Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hej tjejer!

    Vad tänker ni göra under påskhelgen? Själv är jag sugen på att åka bort. Har inte frågat vad mina kompisar gör men jag gissar på att de har planer med familjen. Finns det något kul att göra på egen hand?

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Där sa du ngt, får kolla igenom min facebook vilka som bor utomlands nu eller om de har kommit hem igen.

  • MuffinsTönt

    AM
    Lapa sol... fan va gött det låter!

  • MuffinsTönt

    Ah, nu känner jag mig som människa igen. Har ätit en tallrik musli med filmjölk och dricker nu blåbärsdryck. Hatar att gå in i Ica med kurrande mage. Det enda jag såg var chips, bullar, pizza och glass. Det sista var verkligen svårt att motstå.

    Nu ska jag smälta maten och sen sova. Imorgon är det dags för tvättstugan kl 8.00. Har sån lust att gå ner och flytta fram den ett pass. Det orkar jag inte med...

  • MuffinsTönt

    Hejsan,

    Har tagit en lunch ute på stan och shoppat en lastline flik till mina böcker. Supersmart grej faktiskt. Även en burk kokosolja slank ner i väskan. Sen tog jag en promenad till slottskogen och matade ankorna där.

    Måste fråga er, jag försöker boka flygbiljetter från Hong Kong resp Vietnam men jag kan inte googla fram nåt vettigt biljettställe alls. Vet ni vilka sökord man ska ha? Jag har bara fått tram turistbyrån i resp land.

  • MuffinsTönt

    Smart Lappis. Jag är nybörjare på det här med att åka runt o så. Man brukar ju ta sig till ett ställe (där en bekant bor) o så fixar hon/han resten. *bortskämd*

    Om ni inte har ngt emot att jag bollar mina reseplaner här så funderar jag på några alternativ. 1. Åka flyg mellan Saigon -Hong Kong(tur&retur) 2. Åka till HK(enkel biljet), ta tåget eller flyg till Hanoi och sen därifrån ta tåg ner till Saigon. Jag har hört att det är en riktig upplevelse (bra sådan då).

  • MuffinsTönt

    Jag har inte bestämt mig om jag ska börja med att åka ner till Saigon eller HK. Fördelen med Saigon är att jag vet jag kan ta flyg till alla ställen (inkl guide,hotell). Å andra sidan vill jag ta lite andra vägar och se så mkt så möjligt. Min slutdestination blir Saigon oavsett eftersom jag ska stanna där x antal månader.

    KLM är dyrare iom de har inga byten. Fast det är oftast inga problem. Förra gången fick vi bara vänta max 1 timme.

  • MuffinsTönt

    Lappis
    Oj, åker ni så mkt att ni i princip åker gratis? Fan va gött!

  • MuffinsTönt

    Tillbaka från ett helvetes bodypump pass. Imorgon kommer jag inte kunna lyfta på två tallrikar samtidigt. Ska komma ihåg att bara träna Bodypump när jag är ledig nästa dag. Vilket aldrig händer typ.

    Zozo
    Nämen hej! *vinkar och studsar*

    Snaily och Porchez
    Usch fy blä! *kram*

    September
    GRATTIS!!!!

    Liten
    Ska kolla upp dem! Jag kom på ngt som kan sätta käppen i min tågresa. -Regnperioden. Jag känner inte för att åka tåg genom ett regnig Vietnam. Då blir det flyg istället. Synd! Men Ha Long Bay är jag jävligt sugen på. Det ska jag försöka pricka in iaf. Nä, nu får jag sluta tjata om mina resor.

    Dags att göra sig klar för sängen!

    Go natt o dröm sött!

  • MuffinsTönt

    Hej!

    Jag har bara läst det som skrvits under kvällen. Jag har fattat som att Snaily, PB och EA ska plussa snart. *håller tummarna*

    Porchez
    Hoppas din chef är förnuftig och lyssnar på dig.

    Vickan
    Sicken seg leverantör! Hoppas ni får en bra kompensation för det.

    Ah,brunch! Avis!

    Ego: sitter här och kliar sönder huden. Vet inte om det är pollenallergin eller nåt annat jag inte tål. Igår sved till på vaden när jag duschade. Då såg jag att det var små skrubbsår som jag hade kliat fram.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge