Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Vi fortsätter blanda och ge

    O vilken fin ramsa - tårögd blir blödiga jag.

    Mer action till Vickan - heja heja heja!

    Nyklippt och snart söndersnuten näsa igen. Skönt att slippa oroa sig över ett jobb som måste göras när man är förkyld i alla fall.

    Maken har visst gått och blivit förtjust i dubbelvagnen iCandy Pear efter allt vårt velande. undrar om det var den vagnen som Ciccis kompis inte gillade. Får väl surfa fram lite kommentarer på FL eller annat forum.

    Ore - näsfrida funkar fint, men Mindre gillar den inte. Fast en gång fick jag hjälpa till med den idag. Hon har fortfarande inte koll på att blåsa ut genom näsan. Undrar när det kommer?

    OS - är totalt frånvarande. Underlättas ju inte av att det mesta går kvälls o nattetid.

    Nu ska jag surfa vagn igen. Lagom när vi bestämt oss för enkelvagn + sjal/ bärryggsäck.

  • Liten med Mindre

    koko - maken fick pris på 10000 kr för en pear, vilket är ungefär vad nya phil and ted eller mountain buggy kostar.
    hittar också, som vanligt, bra och dåliga betyg.

    Samtidigt är pengar just inte ett problem för tillfället - innan vi hittar hus i alla fall. Men det är ju retsamt att sälja begagnat med några tusen i förlust för att man inte gillar den... Vi får åka och prova vang med Mindre igen i helgen - kan hända finns den i Sickla så vi slipper åka så långt. Trivs verkligen inte i bil nu förtiden.

    Oms - krya på lilltjejen. Öroninflammation är inte skoj, och kan säkert bidra till att förvärra ev andra problem.

    Nåja, jag ska ta min förkylning och vältra mig isäng.
    Godnatt!
    Heja Vickan igen!

  • Liten med Mindre

    Oh - hoppas Vickans värkar tagit sig ikragen under natten o gjort lite nytta!

    September- maken gillade inte baby jogger-vagnen, så den försvann från listan med.

    Några förslag på vad vi ska orka göra hemma idag? Känner mig slut på inspiration för mig o Mindre - när jag inte orkar gå ut och röja runt, och ingen av oss väl bör göra det heller. Snuvigt o hostigt. urk!Bakade igår så nu får det räcka med sötsaker.

  • Liten med Mindre

    GRATTIS Vickan! Vilken kämpe du är! Ett litet sött troll har kommit till världen.

    AM - skönt att nattskräcken löste sig! Skoj är aldrig fel.

    Snorigt var det här med. Igår blev en jobbig dag för Mindre och mig, och vi kröp till korset och bad mormor o morfar komma idag. Hade så ont i magen o bäcken igår efter att ha föröskt umgås med lilltjejen hela dagen. Och så var bådas våra humör i botten och det blev inga pedagogiska lösningar på de slag o tjuvnyp som utdelades igår (hon kände väl av att nåt var fel och nöp även mig, inte bara pappa som annars). *skäms* Visserligen bara förvisning till rummet, eller ett lättare nyp tillbaka. Men det är inget jag är glad över.

    Sweet - förstår till fullo om du tappar fattningen ibland!

    OS - verkar jag ha missat helt. Fast det gör mig inte så gruvligt mycket heller. Som alltid så krävs det väl att man börjar titta för att sakna det om man inte ser.

    Nu - lunch, vila och sen en tur till doktorn med Mindre och hennes feber/hosta.

    Tjing!

  • Liten med Mindre

    Godkväll!

    Inget sevärt på tv, och sega gubbar är vi allihopa. Av fläskfilén blev det hämtpizza och glass med chokladsås. Och så en massa kakor o choklad. Grynet är nog den enda av oss med energi just nu.

    Mindres nya febertopp visade sig vara öroninflammation till följd av förkylningen. Typiskt. Tack och lov var antibiotikan hon fick rätt ok att dricka tror jag. värre med hostmedicinen. Hur sjutton kan man skriva ut mollipect till småbarn??? Insåg inte förrän jag kom hem vad vi fått. Det var det värsta jag visste när jag var liten, och gick bara ner med muta om chokladboll. Mindre kräktes givetvis upp det hela omgång två.

    Någon som vet hur man kamouflerar mollipect?

    Nåja, vår lilla disktrasa har somnat utan mat i magen, ville inte ha mer efter olyckan. Hoppas att natten blir ok också. Maken är förkyld som en hel man, och jag som en hel gravid kvinna. En härlig samling.

    Vickan - superduper att ni har det bra på BB. Det är sååå viktigt att få en bra start tycker jag. Åtminstone fick vi en sån. Om de bara har lärt sig laga mat till denna gång så...

    FruL - skoj att magen växer som den ska. Unna sig lagom är väl en bra devis - jättesvår att hålla.

    BS - skoj med shopping! Är Iris gamla kläder helt ur säsong för Astrid? eller är de bara undanstoppade på vinden? Fick något mejl från dansläraren, men jag kollade inte vad det var. Misstänkte att det var från honom, men jag är skeptisk till "okända" mejl - så det åkte i korgen.

    Nåväl - ska nog medicinera näsan lite, och se om chokladruset lagt sig så jag kan sova. Känns inte riktigt så...
    Sov gott!

  • Liten med Mindre

    Vickan - tack för omtanken mitt i familjeruset. Passa på och mys och ägna er åt varandra när ni nu blir uppassade. Världen kommer till er tids nog ändå.
    KRAM!

  • Liten med Mindre

    Vänner - tur att plogmannen var sympatisk!
    Jo, lite ynkiga är vi allt. Just nu är jag dock inte så trött. Pillade i mig de sista av mina praliner från i veckan.
    Men så har vi varit inne hela förmiddagen med. Mindre lever på is, torkade blåbär och lite blåbärssorbet. Fast till lunch gick det i alla fall ner makaroner och kokt äggvita. Skippar hostmedicinen och försöker med antibiotikan. Hellre få ner den som ändå smakar hyfsat. Fast lite bök är det allt.

    Dagens trista - tog mod till mig och öppnade kameraväskan, första gången sen den trillade från frysen här om dagen. Givetvis är objektivet trasigt. Och tydligen har jag inte varit noga med att maken skaffar kvitton när han tar hem såna saker från folk som reser. Hoppas det går att laga eller få försäkring ändå - och att vi hittar ett kvitto - för annars är det nog kört.

    Fast jag förstår inte varför en affär kräver kvitto för att skicka in på lagning, om vi ska stå för det hela? Garanti kan jag ju förstå, men annars??? Någon?

  • Liten med Mindre

    Oj, ser ut som om det var eftermiddagsröj.

    koko - jag förstår inte hur ni "vågar" köpa vanlig säng till Conny. Vi skulle få Mindre rännande runt i hela lägenheten. Fast hon får ju både plats och trivs i sin spjälsäng, så den blir kvar så länge hon ryms. Ny spjälis till Grynet kan vi ju hitta på loppis eller blocket när det är dags. Värre är det med plats i rummet dock...

    Och - nä - kommer inte titta hus imorgon heller med all snö och snor. Det blir väl nån gång senare.

    Hoppas nu också att ni som skulle iväg på fest har tagit det jättelugnt och kommer både fram o tillbaka. Vi sköt på festresa i julas för att slippa drivsnö. Skönt!

    Lappis - lät skönt med pulsträning och muffinseftermiddag!

    Vänner - säger som Telis - ni verkar äta så mumsigt att det är en skam att ni bor så långt ifrån oss.

    Vickan - tror säkert du är redo för hemfärd imorgon. Nervöst o skönt på en gång tyckte jag om att komma hem.

    Nenne -embossing har jag aldrig prövat - med de andra har ju haft kloka råd. Förmodligen nåt fel på pulvret...

    Själv - sitter o eftersvettas efter ett varmt skumbad som maken ordinerade. Omtänksam! Han hade handlat lugn o ro-skumbad på Body shop.

    Mindre hatar nu även antibiotikan, härligt med bara 4 dygn kvar. vad döljer man fruksmakande kåvepenin med? AM - några tips???

    Ska skaffa mig lite mer kvällsfika, se lite tv innan näsan får sina efterlängtade droppar och kudden invigs för natten.
    Trevlig kväll!

  • Liten med Mindre

    Fullt med snö igen.
    Vi har skottat fram bilen och åkt o kikat på iCandy-vagn för syskon. Är inte övertygad om den heller, men maken känner mest för den av de vi tittat på, så vi har i alla fall bokat det exemplar de har inne iväntan på svar på några av våra frågor.
    Får väl se om det blir bra. Vi köpte ju ingen supervagn förra gångnen heller med det har gått ok.

    Mindre mår bättre, lösningen på antibiotikaproblemet hette idag chokladbollar. Struntar i att hon ska vara fastande för bäst effekt. Löfte om en liten boll efter varje dos har definitivt ökat framgången.
    (Av någon märklig anledning funkade det även på mig när jag var liten...)

    Ska vila lite middag medan lilltjejen ligger o tjoar i sängen. Inte sovsugen idag - tecken på att hon inte har feber i alla fall.

    Vila gott!

  • Liten med Mindre

    Vickan - välkommen hem och Grattis igen! Inte helt vanligt med sånt snabbt öppnande. Skönt att kunna göra intryck eller ?

    Har inte mycket annat att tillägga ikväll (heller). Utom möjligen att jag liksom porchez blir trevligt matinspirerad av trådens alla gourmet-matlagare.

    Kvällens mat blev ugnsstekt fläskfilé, hasselbackspotatis och sås, samt lite väl kokt broccoli. Nu till efterrätten...

    Trevlig kväll!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge