trött. Idag lyckas ett par gäster få mig att tappa talförmågan totalt. En del tror verkligen att man kan förhandla till sig en gratis måltid bara för att. Mer om det imorrn.

    Go natt!

  • MuffinsTönt

    Gomorrn tjejer! FREEEEDAAAG!

    Imorrn ska jag sova på hotell i min egen stad. Lyxigt! Jag ska gå på en kurs "Ideel ledarskap" heter den och ska vara i 2 dagar. Eftersom det kostar lika mkt för alla oavsett om de bor i stan eller utanför så får alla bo på hotellet. Wooohoo!

  • MuffinsTönt

    Oj, klickade jag på fel knapp?

    Liten
    Nej va segt! usch, hoppas maken kryar på sig supersnabbt!

    Nenne
    Nä, Men va fan! Inte kan de bajsa utanför ditt hur. Borde gått till grannen istället. Sicken otur med tån. Mormor brukade rulla på uppsvullna delar med ett kokt ägg när jag var liten. Vet inte om det hjälper för er.

    Kram till alla (speciellt Muggles och Lappis, jag läste om det ni skrev igår men kunde inte kommentera.

  • MuffinsTönt

    Jag har inte vågat titta ut genom fönstret. Igår snöade jättemkt på dan för att sen på kvällen regna. Så när jag kom hem vid 12-tiden var det blankhalt på vägen.

  • MuffinsTönt

    Har ni varit på bokrean? jag ska dit idag, funderar påatt köpa Hypnotisören och Bitterfitta. Ska spana på Anne Holts "1222 över havet". Älskar att gå på bokrea!

  • MuffinsTönt

    Telis
    Kämpigt! Men Televinken kanske trodde farmor skulle vara med honom nästa natt också. Därför bestämde han sig för att vara pigg och glad.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge