Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Vi fortsätter blanda och ge

    Fru E
    Jaha, för inga av de bussar som finns här (och jag har åkt med) har bälte i sig. Förutom expressbussarna då.

  • MuffinsTönt

    Fru E
    Ah, där ser man. Då har jag lärt mig ngt nytt idag.

    Ullared ska man bara åka till en gång om året, helst 2. Så mkt folk, grejor och mkt fattigare efteråt. Men alltid kul! Typ som att åka till Ikea fast ggr 10.

  • MuffinsTönt

    Det är liite kul. Har ni inte sett Ullared-serien?? Jag bor hyfsat nära Ullared, 1 timmes bilfärd, så det händer att nån får nåt ryck och vill åka. Det finns bussresor även här men(?) det är begränsat med bagage. *med all rätt*

  • MuffinsTönt

    Vickan

    Det finns tvättkräm som är ganska mild och kan torkas bort med papper. Det behövs inte så mkt eller ngt vatten alls har jag för mig. Många av de där vätservetterna ÄR både för starka och har onödiga ämnen som eg inte alls bra för babyhud. Det har gjort nån innehållstest på många märken. Jag tror att alla innehåll ngt inte bra. Annars får du välja våtservett utan parfym för att göra det mildare.

  • MuffinsTönt

    Go morgon!

    Sitter hemma och väntar på nån gubbe som kollar och kollar på värmesystemet. Att de aldrig skriver ca tider. Ska man sitta hemma hela dan då?

    Jag använder A-creme, fick den rekommenderat när jag använde en massa Body Butter men det hjälpte inte. Denna luktar ganska behaglig och har a-vitamin i sig också. www. a-creme.com

  • MuffinsTönt

    Just det, jag har en sak som jag vill fråga er om. Vi satt och diskuterade min kompis och jag. han sa då att brösten (spec kvinnans) bestod av en massa fett. Men det låter lite konstig tycker jag. En del som bantar jättemkt, bantar ju inte bort sina bröst. Och tvärtom, om man går upp i vikt så har ju inte brösten blivit större. Däremot omfånget runt brösten blivit större.

    Va säger ni? Fett eller inte?

  • MuffinsTönt
    Lapinette skrev 2010-02-24 10:14:50 följande:
    De säger ju att det första man går ned på (när och om man minskar mycket i vikt) är brösten och det sista man går upp i (tyvärr).
    Jaha, det visste jag inte.
  • MuffinsTönt

    Fy va hemsk med en sån sjukdom.

  • MuffinsTönt

    Oj, jag missade nog inträdesprovet.

    Skor? 36 (minsta i tråden?)
    Choklad: Nougat av olika slag och mörkchoklad. Ngt mer? Boställe: Göteborg fattar ni la!

  • MuffinsTönt
    viktualia skrev 2010-02-24 20:00:17 följande:
    Apropå miljömupperi:www.ekoshoppa.se/rattvisemarktfairtrade/ben-j.../*tipsar*
    Nä, va nice! Synd att de är så himla dyra. Men sist blev jag faktiskt besviken. Köpte nån tropisk smak men den var inte alls lika go som jag trodde. Förväntade mig en fontänorgasm liknande smak.

    Jag hittar den både i Hemköp, ICA och COOP. Men dessa finns kanske inte hos dig Snaily?

    Dagnes gärning gjorde jag på vägen hem. Såg en kvinna bära på en liten byrå från grovsoprummet. Frågade henne om hon behövde hjälp. JAAAA! utbrast hon, förvånad och glad. Tur att byrån var lätt och hon bodde porten brevid mig.

    Idag har jag hoppat över träningen igen. Usch! Ska duscha och kolla på finalen av So you think...
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge